Avoimesti valkoisia vihaava antifasisti valittelee ”maahanmuuttajanuorien” ahdistelevan häntä rasistisesti

Pitkän linjan massamaahanmuuton ajaja saa nyt itse maistella kannattamansa politiikan hedelmiä.

Rotu

Kuvituskuva.

Etelä-Koreasta Ruotsiin lapsena adoptoitu Tobias Hübinette tunnetaan menneisyydestään antifa-aktiivina sekä yhtenä kansallismielisiä vakoilevan Expo-säätiön perustajista. Nykyään hän toimii Karlstadin yliopiston tiedekunnan jäsenenä, joka kirjoittaa tutkimuksia ”kriittisen rotuteorian ja valkoisuuden opinnoista”.

Hübinette tunnetaan myös peittelemättömästä vihastaan ruotsalaisia ja koko valkoista rotua kohtaan. Vuonna 1996 hän kirjoittikin näin antirasistisessa Creol-lehdessä:

”On luonnollista tuntea ja jopa olla sitä mieltä, että valkoinen rotu on kaikilla ajateltavissa olevilla tasoilla muiden alapuolella, huomioiden sen historian ja nykyisen toiminnan. Anna valkoisen rodun länsimaissa menehtyä veressä ja kärsimyksessä. Eläköön monikulttuurisuus, rotusekoittuminen ja luokaton ekologinen yhteiskunta! Eläköön anarkia!”

Tobias Hübinette.

Rasistista ahdistelua maahanmuuttajilta

Ruotsin ja valkoisen rodun tuhoa massamaahanmuuton kautta ajava aasialainen on hiljattain kertonut Facebookissa kokevansa jatkuvaa sanallista ahdistelua kulkiessaan Ruotsin maahanmuuttajalähiöissä.

Hänen mukaansa ”maahanmuuttajataustaiset nuoret” nauravat hänelle ja tervehtivät häntä kiinalaisittain sanoen ”ni hao” pilkallisesti sekä päästellen muitakin ”aasialaisia” ääniä.

Hübinette sanookin ”alhaisiin tulotasoihin” kuuluvien maahanmuuttajataustaisten nuorten miesten pitävän itäaasialaisia miehiä ”femiineinä homoina”. Pitkän linjan massamaahanmuuton ajaja saakin nyt itse maistella kannattamansa politiikan hedelmiä.

Lähde: Breitbart

Äärivasemmisto Aasialaiset Afrikkalaiset Antifa Antirasismi Etelä-Korea Expo Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Pohjoismaat Poliittiset viholliset Rodunsekoitus Rotu Ruotsi Tobias Hübinette Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  ”valkoinen rotu on kaikilla ajateltavissa olevilla tasoilla muiden alapuolella, huomioiden sen historian ja nykyisen toiminnan”

  Jos tuntee vähänkin historiaa, tietää, että valkoinen ei ole tehnyt muuta kuin sitä samaa kuin muutkin kautta historian. Valkoinen on vaan onnistunut paremmin valloittamaan maailmaa, kehittämään teknologiaa ja muutekin tiedettä. Hän siis kadehtii valkoisten parempaa onnistumista.

  Mitä tulee orjuuden historiaan, on sitä ollut ikiajat kaikkialla. Pohjoisafrikkalaiset ja arabit sitä paitsi ryöstelivät pitkään Eurooppaa ja ottivat valkoisia orjikseen miljoonaluvuin. Kuinkas se ”velka” on unohtunut, kun puhutaan velasta orjuuteen viitaten. Siinä lajissa valkoisilla on useimpiin verrattuna aika vähän ”velkaa”.

  Kun valkoiset alkoivat ostaa orjia, ostivat he niitä arabien ja mustien jo kauan toimineilta orjatoreilta. Valkoiset myös ensimmäisenä loppetivat orjuuden omalta osaltaan ja myöhemmin kävivät asevoimin sulkemassa muistaakseni Marokossa toimineen valtaisat orjamarkkinat. Somaliassa pidettiin bantuja orjina, eikä se lakannut ennen kuin italialaiset lopettivat sen 30-luvulla.

  Aika vähän on tuo Tobias historiaan tutustunut.

  Ainoa todellinen ero valkoisten ja muiden rotujen valtapyrkimyksissä on se, että valkoiset onnistuivat paremmin ainakin nykyhetkessä. Tässä valkoisten vihassa ei ole totuutta siemeneksikään, mutta ilmeisesti se on yksi tapa yrittää mädättää eurooppalaisperäinen kulttuuri ja valkoinen yhteiskunta sisältäpäin. Se on yksi vallasta pelaamisen muoto.

  On siis Tobias pelaamassa vallasta ja haukkumassa valkoisia, jotka tarjosivat hänelle kodin vauvana, elättivät hänet ja kouluttivatkin. Vihalla on jotkin alemmustunteen juuret, ei vähääkään totuuden juuria.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Saisivat kiusata rajusti enemmänkin, jos vaikka oppisi jotakin.

 • juha Anttila

  Vastaa

  ”Eläköön anarkia” Itse kannatan sitä että päätöksen teko viedään niin alhaisella tasolle – niin paikallista kuin suinkin. Sitä voi kutsua anarkismiksi tai paikallisdemokratiaksi. Mutta anarkiahan on seurausta yhteiskunnan järjestyksen ja suojeluksen puutteesta. Usein anarkiassa on erilaisia ryhmittymiä / rotuja vastakkain. Aasialaistaustaisena ei kannattaisi Ruotsissa toivoa anarkiaa koska tod näk olisi vain turpaansaajan roolissa. Ehkä hän on nyt saanut siitä tarpeeksi esimakua, että alkaa toivoa sitä että valkoiset ruotsalaiset palauttaisivat lain ja järjestyksen?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi