Viron parlamentissa muodostettiin Intermariumia ajava ryhmä

Intermarium on sekä Natoa että Venäjää vastustavien ihmisten tavoite saada uskottava alueellinen sotilasliittouma.

Politiikka

päivitetty

Parliament Building Of Estonia. Toompea castle.

Viron parlamentissa on muodostettu Intermariumia ajava ryhmä. Intermarium on Itä-Euroopan ja Baltian maiden väliseen sotilasyhteistyöhön tähtäävä projekti. Sen vetäjinä toimii ukrainalaisen National Korps ‑puolueen väki. Puolue tunnetaan entisten Azov-sotilaiden perustamana puolueena.

Viron parlamentissa asiaa ajaa kansallismielisen EKRE-puolueen väki kansanedustaja Anti Poolamets nokkamiehenään. Poolamets matkusti elokuussa toisen puolueensa kansanedustajan, Ruuben Kaalepin kanssa Ukrainaan, jossa he tapasivat väkeä myös tämän asian tiimoilta.

Käytännössä tällä hetkellä he lobbaavat aseapua Ukrainaan, tiedottavat Intermariumista alueellaan sekä pyrkivät poliittisen päätöksenteon kautta irtaantumaan etenkin Venäjän taloudellisesta vaikutusvallasta.

Lähde: Intermarium Support Group

Azov Baltia EKRE Intermarium National Korps Nato Politiikka Ukraina Ulkomaat Venäjä Viro

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Miksi Suomi piti mennä sotkemaan mukaan balttien ja Itä-blokin ex-kommunistimaiden asukkaiden psykooseihin? Balttien kanssa veljeily on sama kuin menisi hullujen huoneelle torjumaan harhanäkyjä siitä, kuinka KGB tulee joka yö hakemaan GULAGiin. Balteilla kaikki menee neukkukommunismin aiheuttamien traumojen ehdoilla. Baltti ei siis ole päästään terve ja sivullisen on tämä erittäin helppo havaita.

  Kokoomukselaiset nato-kiihkoilijat kirjoittavat parhaillaan Suomen historiaa uusiksi ja väittävät, etä Suomikin oli sodan jälkeen ankea kommunistimaa ja osa Neuvostoliiton alistamaa itä-blokkia. Ollaan kehitelty ”häpeällinen” menneisyys, josta nyt natottamalla ja Venäjälle keskisormea näyttämällä pitää irtautua. Älkää menkö mukaan näihin kokkarien harhaisiin tarinoihin.

  • Missä suvereniteetti

   Vastaa

   Jos näitä sotilasliittoutumia ja muista EU-kytköksiä katsellaan vähänkin laajemmin niin täytyy kyllä nostaa hattua Turkille. Turkki on yksi harvoista suvereeneista maista. Se tekee juuri niinkuin se haluaa.

   Euroopassa muut maat ovat poikkeuksetta jonkun orjuutettavana, vaikka eihän Turkki kuulu eurooppaan. Eikä Suomi Skandinaviaan.

   • Bella

    Vastaa

    Turkkiinkin yritettiin ujuttaa nukkehallitus vuonna 2o16, eipa onnistunut. Ihan sattumalta (”pitka tarina”) satuin itse olemaan ”tapahtumien polttopisteessa” taalla Suomen paassa sina yona. Ette edes tieda, mutta Suomessakin on naita taman nukkehallituksen ajajia. Ilmeisesti yksikaan tietamani taho ei ollut Erdon julkisella listalla ainakaan.

   • Hh1488

    Vastaa

    yksi harvoista suvereeneista maista suur valtojen ulkopuolella.

  • ???

   Vastaa

   Missä päin tätä uutistan mainittiin Suomi?

 • otto suni

  Vastaa

  Balttien kanssa todellakin kaikki yhteistyö on järjetöntä, sillä USA on tehokkaasti rahalla vyöryttänyt Baltian maiden poliittiset puolueet uskomaan USA:n ja Naton apuun.

  USA loi jo 50-luvulla laajan poliittisen opposition valmistelemaan Balttian maissa valtaan nousua Neuvostoliiton jälkeiselle ajalle ja asiasta on useita dokumentteja. Viro oli oikealla tiellä vielä 91–95, mutta sitten korruptoituneet politiikot, kuten Matts Lahr ja Henrik Ilves astuivat näyttämölle, nykytilan näkevät ne jotka tuntevat Viron historian!

  • Nimetön

   Vastaa

   Tämän näkee siitä, hyökkääkö ryssä Liettuaan.

   Mikäli ei hyökkää, Naton antama suoja / pelotevaikutus toimii.
   Mikäli hyökkää, Naton antama suoja / pelotevaikutus ei toimii.

   Liettuassa laitettiin ”nopean toiminnan joukot” tällä viikolla hälytysvalmiuteen, tiedotti järjestelmämedia.

   • Pysytään rauhassa

    Vastaa

    Ei se hyökkää mutta se kävelee yli. Se tiedetään jo baltian maissa ja siksi ne kovasti haluaa Suomen puolustavan niitä. Ne tietää että jos konflikti syntyy niin Venäjä marssii ensin Kaliningradiin ja sieltä Berliiniin… taas kerran. Ja tulee takaisin. Baltian maan jäävät tuplajyrän alle ja nyt kenties osaksi Venäjää. Riippuu siitä kuinka paljon ne pottuilee sitä ennen.

    Nyt olisi sen diplomatian aika että rauhoitutaan ja aletaan ostamaan taas edullista sähköä, kaasua ja öljyä Venäjältä. Sillä, jos saamme NATO-kiimassa rajaselkkauksen aikaiseksi, ensimmäisenä miehitetään Suomi. Venäjän rajalle ei saa päästä meren yli. Se on ihan sotataktinen toimi. Ja pohjoinen katkaistaan Oulun korkeudelta. meidän kohtalomme oli sillä selvä.

  • Ilmari

   Vastaa

   Kuka on Matts Lahr?

   • ValhallaX

    Vastaa

    Ilves on entinen Viron Presidentti. Asui USA:ssa ja kutsuttiin Viroon viemään Viro EU:hun.
    Tietysti hän on juutalainen, sehän on selvää.
    Toinen nimi viittaa Mart Laariin, jonka nimi tuli tutuksi esim. Kiovan Maidanin aikana, kun nykyäänkin vesikauhuinen Victoria Nudelmn aka Kagan aka Nuland vaahtosi puhelimessa tyyliin ”Fuck EU!”, koska EU ei ollut uhannut vielä sodalla venäläisjohtoa.
    Nuland on klassinen sionistinoita: Isän nimi Nudelman, miehen nimi Kagan, valitsi kuitenkin kryptonimen Nuland. Klassinen demoni suoraan Helvetistä. On nytkin USA:n Ulkoministeriön johtotehtävissä. Varmistaa sen, että mahdollisimman paljon valkoisia ihmisiä kuolee Ukrainassa, Helvetistä kun on tänne tullut.

    • Ilmari

     Vastaa

     Viro liittyi EU:hun 2014. Ilveksestä tuli Viron presidentti 2016.

 • Schlageter

  Vastaa

  En ole kuullut, että EKRE-puolue tai herra Poolamets tai herra Kaalep olisivat esiintyneet NATOa vastaan.
  Pelkäänkin siksi, että kyse on väärästä tulkinnasta.
  Jos erehdyn, pyydän kaikilta kolmelta anteeksi ja kannatan heidän pyrkimyksiään.
  Lisätietoja, kiitos!

 • juha II

  Vastaa

  Viro on rämäpäisistä poliitikoista huolimatta parlamentaariselta politiikaltaan HUOMATTAVASTI korkeammalla tasolla sekä myös oikeuslaitoksensa pelkästään oikeuspoliittiselta toimintaperiaatteeltaan PALJON edellä Suomen globalisti – valtaa (ent. Suomen Tasavalta) Toki Virossa nyt ollaan ajamassa lakia, joka kieltää venäjän kielen Virossa, mutta se onn heidän asiansa. Ja siksi toisekseen kirvelevät haavat neuvostomiehityksen aikoina WWII jälkeen ovat syvät ja arpeuduttomat. Ja kun katkerat muistot ovat vielä tuon raskaan aikakauden eläneiden sukupolvien muistoissa ja mielissä ei noilla haavoilla ole rauhaa parantua. Kun täysin uudet sukupolvet, jotka saanevat elää itsenäisessä Virossa voivat kenties kasvatuksesta ja koulun historian opetuksen linjasta riippuen päästä vihasta, joka tuhoaa ja pilaa kaikkein eniten ihmisen oman ainutkertaisen elämän. Neuvostoliitto käytti Viron venäläistämisessä samaa taktiikkaa siirtämällä suuret määrät venäläisiä Viroon ja tietoisesti tekemällä virolaisista kanta-asukkaista ”toisen luokan kansalaisia OMASSA maassaan!!! Vrt. EU:n KANSANVAIHTO!!!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Neuvostoliitto ei ollut Venäjä. Neuvostoliitto oli juutalaisten rakentama keskitysleiri venäläisille ja myöhemmin vallatuille muille alueille, mukaan lukien Baltia.
  Baltit eivät osaa erottaa kommunismia venäläisistä, vaikka venäläiset maksoivat traagisen hinnan kommunismista.
  Nyt baltit nuolevat taas sionistien persettä nyt NATO:n muodossa.
  USA:n juutalaiset rakentavat parhaillaan jälleen keskitysleiriä valkoisille ihmisille, nyt Yhdysvaltoihin.
  Ja täällä Euroopassa juutalaisten huorat polvistuvat EU:n edessä, joka on jo Neuvostoliitto 2.0.
  Ukraina on pieni sivunäytös, jota tarvitaan koko Lännen tuhoamiseen taloudellisesti.
  Intermarium ei voi onnistua, jos EU on olemassa.

 • Suosi suomalaista

  Vastaa

  Sitähän se on Suomessakin. Mekin olemme nyt toisen luokan kansalaisia omassa maassamme. Mutta sitä ei aikaansaa/aikaansaanut Venäjä vaan meidän politikkomme. Ne ihmiset jotka olimme äänestäneet hoitamaan asioitamme meidän parhaaksemme.

  No, me voimme ehkä lähteä vielä nousun tielle. Mutta miksi siis suojavärin omaavat pääsevät turvapaikan hakijoiksi mutta venäläiset eivät? Pitäisikö niiden heittää passinsa kanssa pois ja tulla ilman papereita? Eiväthän lähi-idän tai Afrikan maatkaan kuulu EU:hun. sitäpaitsi, kaikissa maissa ei edes käydä sotaa. Venäjällä käydään ja sieltä paetaan nimenoman sotaa.

  No, tämä tässä välissä aivojumppana. Jotta jossain kohtaa lukijakuntamme ymmärtää suuremman kokonaisuuden.

 • T . T

  Vastaa

  Hieno ajatus, mukana!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Parliament Building Of Estonia. Toompea castle.