Facebook sensuroi kuvat Black Lives Matterin ”vasemmistolaisen” johtajan luksusasunnoista

Sosiaalinen media on vedonnut linjauksessaan yksityisyyden suojaan, vaikka samaan aikaan Facebook sallii kansallismielisten henkilökohtaisten tietojen jakamisen äärivasemmistolaisissa ryhmissä.

Rotu

Juutalaisen Mark Zuckerbergin Facebook on estänyt käyttäjiään jakamasta New York Postin (NYP) hiljattain kirjoittamaa uutista Black Lives Matter ‑afromarxistiliikkeen johtohahmon, Patrisse Cullorsin ostamista ökyasunnoista. Mustan kommunistin luksuslukaalit sijaitsevat luonnollisesti pääosin valkoisilla asuinalueilla, sillä edes mustat eivät usein halua asua toisten mustien ympäröiminä.

Kun käyttäjät yrittivät jakaa NYP:n artikkelia Facebookissa, he saivat viestin, jossa luki: ”Päivitystäsi ei pystytty jakamaan, koska linkki on yhteisönormiemme vastainen.”

Tekosyitä

Facebookin edustaja ilmoitti myöhemmin sensuurin syyksi sen, että NYP:n artikkeli poistettiin, ”koska se rikkoi yksityisyyden ja henkilökohtaisten tietojen jakamisen käytäntöä”.

Toisin sanoen Facebookin mielestä kansainvälisen poliittisen liikkeen johtohahmon yksityiseen elämään liittyvien tietojen jakaminen on heidän sääntöjensä vastaista samaan aikaan, kun kyseinen sosiaalinen media sallii kansallismielisten yksityishenkilöiden henkilökohtaisten tietojen jakamisen alustallaan äärivasemmistolaisten toimesta.

Lähde: Sputnik News

Black Lives Matter Facebook Mark Zuckerberg Mustat viharyhmät Patrisse Cullors Poliittiset viholliset Rotu Sensuuri Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nyt on merkitystä

  Vastaa

  Joo‑o, tämän mustan elämällä on merkitstä yhteiskunnan kannalta. Ainakin kiinteistöverojen maksajana sekä myyntiverojen maksajana.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   USA:ssa kiinteistöverot voivat olla paljon suuremmat kuin Suomessa. Osta talo tai huoneisto ja saat maksettavaksi veroa jopa 1000 dollaria kuussa. 

   http://www.zillow.com

   BLM-johtajan Georgian talon kiinteistöön kuuluu lentokonehangaari. Eli kiitoradan lähellä on. BLM on amerikkalaista meininkiä. Johto hankkii rahaa miljoonia itselleen. Sama juttu kirkkokunnissa. Muistan 1987 kun TV pastori kärähti jostain. Tuli telkkarista ohjelmaa, jossa kerättiin rahaa hölmöiltä.

 • Minä

  Vastaa

  Julkisuuden henkilöllä ja vaikuttajalla, kuten tämä johtaja, ei ole yhtä suojattua yksityisyyttä, kun taviksilla. Joten FB kääntää totuuden suojasta nurinpäin.

  Tuo on poliitikkoon verrattavissa oleva henkilö, jonka omaisuuden tai muidenkin asioiden tutkiminen on yleisölle merkittävää tietoa. Taviksen talo, vene, kesämökki ja muu omaisuus ei ole yleisölle merkittävää tietoa.

 • juha.

  Vastaa

  ”Toiset ovat tas-arvoisempia kuin toiset.” ‑George Orwell ”Eläinten vallankumous”.
  Orwellin tuotokset olivat julkaisu kiellossa Suomessa ”kylmän sodan” aikana. En syytä presidentti Urho Kekkosta, koska olen itse elänyt tuona aikana ja nähnyt jokseenkin kaiken, mitä tavallinen ihminen voi nähdä. Kekkonen oli isänmaallinen mies eikä ollut tyhmä, jota neukut pyiörittelivät miten taisivat vaan se oli jopa osaltaan päinvastoin. On kaksi eri asiaa olla reaalipolitiikko ja perseen nuolija!

 • Tomppa

  Vastaa

  Kommunismissa on aina kyse eliitin oligarkiasta. Kun kansa elää kurjuudessa, eliitti asustelee salongeissaan ja maiskuttelee Michelin-kokkien valmistamia aterioita kultaisia aterimia käyttäen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi