Mustat hyökkäilevät aasialaisia vastaan Amerikassa – antirasistit syyttävät ”valkoista ylivaltaa”

Mustien suorittamat viharikokset aasialaisia vastaan ovat kulttuurimarxistien seurausta "valkoisen ylivallan kulttuurista".

Rotu

Viharikoksen uhriksi joutunut Noel Quintana ja epäilty tekijä.

Newyorkilaiset antirasistiaktiivit järjestivät mielenosoituksen valkoista nationalismia vastaan 61-vuotiaan filippiiniläismiehen jouduttua metrossa viharikoksen uhriksi. Häntä oltiin viilletty mattoveitsellä kasvoihin aiheuttaen 100 tikkiä vaatineen haavan. Hyökkääjä oli musta mies.

Antirasistisen tapahtuman mainosjulisteessa luki: ”Loppu väkivallalle aasialaisia kohtaan. Yhdistykäämme valkoista nationalismia vastaan.”

Mielenosoituksessa tuotiin lisäksi esille tapaus, jossa 84-vuotias thaimaalainen maahanmuuttaja Vicha Ratanapakdee oltiin tönäisty asfaltille ja hän oli kuollut päävamman seurauksena. Tässäkin tapauksessa tekijänä oli ollut musta mies.

Aasialaiset antirasistiaktiivit syyttävät ”valkoista nationalismia”

Antirasisti ja palkittu kirjailija Viet Thanh Nguyen syyttää kasvaneesta mustien aasialaisia kohtaan suorittamista väkivaltarikollisuudesta ”valkoista ylivaltaa”.

”Aasialaisamerikkalaisten on nähtävä aasialaisvastainen väkivalta osana valkoisen ylivallan kaavaa, joka kohdistuu myös mustiin, ruskeisiin sekä alkuperäiskansoihin. Vaikka väkivallan tekijät olisivatkin värillisiä ihmisiä, ratkaisu ei ole vetäytyä rasistisiin olettamuksiin, vaan pitää valkoisen ylivallan järjestelmää syyllisenä meidän jakaantumiseemme”, antirasisti valisti yleisöä.

Samoilla linjoilla oli myös ”erilaisuusaktivisti” Michelle Kim. Kirjoittamassaan artikkelissa hän osoittaa tietävänsä aasialaisiin kohdistuvien väkivaltarikosten takana olevan mustat, mutta toteaa kirjoituksessaan kuitenkin todellisen vihollisen olevan ”valkoisen ylivallan kulttuuri”.

Lähde: RT

Äärivasemmisto Aasialaiset Afrikkalaiset Antifa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Mustat viharyhmät Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Miksi valkoiset ovat elämisen taidoissa enemmistönä?

  Tähän ei syytä tarvitse syvältä kaivaa. Kysymyksessä on kulttuurierot. Kulttuurierot taas johtuvat satoja vuosia kestäneistä asuinympäristön eroista. Mukavassa ilmastossa menestyy vähemmin tiedoin ja erilaisilla taidoilla. Kylmissä oloissa jopa pelkkään hengissä pysymisen ylläpitoon on kulunut tavattomasti työn tekoa ja se vaatii paljon olosuhteisiin kehittyneitä taitoja, jotka periytyvät seuraaville sukupolville.
  Miksi toiset ovat tummaihoisia ja toiset vaaleampia? Siihenkin on syynä ympäristöolot. Jos auringon paistetta on vähemmän, myös ihon tulee olla vaaleampi, koska etenkin viileissä oloissa välttämätöntä tärkeää D‑vitamiinia syntyy runsaammin vaaleassa ihossa. Siksi on tapahtunut geenimutaatio. Vaaleaihoiset menestyvät paremmin lauhkeissa ja sitä kylmemmissä ilmastoissa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   No missä on Afrikan Saharan eteläpuolisen osan klassinen musiikki? Niin, rumpua monimutkaisempaa laitetta eivät ymmärtäneet ennen valkoisen miehen kohtaamistaan. Missä on Afrikan Saharan eteläpuolisen osan klassinen kirjallisuus? Romanttisinta mitä saavat aikaiseksi on raiskaaminen- tai edes kirjoitustaito ennen kuin valkoinen mies sen niille esitteli, eikä osa osaa vieläkään. Missä on Afrikan Saharan eteläpuolisen osan renesanssi ja teollinen vallankumous? Niin, missä? Missä on Afrikan Saharan eteläpuolisen osan tiede ja avaruuslennot? Kun eivät tunteneet edes pyörää ennen kuin valkoinen mies sen niille esitteli noin pari sataa vuotta sitten. Ja tämänlaista porukkaa pitää koko ihmiskunnan raahata riippakivenä mukanaan ja vielä pitäisi muka jumalauta maksaa, kumarrella ja polvistella niille!

 • Valkoista voimaa

  Vastaa

  En vastaa ainoastakaan muiden ihmisten tekemistä rikoksista. Tämä koskee yhtälailla aasialaisia, neekereitä, jutikoita kuin kaikkia muitakin.

 • Viet Thanh Nguyen on työkalu

  Vastaa

  Ensinnäkin valkoiset ovat vähemmistö maailmassa. Jos siihen lasketaan usein hyvin itsenäiset ja älykkäät vaaleaihoiset aasialaiset kuten japanilaiset, korealaiset, intialaiset, kiinalaisetkin, asia tasoittuu. 

  Ja juuri tämän takia halutaan seuraavaksi eliminoida ja ”väheksyä” aasialaiset. Voin kyllä kertoa että aasialaiset ovat yleisesti eurooppalaisia valkoisia kunnioittavia ja pitävät heistä. Mustia eivät nyt vihaa, mutta heidän suhtautumisensa mustiin on, että ovat monella tavalla niin kaukaisen erilaisia ja hämmentäviä. 

  Kun ihmiset saadaan toisiaan vastaan näiden viheliäisten keinojen avulla ja massamedian (kuka omistaa) tuella, on meitä kaikkia helppo tulevassa hallita ja harventaa. Sodat ovat elinehto tälle niin kutsutulle ylimmälle ”eliittijohtokunnalle”.

 • Joogalentäjä

  Vastaa

  Millaista mentaaliakrobatiaa oikein täytyy harrastaa, että nuo tapaukset saadaan tuolla tavoin valkoisten syyksi? Ja millaisia oikein ovat ne ihmiset, jotka lähtevät tuollaiseen vääristelyyn mukaan?

 • Nero

  Vastaa

  Voisiko nämä kahnaukset lopettaa vaikka sillä, että ei enää leikitä samalla hiekkalaatikolla. Mustat menevät Afrikkaan, aasialaiset menevät Aasiaan. Silloin valkoiset eivät ole kiusaamassa ketään ja kaikilla on kivaa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Eihän tuo käy sillä siinä toteutuisi se todellinen monikultturisuus; kaikki olisivat omissa maissaan, rodullisissa viiteryhmissään ja itse luomissaan kulttuureissa, sen sijaan että kaikki on sotkettu sekasortoiseksi ja lopulta paskanväriseksi massaksi jossa ei ole enää eri kulttuureja eikä rotuja vaan kaikki on tasaisesti huononnettu samalle alhaiselle tasolle jota sitten nimitetään tekopyhästi ”monikulttuuriksi”. Marxismihan on paljaimmillaan juuri sitä että ”oikeudenmukaisuus” tapahtuu niin että jos joku on lahjakkuudeltaan ja menestykseltään päätä pidempi muita, otetaan pidemmältä se pää pois, sen sijaan että kannustettaisiin kehittymättömämpiä kasvattamaan itsensä samalle tasolle. Suomalaisessa arjessahan tämä näyttäytyy sosialidemokratiana.

 • EV

  Vastaa

  Valkoinen rotu ja kaukoaasian kansat ovat juutalaisille ja näille ”rasismin vastustajille” pahimpia vihollisia, nimittäin valkoinen rotu ja kaukoaasian kansat kykenevät rakentamaan sivilisaation, kestävän ja hyvinvoivan valtion. On kyllä perkeleen hieno logiikka näillä mielisairailla tyypeillä, tuo on oikeasti jo pahanlaatuinen pakkomielle ja koko ”valkoinen ylivalta”-termiltä on mennyt jo kaikki uskottavuus. Mitähän mieltä tämä kyseinen naamaan viilletty herra on? Oliko syy valkoisessa ylivallassa vai hyvin vajaamielisessä rikollisessa mustassa miehessä.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Avainsana on tässäkin kulttuurimarxismi: Sen mukaan vain valkoinen voi olla rasisti, minkään muun rotuinen ei. Tämä on yksi sionistien kehittämistä ja/tai levittämistä valkoisen rodun tuhoamiseen tähväävistä, perversseistä ideologioista ja ihanteista ja niitähän piisaa: Sosialismi, kommunismi, viherkommunismi, feminismi, 60-luvun vasemmistoradikalismi, perversioiden normalisointi, huumeiden vapauttaminen, ilmastonmuutoskusetus, koronakusetus…

  Sionistit ovat kaikkie perverssien ideologioiden ja ihanteiden isät ja levittäjät sekä sotien sytyttäjät. Niiden vallan- ja murhanhimolla ei ole mitään rajoja.

 • juha.

  Vastaa

  Naamasta näkee, että ”mustat donkkaavat tykimmin”!!!
  Ja sitten kadulle syyttämään valkoisia. On todella hyvin vaikeaa kommentoida mitenkään moista älyttömyyttä, sillä en ole ainoankaan punavihreän yliopiston pulskassa kunnossa oleva tutkija saatika syventynyt sukupuolitieteeseen, joka onkin tänä päivänä yhtä ääretöntä kuin tähtitiede oli ennen. Taisi osua jotakuinkin samoihin aiokoihin kun naisen raismkaaminen tuomittiin hyvin jyrkästi suomalaisessa yhteiskunnassa – niin kuin tietysti pitääkin. Mutta ei silloinkaan oltu aivan täysin hunningolla, Oli nimittäin ”rauhanohjukset” ja sitten USA:n maailman rauhaa uhkaavat joukkotuhoaseet.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Vai oliko se ”Mustat dunkkaa tykimmin”?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi