Rikkaiden luksusjahdit välttyvät EU:n uudelta hiiliverolta

Vallanpitäjien periaate kuuluu: "Kommunismia kansalle, kapitalismia eliitille."

Politiikka

Ilmastonmuutosvalheella rahaa kansasta nyhtävä Euroopan unioni on jo vuodesta 2005 lähtien kiusannut muun muassa teollisuudenalan yrityksiä pakottamalla nämä ostamaan hiilitodistuksia tuottamistaan CO2-päästöistä.

Tätä on ajan myötä laajennettu kattamaan myös lentoyhtiöiden toimintaa ja vuonna 2024 se alkaa koskemaan myös suurempia rahti- ja matkustajalaivoja. Rikkaiden valtavat luksusjahdit tulevat kuitenkin välttymään veroilta. Asia tuli ilmi saksalaisen NDR-kanavan toimittajan kysyttyä asiasta EU-komissiolta.

Miljardöörit eivät joudu siis ostamaan itselleen oikeutta käyttää valtavia jahtejaan vaikka he ajelisivat niillä miten paljon tahansa. Jättimäiset huvijahdit kuluttavat massiivisia määriä polttoainetta ja saattavat tuottaa yhden päivän aikana enemmän hiilidioksidipäästöjä kuin suurin osa ihmisistä tuottaa koko elämänsä aikana.

Lähde: Free West Media

Euroopan unioni Kaksinaismoralismi Kapitalismi Politiikka Talous

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eroon rikkaista paskiaisista

  Vastaa

  Kyllä noi rikkaat syöttöporsaat olisi hyvä likvidoida.

 • Jami

  Vastaa

  Suomi on kovasti venäläisten omaisuutta takavarikoinut. Mihinköhän toimet perustuvat? Ryhtyvätköhän nuo varakkaat venäläiset jonkinlaisiin vastatoimiin joskus?

 • Puolueeton

  Vastaa

  Tavallaan me tavalliset kansalaiset maksamme auton käytöstä veroa, vaikka se seisoo pihassa. Sitä vain ei sanota hiilipäästöveroksi aivan suoraan. Veneissä vielä ei tätä maksua ole Suomessa. Ehkä juuri artikkelin kuvaamista syistä.
  Veneet oli rekisteröitävä ja oletettavissa on, että pian tulossa on venevero. Millä hitolla muuten valtionvelat maksetaan, kuin keräämällä rahaa kansalta? Tässä ilmastonmuutos huijaus on erinomainen vallanpitäjien väline. Sen avulla voi ottaa saunaveron ja suihkuveron käyttöön kiinteistövern osana.
  Voi pahus, tuli annettua vinkki valitsemillemme kansanedustajille.

 • pöh

  Vastaa

  Voisitte kaivaa jostain sen pari vuotta vanhan salavideon missä CNN johtaja naureskellen sanoi, että kun tää korona vähän laantuu niin aletaan täysillä rummuttaa ilmastonmuutospropagandaa.

 • Valtamedia valehtelee härskisti

  Vastaa

  Suomea johtava klikki haluaa kiivaasti sotaa Venäjän kanssa, se olisi oiva lisä väestönvähennyskampanjaan jota k‑piikeillä harrastellaan.
  Meidän kansalaisten ei kannata lähteä mukaan eliitin harrastuksiin, pidetään vaan hyvät välit kaikkiin kansoihin. Sotaa ei synny jos kansa ei sitä halua ! Tämä on fakta.

 • Valtamedia valehtelee härskisti

  Vastaa

  Toivottavasti ilmasto lämpenisi jotta viljelyala lisääntyisi, minä en ainakaan halua alkaa syömään öttiäisiä joita eliitti kansalle nyt tyrkyttää. Myös hiilidioksidin lisääminen ilmaan aikaansaa kasvun nopeutumisen kasveissa mikä lisäisi ruuan tuotantoa.

 • TT

  Vastaa

  Milloinka muistakin alkuaineista kuin hiilestä pääsevät lampaat maksamaan veroa?

 • Boikotoikaa Amazonia

  Vastaa

  Toivottavasti kukaan ei osta Amazonista enää mitään. Amazon kun teki toissavuonna EU-alueella yli 40 miljardia voittoa, eikä maksanut pennin jeniä veroja EU-kirstuun. Kiersi veronsa sillä että on rekiströitynyt Luxemburgiin ja siksi ei tarvitse maksaa veroja.

  Jos tuokin summa olisi EU:n pohjattomassa kirstussa niin se ainakin vähentäisi painetta maksajia kohtaan. Tai jos Suomi voisi verottaa ulkomaankaupasta, sekin olisi jo jotain. Mutta kun Tullin kantamat verot menevät EU:n kassaan, Ei siinäkään ole järjen hiventä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Näin se vaan toimii kommunismissa. Eliitillä on kaikki ja muilla ei mitään. Hyödylliset idiootit ajavat tätä eurokommunismia, joka muodostuu lopulta osaksi yhtä maailman hallitusta. He säätävät lakeja, jotka vievät meiltä sananvapauden, oikeuden omistaa ja lopulta hengen. Hyödyllisten idioottien kohtalo on kuitenkin sama, kuten kaikkien muiden ja he päätyvät samaan joukkohautaan pettämänsä kansan kanssa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi