Globalistinen kääpiöpuolue RKP pompottaa oikeistohallitusta ja YLE kiittää

Voi vain kuvitella miltä hyväuskoisista perussuomalaisten äänestäjistä nyt tuntuu. Äänestettiin korkein toivein hallitusvastuuseen puolue, joka ajaisi suomalaisten asiaa ja toimisi vastavoimana vasemmistolaiselle kulttuurihegemonialle. Mitä saatiin?

Politiikka

Globalistien hyödylliset idiootit taas vauhdissa 3.9.2023 Helsingissä.

Aikamme lumedemokratioissa vaalituloksilla ja puolueiden kannatuksilla ei ole juuri mitään merkitystä harjoitettuun politiikaan. Siksi on syytä puhua vaalikaudesta toiseen vaihtuvista pysyvistä hallituksista, joiden poliittinen iso linja määräytyy EU:n ja Yhdysvaltojen ohjauksen kautta. Kun kosmeettiset hienosäätökysymykset jätetään laskuista, ainoat havaittavat erot hallitusten välillä löytyvät talouspolitiikasta. Tosin silläkään saralla ei tehdä itsenäisiä radikaaleja muutoksia, sillä myös valtion budjettipolitiikkaa harjoitetaan eri kansainvälisten instanssien kuten OECD:n, Maailmanpankin ja Euroopan keskuspankin määrittämien raamien sisällä. Mikäli sosiaalidemokraatit olisivat perusuomalaisten sijaan nykyisessä valtioneuvostossa, sen talouspolitiikkaa olisi ulkoisesta pakosta jouduttu joka tapauksessa kiristämään. 

Kaikkein surkuhupaisin demokratiailveily löytyy puolestaan ns. arvokysymyksistä, joista ei ole tehty koskaan sitovia kansanäänestyksiä ja päätöksiä, mutta joita tietyt puolueet katsovat olevansa kuitenkin oikeutettuja luennoimaan muille. Aikamme ”arvoista” pyhin on tietenkin tasa-arvo, jonka varaan kaikki muut yhteiskunnan kulissit kuten hyvinvointiyhteiskunta rakennetaan. Erityisesti kansansuosiossa vähemmistönä olevat punavihreät puolueet ja RKP pitävät tästä harhaisesta uskonkappaleesta kynsin hampain kiinni ikään kuin Helvetin portit aukenisivat välittömästi mikäli käsitteen rationaalisista perusteista edes keskusteltaisiin.

Nykyinen hallitus on alusta lähtien ollut tasa-arvon ja tunnustuksellisen anti-rasismin suhteen täysin kosher, mutta se ei ole riittänyt totalitaristista nollatoleranssia vaativalle oppositiolle ja lehdistölle. Tästä kertovat opposition ja median etukäteen tarkkaan valmistellut tyhjästä leivotut ”rasismikohut” hallituksen ensimetreillä. Tyydyttämättömässä verenhimossaan mikään määrä lepyttelyä ei ole riittänyt punakoirille, vaan irtisanoutumiset ja pahoittelut ovat päin vastoin vain lisänneet moralististen hurskastelijoiden ruokahalua

Kokoomuksen ja perussuomalaisten kannalta pahinta tilanteessa on koko ajan ollut se, että eduskunnan voimasuhteiden vuoksi etnosentrinen kielipuolue RKP on voinut pitää hallitusta panttivankinaan ajaakseen omia kulttuurimarxilaisia agendojaan. Ei voi kuin hämmästellä miten neljän prosentin kannatuksella ponnistava rannikkokopla voi pompottaa rangaistuksetta hallitusta ja puukkottaa kaikessa rauhassa istuvia ministereitään selkään. 

Tarvittiin ruotsinkielisiä liberaaleja nuoleskeleva rasisminvastainen tiedonanto, jotta avainasemaan päässyt kääpiöpuolue ei olisi kaatanut hallitusta. Ylen uutinen Hallitus kriminalisoi holokaustin kieltämisen, natsi- ja kommunistitunnusten kieltäminen ”haastavaa” mutta selvityksessä – tässä tärkeimmät kertoo karulla tavalla siitä, kuinka hallituspolitiikkaa ohjaakin moralistisella kuristusotteellaan vasemmisto-oppositio ja sen viidentenä kolonnana toimiva RKP. 

Voi vain kuvitella miltä hyväuskoisista perussuomalaisten äänestäjistä nyt tuntuu. Äänestettiin korkein toivein hallitusvastuuseen puolue, joka ajaisi suomalaisten asiaa ja toimisi vastavoimana vasemmistolaiselle kulttuurihegemonialle. Mitä saatiin? Suomalaisvihamielinen antirasistinen julistus ja orwellilaisia lakiesityksiä, joilla kaikki saksalaiseen kansallissosialismiin liittyvät asiat kielletään. Edes myrkynvihreän feministihallituksen aikana tällaisia lännen anglosionistiselle eliiteille hyvesignaloivia ajatusrikoslakeja ei esitetty. Siihen tarvittiin hallitus, jossa istuu Perussuomalaiset. 

Kuvio on sama kuin vuonna 2015, jolloin perussuomalaisten hallituskaudella maamme koki ennen näkemättömän kolmannen maailman muukalaisinvaasion. Ikävällä tavalla puhe persuista poliittisena valeoppositiona ei ole enää pelkkää radikaalien esittämää kärjistettyä retoriikkaa. 

Holokaustin kieltämistä koskeva laki on silkkaa lännestä kopioitua ideologista pakkopullaa, jolla ei ole mitään tekemistä minkään yhteiskunnallisen ongelman kanssa, ei edes sen valkoisia vastaan suunnatun ”rasismin” kanssa. Tulevilta ajatusrikoslain säätäjiltä voidaan kysyä, mitä konkreettisia asioita holokaustin kriminalisoinnilla ratkaistaan? Kun sodan voittajien, joihin Suomi ei edes kuulunut, paaluttamaa historiallista ”totuutta” ei saa edes tutkia, herättää se Suomessakin todennäköisesti vain lisää epäilyä kyseistä narraatiota kohtaan. 

Joudummeko todellakin seuraamaan valtion verorahoja tuhlaavia oikeudenkäyntejä, koska joku on esimerkiksi kiistänyt blogissaan holokaustin laajuudeen väittämällä kuuden miljoonan sijaan kuolleita olleenkin 5 999 999? Vai saako hän syytteen pyhäksi korotetun luvun irvailemisesta? 

Sensuurille portit avaava laki takaa myös sen, että holokausti jättää muut vastaavat historialliset tapahtumat varjoonsa, sillä vainojen uhrien muistopäivä tammikuun 27. päivä muuttuu maassamme tästedes pelkästään holokaustin uhrien muisteluksi. Suomessa ei siis tuolloin muistella niitä 55 000 inkeriläistä, jotka palautettiin sodan jälkeen stalinistisen neuvostokoneiston haltuun, vaan pelkästään muutamaa sodan aikana täältä karkotettua rikollista juutalaista. 

Hallituksen tiedonannossa kerrottiin myös mahdollisuudesta kieltää hakaristi. Päätös apinoi jälleen kerran muiden länsimaiden hypermoraalista lainsäädäntöä. Rationaalisuudellaan rehvasteleva liberaali järjestys todistaa tälläkin orwellilaisella lain irvikuvalla jälleen kerran tarpovansa aikamme liberaalin taikauskon ryteikössä. He tunnustavat symbolikiellollaan maagisen ajattelun voiman, vaikka muutoin ”eliittimme” esittää kaiken päätöksentekonsa perustuvan puhtaaseen järkeen. Taustalla saattaa olla myös silkka pelko, josta kertoo George Lincoln Rockwell jo esseessään In hoc signo vinces (1960): 

Heille kyse ei ole vain tuon kuvion linjoista, vaan armottomasta altistumisesta kauhealle vaaralle,  pikaoikeudelle ja hirvittävälle kostolle, jonka heidän huono omatuntonsa kertoo olevan heille täysin ansaittu. Aivan samoin kuin takaa-ajettu murhaaja näkee mielessään kuvan sähkötuolista.

Rasismista jauhaminen on luonnollisesti hyödyttänyt punavihreää oppositiota ja se siksi haluaa pitää aiheen tapetilla jatkossakin. Tässä sen yhteistoimintajoukot mediassa ovat olleet korvaamattomana apuna. Esimerkiksi Yle TV 1:n pääuutislähetyksessä sunnuntaina 3. syyskuuta Yle antoi minuttikaupalla ilmaista media-aikaa suomalaisten vastaiselle mielenosoitukselle, jota värillisistä miehistä ja valkoisista naisista koostuneet marssijat tosin kutsuivat ”rasisminvastaiseksi mielenilmaisuksi”.  Kritiikittömän myötäkarvaisesti kerrotussa uutisjutussa haastateltiin Me emme vaikene! ‑mielenosoitukseen osallistuneita äärivasemmistolaisia räyhäräähköjä, muun median lempilapsi Karri ”Paleface” Miettistä

Täydellisessä vihjeettömyydessään haastatellut hyväkkäät kieltäytyvät tunnustamasta, että tiedotusvälineet ja poliitikot eivät ole todellakaan vaienneet vain suomalaisiin rajatusta rasismikeskustelusta. Se, mistä ollaan aidosti vaiettu, on maahamme kutsumattomien vapaamatkustajien väkivaltainen rasismi suomalaisia kohtaan. Lisäksi oppositiota tukevilla mielenosoittajilla oli otsaa väittää plakaateissaan rasisminvastaisen tiedotteen olevan pelkkää silmänlumetta. On syytä kysyä, mikä tälle punaliberaalin teokratian etuojoukolle riittäisi? Varmaan se, että hallitus alkaisi noudattaa demarien ja vihreiden puolueohjelmia. Tähänkin perussuomalaiset saattaisivat suostua, ainakin puolue pysyisi näin hallituksessa! 

Lähde: Yle Watch

EU Euroopan keskuspankki Kotimaa Kulttuurimarxismi Maailmanpankki Perussuomalaiset Politiikka Rasismi RKP Uutiset Yhdysvallat Yle Yle Watch

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tapiola

  Vastaa

  Lainaus otsikon alta: Voi vain kuvitella miltä hyväuskoisista perussuomalaisten äänestäjistä nyt tuntuu.
  Vastaus: Ei tässä olla mitään hyväuskoisia, vaan tyytyväinen kun omalta osaltani olen vaikuttanut, että tämä tässä hetkessä ainoa mahdollinen hienovaraisen käänteen mahdollistava hallitus kaikkine ikävine puolineen on mahdollinen.

  Toinen lainaus: Kuvio on sama kuin vuonna 2015, jolloin perussuomalaisten hallituskaudella maamme koki ennen näkemättömän.

  Vastaus: Kuvio ei todellakaan ole sama. Todella naiivi väite, jolla liehitellään punavihreän vallan paluuta.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Jos edelleen ihan tosissaan uskoo ja luottaa Persuihin niin kyllä, täytyy olla hyväuskoinen hölmö.
   Suuri osa Persujen äänestäjistä halusi rotumuukalaiset ulos ja jotain järkeä maahanmuutto- sekä EU-politiikkaan.
   Mitä he saivat?
   Toinen toistaan nolompia anteeksi sitä ja anteeksi tätä ‑lausuntoja, ihan uskomattoman säälittävää konttausta.

   Tämä touhu on jopa nolompaa kuin 2015 vuonna.
   En ymmärrä mitä aasinsiltaa yrität vetää näistä lauseista johonkin ”punavihreän vallan paluuseen”.

   Et siis todella näe muita vaihtoehtoja kuin valinta kahden todella huonon vaihtoehdon väliltä?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Persujen äänestäjät kuvittelivat saavansa kansallista politiikkaa, tolkkua EU-tyranniaan ja muutoksia maahanmuuttopolitiikkaan.

  Mitä he saivat?
  Noloja anteeksipyytelyitä, polvistumisia ja globalistien perseen nuoleskelua.
  EU on jo pitkään kritisoinut Suomea siitä, että täällä holokaustin kiistäminen ei ole rangaistavaa.
  No nyt asia muuttuu, kun ”kansallismieliset” Persut laittavat rattaat pyörimään!

  Miten tämän kaiken sirkuksen jälkeen Persujen kannatus voi olla enempää kuin muutaman prosentin luokkaa?
  Persujen 2015 hallitustaival oli floppi ja tähän asti nähty esitys on vielä nolompaa.
  Uskovatko äänestäjät oikeasti, että ”kyllä, tässä on juuri se puolue, jonka johdolla me tulemme kääntämään Suomen suunnan”?
  Täytyy olla todella sinisilmäinen idiootti, jos tuollaiseen uskoo.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tämän takia en äänestä. Samaa paskaa kaikki eri paketissa.

 • Juhani

  Vastaa

  PS seuraa timo sonnin jälanjälkiä, pettäen kaikki ja kaiken mikä vain on petettävissä.

  Hyvästi jää persut, ette ole vihreitä parempia.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Hakaristi on ollut ihmisen sivilisaatioissa herättävä symboli tuhansia vuosia, miten siitä voidaan ehkä 10 vuoden käytön jälkeen tehdä kielletty pahuuden symboli? 

  Hakaristi on ikivanha symboli, joka on esiintynyt monissa eri kulttuureissa Euraasiassa, Afrikassa ja Amerikassa. Hakaristiä on käytetty etenkin hindulaisuuden ja buddhalaisuuden piirissä. Nyt tästä kauniista hyväntahtoisuuden (buddhalaisuus, hindulaisuus ova hyväntahtoisia näkemyksiä) merkistä on tullut pahuuden symboli.

  Vastauksen otsikon kysymykseen voi löytää siitä tosiasiasta, että läntisestä maailmasta on kautensa lopussa tullut luonnonvastaisuuksia ja pseudotiedettä ihannoiva sivilisaatio. Iankaikkisen vanhan symbolin liittäminen tiettyyn lyhyeen hetkeen ihmisen historiassa on merkittävimpiä näyttöjä terveen ajattelun katoamisesta meidän ajan politiikassa.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Tässä yhteydessä on hyvä muistaa sellainen FAKTA, että 2000-luvun puolella Suomessa ei ole istunut täyttä vaalikautta YKSIKÄÄN HALLITUS alkuperäisessä kokoonpanossaan. Vuodesta 1999 lähtien maassamme on muodostettu välittömästi vaalien jälkeen seitsemän hallitusta, joista kuusi ensimmäistä on hajonnut kesken vaalikauden jollakin tavalla. Orpon hallitus on siis seitsemäs hallitus. Laskutavasta riippuen meillä on ollut vuodesta 1999 lähtien siis 11 tai 12 hallitusta. Ottaen tämän historian huomioon, pitäisin sitä suorastaan mielettömänä että Orpon hallitus istuisi koko vaalikauden alkuperäisessä kokoonpanossaan. Tässä vaiheessa pitäisi nimittäin jo olla kaikille selvää että PS ja RKP eivät voi toimia samassa hallituksessa. Ne voivat jotenkuten OLLA SAMASSA HALLITUKSESSA, mutta eivät voi toimia keskenään samassa hallituksessa!. Joten kaikki tämä huomioon ottaen, En oikein jaksa uskoa siihen että tämä hallituskokoonpano, jossa PS on mukana, säätäisi jotain holokaustilakeja, koska tämän hallituksen hajoaminen ennen aikojaan on vääjäämättä edessä. Olisi nimittäin TODELLA OUTOA, että juuri ennen hallituksen hajoamista Perussuomalaiset vahvistaisivat jonkun typerän holokaustilain, ja sitten siirtyisivät oppositioon huutelemaan. Siinä menisi puolueelta kyllä KAIKKI USKOTTAVUUS kerralla!.

 • Hema

  Vastaa

  Sellainen ihminen joka sekä äänestää että uskoo voivansa vaikuttaa, on minun silmissäni klassinen houkka; Narri jopa. Kyse ei ole siitä että itse poliitikkoon X ei voisi ikinä luottaa hetkeäkään – toki itse ajattelen niin -, vaan POLITIIKKAAN ei voi luottaa lainkaan. Se on lainsäädäntöhuutokauppaa jossa eniten maksava saa mieluistaan lainsäädäntöä. 

  Keskiverto Kiuruilla ei ole edes kapasiteettiä ymmärtää ”rakennelmaa” jonka osana on. Heillä on vain katkeruus ja inho niitä kohtaan jotka hänen palkkansa maksavat, sekä sisäsyntyinen varmuus omasta paremmuudestaan; Vai mitä Susanna?

  Suurin syy on piikkejä ja maskeja vaativat lampaat, joilla ei ole MITÄÄN AAVISTUSTAKAAN siitä mitä samat poliitikot tekivät tai jättivät tekemättä sen nelisen vuotta aiemmin. 

  Lääkeyhtiöiden kaltaiset toimijat suoltavat surutta hengenvaarallista paskaa, sekä ajavat pakotteita tuotteidensa käyttämiseksi lain voimalla pakottaen – mikä ei vielä tällä kertaa onnistunut. Samat rahoittajat rahoittavat WHO:n toimintaa, ja ovat niin säälittäviä pikku valehtelijoita että joutuvat muuttamaan salassa määritelmiään, jotta valhetta voisi ylläpitää. 

  Tiedustelupalvelut ovat sitäkin vinoutuneempia. He ”polttavat maan”, mikäli eivä onnistu tavoitteissaan. Toisinaan ne ylläpitävät sotia joista maksavat AINOASTAAN SIVIILIT. Katsokaas kun koko maailman yhteenlasketuista valuutoista, vai se osuus mikä palkastasi on veroina yms. pakkosiirreety ”valtio”:lle on oikeaa rahaa. Loput ovat tuotettu käyttämänikaltaisella näppäimistöllä tähän tapaan; 100 000 000! Oi, tulipas minusta ihanan rikas. Sama asia voidaan esittää toisinpäin; Montako siltaa tai virastotaloa Suomen ”valtio” on rakentanut? Monestikko olette nähneet sen kankean jättiläisen nousseen muurauslasta kädessään ja tarttuneen toimeen?

  Joku tuossa alussa kommentoi että, oli se hetki kun vielä olisi vähän voinut Suomen suuntaa muuttaa. Paskat. Koivisto —–> Niini-STÖÖ olivat kaikki ideologista paskaa tai kaksinaamaisia maanpettureita. Olivat ja yhä ovat. Olennaista on se että mahdollisuuksia on vain niin kauan kun olet elossa. Se näennäinen mahdottomuus asioiden korjaamiseksi on juurikin sitä hallintaa mikä estää aidot toimenne.
  Ilman kansalaisia joita manipuloida ja hallita, ei ketään todellista valtaa käyttävää kiinnosta joku pedofiilipresidentti tai vinttihevonen hampaineen. Saman efektin voi saada aikaan pelkästään kieltäytymällä meille ehdotetusta paskasta.

  • Puolueeton

   Vastaa

   Tässä viestissä on politiikan idea taustalla. Otetaan yksinkertainen esimerkki, Niinistön ilmastopolitiikka.
   Niinistöllä ei ole mitään koulutuspohjaisia edellytyksiä ymmärtää ilmastosta mitään. Hänellä on kuitenkin vankka mielipide.
   Mielipide muodostetaan luottamalla ns. asiantuntijoihin. Nämä poliitikko valitsee oman mieltymyksensä ja aatteensa pohjalta. Siis jo valinta menee täysin väärällä tavalla ja jokin aate saa valta-aseman.
   Ilmastonmuutos asiassa järkevästi toimiva presidentti kuulisi myös sellaisia asiantuntijoita, jotka hallitsevat kovia luonnontieteitä, vaikka siinä olisi haittaa omalle aatteelle.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Turnerin päiväkirjassa on hyvä kohtaus, jossa juutalaiset järjestävät mustien lihasvoiman avulla antirasistisen mielenosoituksen, johon valkoiset pakotetaan mukaan väkivallan uhalla ja sitä käyttämällä. Toimistorakennuksista haetaan valkoinen työväki heiluttamaan antirasistisia lippuja ja marssimaan mukana. Kohtaus päättyy kuvaukseen, kun valkoinen irtolaiskissa bongataan mielenosoittajien riveistä. Se pitää tietenkin tappaa, kun kehtasi valkoisuudellaan häiritä antirasistista tapahtumaa.

 • TT

  Vastaa

  Syitä inhota persuja:
  ‑koronahulluus
  ‑natohulluus
  ‑russofobiahulluus
  ‑kosher-hulluus
  – himo kurittaa köyhiä ja duunareita
  ‑ylipäätänsä Low IQ-meinnki
  ‑jne, jne,…

 • Nimetön

  Vastaa

  hajoita ja hallitse-strategia näyttää toimivan myös suomilampaisiin erinomaisesti. Nenäkansan eliitin edustajat nauravat partaansa, kun hölmöläiset käyvät iänikuisia vasemmisto vs. oikeisto- tai vaikkapa persut vs. suvakit-vääntöjään, eivätkä ymmärrä olevansa isossa kuvassa samalla puolella, samaa paskaa, samojen jutkuttajien hallitsemia politiittisia eri siipiä. Tyhmää on äänestää tällaisessa muka-demokratiassa ja kaikista eniten vedätetyiksi joutuvat muka-kansallismielistä perussuomalaisia äänestävät. Herätys heille tulee selvästikin liian myöhään.

 • Anonymous

  Vastaa

  perussuomalaiset ja kokoomus ovat samanlaisia kansanpetturipuolueita kuin muutkin valtapuolueet.

 • Salomon

  Vastaa

  Eräs pirihuora aiheutti vain 40 miljardin lisä-velan suomelle. Kukaan ei pyytänyt katkaisemaan hänen päätään.… Minä taisin pyytää, en muista!

  • GLGL

   Vastaa

   MäTV3 uutisoi Marinin sanoneen: ”Eduskunta olisi pitänyt saada koolle kesällä – Eduskunta ei tällä hetkellä tiedä, mikä on hallituksen toimintakyky”

   Marinin hallitukaudella hallituksen toimintakyvystä ei ollut tietoa koko 4:n vuoden ajan, joten Marin ei ehkä ole paras henkilö arvostelemaan muita hallituksia. Marinin hallitus oli Suomen itsenäisen ajan historian ylivoimaisesti huonoin. Eräälainen meriitti sekin.

 • Mies

  Vastaa

  Tässä vähän asioita mitä en ymmärrä ja haluaisin porukalta kuulla syitä ja selityksiä:

  1. Holokaustin kieltäminen.
  Mikä idea on kieltää holokausti? Partisaaninkin sivuja kun lukee, törmää samantien vahvaan juutalaisvastaisuuteen ja jopa juutalaisvihaan. Niin, eikö olisi loogista, että väki olisi vain tyytyväinen ja jopa innoissaan siitä, että Hitler tuhosi holokaustissa n. 6miljoonaa jutkua ja muita vastaavia.
  Vai tuntuuko teistä OIKEASTI pahalta, että näin kävi ja siksi haluatte sen kieltää?
  Ettei omatunto soimaisi ja yöunet menisi?
  Minua se ei haittaa ja sanon suoraan että holokausti tapahtui ja se on ihan OK.

  2. Hakaristi ja hakaristilippu.
  Minkä IHMEEN takia meillä pitäisi ylistää ja kunnioittaa hakaristilippua?? Vieraan Vallan vanhaa lippua?
  Sehän on sama asia kuin juhlistaisimme jenkkien Union Jack-lippua. Tai vaikkapa Kanadan tai Bulgarian lippua. Tai, saatana, Ruotsin lippua!
  Meillähän on, PERKELE, OMA LIPPUMME!!!
  MIKSI HELVETISSÄ EMME NOSTA LEIJONALIPPUA LIEHUMAAN SINITAIVAALLE??!!
  Osaako KUKAAN kertoa, mikä olisi hienompaa, kuin katsoa, kun siniristilippu liehuu taivasta vasten, muistuttaen Itsenäisyydestämme ja siitä, kuinka kovan hinnan sotiemme Veteraanit siitä maksoivat?
  Moni maksoi hengellään, osa vammautui loppuelämäkseen.
  Ja te, kusipäät, heilutte ja heilaatte SAKSAN vanhan lipun kanssa, vittu te häpäisette Suomen, ja Suomen Itsenäisyyden puolesta taistelleiden MIESTEN KUNNIAN!

  Ainoa oikea lippu mitä kunnioitetaan ja rakastetaan, on Isänmaamme lippu.
  Se joka muuta väittää on Petturi ja Hitlerin jalkarätti.

  Oletteko te nationalisteja vai Saksan jalkarättejä??

  Kysyn vaan.

  • sotahistoriaa

   Vastaa

   ”Mikä idea on kieltää holokausti?”

   Juutalaisten uhristatus perustuu valheeseen > totuus vie koko uhristatukselta pohjan, ja maailmanparannus voi alkaa.

   ”eikö olisi loogista, että väki olisi vain tyytyväinen ja jopa innoissaan siitä, että Hitler tuhosi holokaustissa n. 6miljoonaa jutkua ja muita vastaavia.”

   Miksi olisi?

   *sekavaa paskaa lipuista*

   Hakaristilipun alla marssineet saksalaiset olivat ratkaisevassa roolissa Suomen itsenäisyyden säilymisessä jatkosodassa. Muista mainitsemistasi maista ei voi sanoa samaa. Ruotsalaisia tuli toki vapaaehtoisina yli 10 000, mutta kuningashuone oli yhtä syöpää kuin nykyäänkin.

   Suomen leijonakin on muuten ruotsalaisperäistä heraldiikkaa – Miksi kunnioitat sitä?

   >inb4 muh talvisota/lapin sota
   Suomen hallitus ja sen ulkopolitiikka ennen talvisotaa oli about yhtä epärealistista paskaa kuin mitä se on tänä päivänä – lukekaa vaikka Mannerheimin muistelmat. Yksin jääminen oli Suomen omaa hölmöyttä, siitä on turha syyttää Saksaa.

   Siniristilippu ja hakaristilippu ikuisesti yhdessä <3

  • Salomon

   Vastaa

   On siis ok, että uskot satuun, mikä ei ole edes matemaattisesti mahdollinen. Sitten kehtaat vinkua lipuista/ lipusta. Koen todella suurta hämmennystä, että edes kehtaat riehua isänmaamme lipusta, kun samaan aikaa poliitikkomme kuvainnollisesti kusevat sen päälle, päivästä toiseen. Ihme horisia olet

  • Nationalisti

   Vastaa

   ” Partisaaninkin sivuja kun lukee, törmää samantien vahvaan juutalaisvastaisuuteen ja jopa juutalaisvihaan.”

   Partisaanin sivuja lukiessa törmää tiukkaan faktaan ja nyt näitä faktapuheita halutaan tehdä laittomiksi, koska kyseinen aihe ei kestä kovinkaan läheistä tarkastelua ja tutkimuksia.
   EU on vuosia sitten tehnyt omat vaatimuksensa Suomelle ja ”kansallismielinen” Persut toteuttaa jälleen sellaisia lakeja, joita edes vasemmisto ei ajanut läpi.

  • TT

   Vastaa

   Holokausti-narratiivi on sionistimiehittäjän työkalu Euroopassa erityisesti Saksan pitämiseksi alhaalla. On vaikea sanoa, mikä on narratiivin totuusaste, mutta sen jatkuva räikeä esilläpito on itsessään paljastavaa. Kertomuksella pönkitetään uhrihierarkiaa eli luodaan uhripistejärjestelmä, jossa valkoinen eurooppalainen on aina alimmalla portaalla. Tälle luodaan pienestä pitäen syyllisyyttä, häpeää ja katumusta, joilla se pidetään kurissa ja nuhteessa ja Amerikan holhouksessa (Varsovan liiton aikoina myös Neuvostoliiton). Holokaustin aiheuttamisen lisäksi eurooppalainen on jopa pilannut maapallon ilmaston ja levittää tappavia tauteja ympäristöönsä.

   Varmastikin juutalaisia vainottiin 30- ja 40-luvun Saksassa. Itse en kannata kenenkään vainoamista tai peräti tuhoamista johonkin ryhmään kuulumisen perusteella. Jokainen yksilö vastatkoon rötöksistään henkilökohtaisesti.

   • Plääh

    Vastaa

    ”Vaikea sanoa, mikä on narratiivin totuusaste”?

    Onko tämä nyt Putinin oheistusta? Selvää valhettahan kaikki on alusta loppuun. Juutalaisia ei mielestäni vainottu Saksassa 30-luvulla. He saivat kantaa asettakin vielä 1938

 • GLGL

  Vastaa

  Kun katsoo ministeri Henrikssonin ja PJ Biaudet:n touhuja on pakko kysyä: ”RKP, onko tämä todellakin parasta, mitä teillä on tarjota? Esiinnytte, kuin olisitte evoluution tikapuilla muuta kansaa ylempänä, mutta sitten laitatte nämä edustamaan teitä? Ei oikein vakuuta.”

 • Plääh

  Vastaa

  YLEWatchiin idootit uskovat persuihin loppuun saakka. Ikään kuin persut eivät olisi tämän holokaustin suojelemisen takana 100 % kuten toinen sionistiupuolue KD. No onhan Halla-aho vähän jo saanut piiskaa näiltäkin, kun tuli sota ja Halla-aho on näiden venäläismielisten mielestä väärällä puolella. Mutta muuten luotetaan kuin vuoreen ja on otsaa sitten nauraa tavalliselle äänestäjälampaalle

 • Plääh

  Vastaa

  Ikään kuin RKP sanelisi kaiken tämän, kun kyse on tasan tarkkaan ohjatusta näytelmästä. Kansa halusi ”rasismia” ja tästä sanouduttiin välittömästi irti ja pyydettiin anteeksi kaikkea menneisyyttä.

  Sionistipuolueet halusivat kieltää holokaustista puhumisen ja kai koko tiedonatno on laadittu nimenomaan sen vuoksi, että holokaustivalhe saataisiin suojeltua. Mitään muuta konkreettista ei sen vuoksi paperiin tullutkaan

 • Toni

  Vastaa

  Yksi syy, miksi Ruotsalainen kansanpuolue istuu hallituksessa hinnalla millä hyvänsä, on turkistarhaus. RKP vahtii, ettei kukaan esitä turkistarhauksen kieltämistä ja että tukiaset virtaavat vuolaana kuin Kyrönjoki tulva-aikana. Toki muutama muukin ylimitoitettu investointi rantapöhköjen alueelle tarvitaan. 

  Aloite turkistarhauksen kieltämiseksi etenee eduskunnan käsittelyyn. Mahtaa Henriksonilla olla pää kipeä.

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Seuraavaksi odotellaan milloin alkaa holokaustisen kieltämislain – tai pikemminkin narratiivin kritisoinnin – taannehtiva soveltaminen. Itsekin olen tulilinjalla ja tuskin maltan odottaa, että joku valtakunnansyyttäjä nostaa asiasta metelin ja joudun oikeuteen. Tuomiohan sieltä tulee, mutta ainakin on esittää planeetan kokoinen todistus- ja tutkimusaineisto asiaa kohtaan, joten siitähän saattaa syntyä vielä jotain hyvääkin.

  Muistelen lukeneeni seuraavaa:

  Juutalainen almanakka, vuosi 1939: Juutalaisten määrä maailmassa n. 16 miljoonaa
  Juutalainen almanakka, vuosi 1946: Juutalaisten määrä maailmassa n. 14,9 miljoonaa

  Lisääntyikö ne sodan aikana kuin kanit, jos kuusi miljoonaa kaasutettiin ja uunitettiin?

  Politiikkaan on mennyt viimeinenkin kiinnostus viime aikoina. Ennen sitä olikin vuosia olo kuin yrittäisi torjua lumivyöryä omin käsin.

 • Plääh

  Vastaa

  Ote vanhasta V. I. Laurion kirjoituksesta: ”Kun NY Times ilmoittaa maailmassa olleen vuonna 1947 15–18 miljoonaa juutalaista, Sanningin arvion mukaan heitä oli v. 1945 14,7 miljoonaa (v. 1970 16,2 miljoonaa), Rassinierin arvion (pohjana World Center of Contemporary Jewish Documentation-järjestön ja historioitsija Raul Hilbergin esittämät juutalaisten uhriluvut) mukaan joko 15,05 miljoonaa tai 15,66 miljoonaa, ja vuoden 1951 Statistical Handbook of Council of Churches ilmoittaa, että tuohon aikaan (1950−1951) juutalaisia oli maailmassa 15,3 miljoonaa.

  Luvuista voidaan päätellä, ettei toisen maailmansodan aikana tapahtunut juutalaisten kansanmurhaa. Koska the New York Times oli tehnyt tutkimuksensa yhteistyössä maailman eri hallitusten ja uskonnollisten järjestöjen kanssa, tutkimuksen tuloksia on pidettävä virallisina.

  NY Timesin artikkelin luku 15–18 miljoonaa herätti muutkin kuin Benjamin Freedmanin. Artikkelin kirjoittaneen Baldwinin mukaan asiaan puuttuivat välittömästi American Jewish Committee ja ”muut tahot” (Baldwinin kirje juutalaiselle Morris Kominskylle). Lukuun, vaikka se oli oikea ja tutkimuksella saatu, vaadittiin korjausta. Neljän päivän päästä artikkelin julkaisusta (26.2.1948) julkaistiin oikaisu, jossa lukua moitittiin ”väärin arvioiduksi” ja annettiin mielivaltaisesti useita miljoonia pienempi luku. Omasta tutkimuksestaan lehti vaikeni. Freedmanin ansiosta tieto tutkimuksesta on säilynyt.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi