Vartija ei pysäyttänyt pommittajaa, koska pelkäsi ”rasistin” leimaa Britanniassa

"En halua tuomita ihmisiä näiden rodun perusteella", vartija kertoi tutkijoille.

Rotu

Suuri osa terrori-iskun kohteista oli nuoria valkoisia brittejä.

Britannian viranomaiset ovat viime vuodet valmistelleet selvitystä Manchesterin Areenan terrori-iskusta, joka suoritettiin illalla 22.5.2017. Maahantunkeutujaperheeseen Manchesterissa syntynyt ”toisen polven siirtolainen” Salman Ramadan Abedi räjäytti tuolloin kotitekoisen pommin konsertissa murhaten 23 ihmistä ja haavoittaen 800 uhria, joista monet olivat lapsia.

Viranomaiset ovat olleet erityisen kiinnostuneita siitä, miksei areenan turvallisuushenkilökunta puuttunut Abedin outoon käytökseen. Nyt laiminlyönnistä päävastuussa ollut valkoinen brittivartija on viimein myöntänyt, että syy toimettomuuteen oli ”rasistin leiman” pelko.

Areenalla työskennellyt 18-vuotias vartija Kyle Lawler oli saanut hiukan ennen pommitusta kansalaisvihjeen Abediin liittyen. Kun hän pääsi näköetäisyyden päähän ”huolestuttavan oloisesta” terroristista, päätti hän jättää turvatarkastuksen väliin ja esittää kaiken olevan kunnossa. Myöhemmin hän sepitti myös valheellisen kertomuksen illan tapahtumien kulusta, jotteivät muut saisi tietää hänen laistaneen vastuusta.

”En halua tuomita ihmisiä näiden rodun perusteella”

Lopulta Lawlerin vastuunpakoilu kuitenkin tuli viranomaisten tietoon. Tällä viikolla hänet kutsuttiin terrori-iskua tutkineen työryhmän eteen kertomaan, miksi hän jäätyi tilanteessa, jossa nopeat toimet olisivat voineet pelastaa kymmenien ihmisten hengen. Lawlerin selitys kertoo kaiken oleellisen länsimaiden nykyisestä rappiotilasta.

”On hyvin vaikeaa määritellä terroristi, hänhän olisi aivan hyvin voinut olla normaali aasialaismies [Abedi oli libyalainen, ei aasialainen. Toim. huom.]. En halunnut, että ihmiset luulevat minun kärsivän rasistisista stereotypioista, jos pysäytän hänet. Pelkäsin olevani väärässä ja saavani rasistin leiman otsaani – – en halunnut tuomita ihmistä hänen rotunsa perusteella”, valkoisten brittien väkivaltaisista kuolemista vastuussa oleva valkoinen liberaali vaikeroi tutkimusryhmän edessä.

Britanniassa lukuisat poliisit ja turvallisuusviranomaiset ovat viime vuosina laiminlyöneet tehtäviään ”rasistileiman” pelon vuoksi. Tunnetuin esimerkki tästä on maahanmuuttajamiesten ylläpitämä Rotherhamin pedofiilirinki, joka raiskasi ja pahoinpiteli valkoisia lapsia kymmeniä vuosia, koska poliittisesti korrekti poliisi ja poliitikot eivät uskaltaneet puuttua rikoksiin.

Lähde: BBC

Ääri-islamismi Britannia Britannian muslimiyhteisö Kulttuurimarxismi Kyle Lawler Maahanmuutto Murha Muslimit Pommi-isku Rappiokulttuuri Rasismi Rikos Rotu Salman Ramadan Abedi Terrorismi Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen häpeä Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Toisinpäin

  Vastaa

  Niin, sitten pitää kai vissiin vaan tuomita rodut tekojen perusteella:

  https://thereligionofpeace.com/

 • juha.

  Vastaa

  No, pääasia kuitenkin oli ettei vartija ollut rasisti. Ja sehän on kaikkein tärkeintä tässä maailmanlaajuisessa hulluinhuoneessa!!!

  ”Speden” ”Ruljanssi riihi” ‑ohjelma radiossa 1960-liuvun alussa ei alkuunkaan absurdiudessaan vetänyt vertoja tämän päivän todellisuudelle, jonka ovat saanreet aikaan silkat mielenterveys tapaukset kaikessa kermaperseisyydessään, jotka ovat käärityt pumpuliin läpi elämänsä ajan. Niin, että kaikki mahdolliset negaatiot ovat karsitut ois heidän elämänsä kokemuspiiristä niin tarkoin, ettei edes kenenkään mieltä voi pahoittaa olipa syy kuinka rationaalinen tahansa ja joka kuuluu asianomaisen työnkuvaan, josta hänelle maksetaan palkkaa!!!

 • ensa no kuka

  Vastaa

  Yhdysvaltalainen bloggaaja Ann Barnhardt kirjoitti aikanaan Manchesterin iskusta. Tapahtumaan oli mennyt yleisöksi seuraamaan Ariana Grande nimisen laulajan esityksiä. Niissä laulujen lyriikka oli nuorten naispuolisten kuulijoiden aivopesua, jolla heitä indoktrinoitiin perversseiksi. 

  Siis kyseessä oli äärimmäisen pahuuden tilaisuus ja tähän tilaisuuteen hyökkäsi tuhon varmistamiseksi toinen pahan edustaja surmaten yleisöä. 

  https://www.barnhardt.biz/2017/05/29/manchesterariana-grande-follow-up/

 • Loistavaa päättelyä

  Vastaa

  Ei kai toi vartija vissiin muuta voinut. Jos siltä matulta EI oliskaan löytynyt pommia, niin sitten olis joutunut koko kansan sylkykupiksi, ja saanu monoa toimestaan.Eihän työnantajat rasisteja palkkaa.Lopputulos olisi ollu vartijan kannalta se ja sama.Suvakit ottakoon vastuun ”unelmastaan”, ja jättäkööt tämän vartijan rauhaan.

 • Akaki

  Vastaa

  Meillä jotkut ”ymmärtävät” terroriteot niin että terrroristi joutui TURVAUTUMAAN terroritekoon ikäänkuin kuvittelemiensa ”oikeuksien” toteuttamiseksi. Kaduille makaamaan tai kontalleen menneet häiriköt ja heidän korkea-asemaiset tukijansa perustelevat häiriköintiä samoin. Elämme outoja yhteiskuntamme rappeutumisen aikoja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi