Oikeusministeriön vaalijohtaja jättäisi Nato-päätöksen vain eduskunnan päätettäväksi

Rivien välistä on helppo lukea, että oikeasti poliittinen eliitti vain pelkää kansanäänestyksen johtavan heille epämieluisaan lopputulokseen.

Politiikka

Venäjän ja Ukrainan kiristyneen tilanteen takia suomalaiset globalistit ovat jälleen aloittaneet Nato-agitaationsa valtamedian välityksellä. Oikeusministeriön vaalijohtaja Arto Jääskeläinen pitää vihamielistä hybridivaikuttamista niin isona ongelmana, että mahdollinen Nato-päätös pitäisi hänen mukaansa jättää eduskunnalle.

Minä pidän isona riskinä ja isona ongelmana informaatiovaikuttamista ja hybridivaikuttamista, mikä tällaiseen kansanäänestykseen tulisi kohdistumaan. Siitä tulisi kyllä aikamoinen sotku”, Jääskeläinen sanoo.

Kulttuurimarxismiin ja itsenäisten kansojen alistamiseen keskittyvä Nato ei ole perinteisesti saanut suomalaisten sympatioita puolelleen, vaikka suomalaisille on verrattain helppoa markkinoida Natoon liittymistä Venäjä-vastaisin argumentein. Rivien välistä onkin helppo lukea, ettei Jääskeläinen ja muu poliittinen eliitti pelkää niinkään kansanäänestyksen hybridivaikuttamista, vaan he pelkäävät rehellisen kansanäänestyksen johtavan vain heille epämieluisaan lopputulokseen.

Lähde: HS

Kansanäänestys Kotimaa Nato Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Samalla logiikalla pitäisi luopua eduskuntava(a)leistä, sillä niihin voidaan myös vaikuttaa ja kansanedustajat loppupeleissä päättävät Natosta. 

  Vaikka toisaalta, mitä vanhempi minusta tulee, sitä vähemmän uskon parlamentarismiin ja äänestämällä vaikuttamiseen.

 • Plääh

  Vastaa

  Näyttäisi tosin oleva kehkeytymässä tilanne, jossa on valittava Naton ja Venäjän välillä. Mutta älkää pelätkö. Ei Kepun, SDP:n tai Vasemmistoliiton poliitikoista ikinä ole Naton jäseniksi. Jo äidinmaidossa saatu ideologia ja vuosikymmenten aivopesu estävät sen

  • TT

   Vastaa

   Ihmiset on propagoitu jatkuvaan pelon tunteeseen ja seurauksena on juurikin tällaisia asetelmia, joissa korostuu avuttomuus, voimattomuus ja kyvyttömyys seisoa omilla jaloillaan. Esimerkiksi kansalaisille valistetaan, että valitkaa joko ”kauhean tappava koronatauti” tai dragoniset koronatoimet sekä vuosittainen pakollinen myrkkypiikki. Kaikki tämä on manipulaatiota ja valehtelua ja sen seurauksena hätääntyneen kansalaisen antautumista pelottelulle. Melko surkea elämänasenne, jonka myötä suomalaisuus ja kaikki oma identiteetti loppuu ja sulautuu EU:hun ja sieltä ties mihin.

   • Plääh

    Vastaa

    Ei se minusta valehtelua ole. Juutalaismafia johtaa Venäjää ja EU:ta ja USAa. Ei Suomi omilla jaloillaan Venäjälle pärjää. Kyllä Putin on uhka ja silloin on ainoa vaihtoehto olla Naton jäsen. Mielestäni pienempi paha, koska Putin tappaa heti kaikki natsit ja nationalistit ja kansallismieliset juutalaisoligarkkiremminsä kanssa. Hänen propagandassaankin kaikki Lännen syntiset ovat natseja tai ainakin Ukrainan ei-venäläiset kansallismieliset

    • Vihastuuko karhu, jos sitä tökkiä tikulla silmään?

     Vastaa

     Kerro hyvä ihminen, miksi kauhea Putin tekisi mitään pahaa Suomelle, jos Suomen suunnalta ei ole uhkaa Venäjäle?

     77 vuoden ajan mitään sotimista ei tapahtunut edes vaarallisen NL:n aikana. Kauppaa käyty 70 vuoden ajan runsain mitoin koko ajan, kunnes älyvapaat Suomen johtajat v.2014 asettivat pakotteita Venäjälle siitä, että kommunistien petoksella Venältä varastama autonominen alue Krim palasi takaisin omaan maahan, ilman ainuttakaan laukkausta ja kansanäänestyksen päätöksellä. Suomi siis pitää NKP:n rikollista päätöstä Krimin siirtämisestä Ukrainan SNT:n alaisuuteen v.1954 – pyhänä asiana! Joku psykologi voisi yrittää selittää tämän paradoksin.

     Kaikki ne suomalaiset, jotka pelottelevat itseään ja muita kauhealla miehittämisellä eivät ymmärrä, että se ei kannata mistään järkevästä näkökulmasta arioituna. Tämä on vain tosiasia, että Venäjän näkökulmasta niin pitkään kun Suomen suunnalta ei ole uhkaa turvallisuudelle niin tämä köyhä maa ei sisällä yhtään mitään, minkä takia kannattaisi ryhtyä sotimiseen. Suomen laaksot, kukkulat, vedet ja rannat on rakkaita jollekulle, mutta niiden puolesta kukaan (mukaan lukien huomattava osa suomalaisista) ei sotisi. Esimerkiksi Itä-Suomi tyhjenee kauhistuttavalla tavalla ja joka kolmas talo on autio ja hylätty, ja se on suomalaisten valinta ja isänmaanrakkauden osoitus. Suomalaisten ratkaisu on vain tuoda maahan neekereitä ja arabeja ja muita parasiitteja. Miksi Venäjä haluaisi tätä maata itselleen, kun edes itse suomalaiset eivät sitä halua? Mitä tahansa mitä Suomesta halutaan – Venäjä voi ostaa, oman ja Suomen eduksi. Ehtona on kyllä, ettei Venäjäläistä Karhua tökitä tikulla silmään.

     Ainoa Venäjää kiinnostava suomalainen resurssi on TURVALLISUUS. Ja tästä maksetaan hintaa mitä tahansa. Jos Suomia vedetään NATO:on, Venäjällä se koetaan eksistentiaaliseksi uhkaksi. Esim. rajalta Pietarin keskustaan on 159 km ja moderni ohus lentää sinne vajaassa minuutissa. Suurvalta tarvitsee turvallisen vyöhykkeen ympärille, ja ne maat jotka tätä eivät ymmärrä joutuvat maksamaan kovan hinnan tyhmyydestään kun suursota alkaa. Mutta valitettavasti Talvisodan opetus ei opettanut nykysuomalaisille yhtään mitään geopolitiikasta. Uskokaa huviksenne, että kun suursota alkaa, kukaan ei miehitä ketään, vaan uhkat eliminoidaan ydinkärjillä varustetuilla ohjuksilla ”kerralla poikki”.

     • Plääh

      Talvisota siis suomalaisten syytä. Ja raja nytkin siis liian lähellä…

      Baltian maat epäsivät etupiirin, muta Suomi siis tarjoaa kompensaatiota. Siltä ainakin vaikuttaa

    • Hema

     Vastaa

     Todisteita kehiin, tai jätä tämän kaltainen räkä nenääsi saivartelemaan.

     • Plääh

      Todisteita on vaikkapa Putkosen puljun ilokarkelot tai täällä Leosevanhaleon, kun saa vieläkin orkkuja siitä, kuinka nationalistit koettivat sodan jälkeen paeta länteen, mutta tapettiin. Riemu on suuri, kun kuulemma natseja kuolee joissain Donetskin taisteluissa. Se, mitä te venäläiset huudatte propagandassanne ukrainalaisista ja kuinka he muka puhdistavat etnisesti ja ovat natseja ja mitä meiltä olette balteista ja ss-miehistä ym. siellä maassanne, jossa Lenin seisoo joka kaupungin torillla yhä. Oikean Sektorin taistelijat kidutetaan tuolla kuoliaaksi, jos jäävät vangeiksi. Kuten ss-sotilaat usein aikoinaan

      Sinä siis haluaisit jättää Suomen Venäjän armoille. Entäpä jos ei jää tällä kertaa yöpakkasiin ja nootteihin? Ainiin, behän olivat ihan oikea rangaistus Suomelle majesteettirikoksista, kun oli otsaa haastaa Kekkosta pressanvaaleissa tai ihan ilman Moskovan ja Kekkosen lupaa luoda Suomeen hallitus, jossa oli enemmistösossuja ja laaj aparlamentaarinen enemmistö kommunistien, neuvistomielisten sossujen ja SKDL:n sijaan. Ei, 60- ja 70-luvut on saatava takaisin ja Kekkosen tapainen hemmo kuvernööriksi

      Juu kyllä aina toimeen tullaan, kun heilutetaan häntää. Ryhdytään vasallivaltioksi ja solmitaan YYA. Tuskin tarvii edes yhteisiä sotaharjoituksia järjestää.

      Tässä ollaan selkeästi jakamassa etupiirejä ja harmaalle vyöhykkeelle tai siis Venäjän intressipiiriin joutuva ei ole koskaan casu belli, jos hullusti käy. Voi olla, että ei ole selkärankaa vastustaa mitenkään, kun komentelu ja kätyrien mellastus alkavat

 • FIXIT asap!

  Vastaa

  Onkohan nyt ihan virkamieheltä vaadittavaa asiallista käytöstä…

 • Oikeilla jäljillä

  Vastaa

  Arto on ihan oikeassa. Ensin pitäisi uutisoinnin osalta poistaa oikeudet Alma-medialta ja sitten Bonnierilta. Sen jälkeen informaatiovaikuttaminen Suomen kansaan vähenee oleellisesti.

 • Pah

  Vastaa

  ”..mahdollinen Nato-päätös pitäisi hänen mukaansa jättää eduskunnalle.”

  Ai jaa. Jäsenyyttä hakemaan innostuneen kansallisvaltion oma ”Eduskuntako” se ”päättääkin” Natoon pääsystä?

  Luulenpa vaan että moinen ”Nato-päätös” tehtäisiin jossakin ihan muualla, mm. olemassa olevien lukuisten sotilasliitossa jo jäsenenä olevan jäsenen toimesta, pitkän ja mutkikkaan monivuotisen neuvotteluja ja kalliita lehmänkauppoja edellyttävien suhmurointien + normi hakuprosessin päätteeksi, – eikä kyseinen ”päätös” suinkaan olisi välttämättä hakijan kannalta automaattisesti myönteinenkään. 

  Päinvastoin. On riski että suuri osa nyt jäsenenä olevista itä-euroopan maista joutuukin oman nahkansa pelastaaksene jättäytymään nolosti pois kelkasta jotta välttyvät Venäjän prutaalilta invaasiolta.

  Toisaalta. Toki moisen sadomasokistisen oloiseen hakuprosessiin ilmottautuminen itsessään tarjoaisi oivan tilaisuuden meillekkin joutua Venäjän murjottavaksi eli saataisiin taas yksi nolo muistutus isommalle ja voimakkaammalle maalle alisteisesta maantieteellisestä paikastamme.

 • TT

  Vastaa

  Eikö valevaltamedian pelottelu vieläkään tarpeeksi pure uppiniskaiseen kansaan? Pitääkö Venäjä-möröllä pelotteluruuvia vääntää vieläkin kovemmalle. Ai, että pelottelu on nyt jo maksimiasennossa ja uhkaa muuttua naurettavaksi. Asia selvä! Siis ei kansanäänestystä. OK.

 • pää määrää

  Vastaa

  Oikeusministeriön kommentoinnista voi päätellä, että kansa on epäluotettava mutta eduskunta ei ole. En osaa ratkaista ristiriitaa, kun kansa on valinnut eduskunnan.
  Vai eikö olekaan ristiriitaa, kansa ei ole valinnut eduskuntaa omin ajatuksin vaan johdateltuna valintaansa. Nyt tulee uusi ristiriita, kuka on johdatellut äänestämään ja johdattelun takanahan on ollut sama media, jonka agendana on ryssäviha.
  Eihän tässä mitään ristiriitaa edes ole olemassa, Suomen poliittiset valinnat ovat jo monia vuosia toimineet tällä menetelmällä. Se on juurtunut tapa samaan hiileen puhaltavan median valtakunnassa!

 • Tupauuno

  Vastaa

  Empä tiedä olisiko Suomelle suurempaa haittaa, vaikka liittyisimmekin Natoon. Aina vedotaan siihen, että saattaisimme joutua sotimaan jossain kaukana ja sitten tulisi niitä ruumispusseja takaisin päin. Kysykää ammattisotilailta, jotka ovat järjestään sitä mieltä, että kannattaisi liittyä ja jos niitä ruumispusseja sitten tulee, niin se on ammatinvalintakysymys. Eihän sinne rauhanturvatehtäviinkään mitään varusmiehiä laiteta vaan ammattisotilaita ja vapaaehtoisia.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tutustupa siihen, mitä mieltä Nato on mm. nationalismista.
   Mieti sen jälkeen, onko siitä järjestöstä jotain haittaa.

   • Ilmari

    Vastaa

    Ukrainassa puhutaan avoimesti Natoon liittymisestä. En ole vuosiin ymmärtänyt, miksei Suomi liity Natoon. Kohta olemme tilanteessa että Vrnäjön eurooppalaisista rajanaapureista vain Suomi ja Valko-Venäjä eivät ole Naton jäseniä.

    • Vihastuuko karhu, jos sitä tökkiä tikulla silmään?

     Vastaa

     Maantieteelle ei voi mitään. Kylmä tosiasia on että Suomen naapurina on suurvalta. Jos ymmärtää sen motivaatiot (l. toiveet ja pelot) niin voi elää sovussa ja turvallisesti. Jos taas tökkiä sitä naapurina olevaa karhua tikulla silmään, niin voi käydä ikävästi. NATO-Suomi olisi sellainen tikku. Nykyinen pissiksistä, homoista ja kansanpettureista koostuva hallinto ei ymmärrä realiteettejä.
     Gruusialaiset kokeilivat tätä tikkutemppua v.2008
     http://zarapov.ru/wp-content/uploads/2008/10/1218632771_7.jpg

     • Ilmari

      Tuo mainintai maatieteestä on jo kulunut ja suomettunut. Sama maantiede koskee myös muita Venäjän rajanaapureita , jota silti kuuluvat Natoon. 

      Ydinajatuksesi on että emme saa tehdä itsenäisiä päätöksiä, ettei Venäjä vain suutu.

 • Hupsutupsu

  Vastaa

  Kyl se Nato tulee, halusitte tai ette. Mul Alko asian seuraaminen joskus 90 luvulta. Sillon olin armeijassa ja kalustossa oli sillon idänleimalla. Nyt on kaikki muuttunu amerikkalaiseksi. On isäntämaa sopimusta. On hypridikeskusta. On Nato harjoituksiin koko ajan. Nato lennokit ja laivastoon vierailee Helsingissä. On se kuulkaa jo päätetty, se vaan viedään maaliin pikkuriikkisen kerrallaan. Suursotaan meidät on jo valittu mukaan. Täysin Nato integroidut puolustusvoimat. Meidän osalta se on vaan nimi paperiin ja mukana ollaan. Rajavalvontakin menossa ulkomaalaisille. No eliitti jä päättäjät kun ovat turvassa kun pommit lentää. Tav kansalainen sen hinnan maksaa, mut ketä siinä vaiheessa kiinnostaa mitä tullu tehtyä, ku tuhannet risteilyohjukset sataa tänne. Sitä varten Nato on perustettu, suursotaan idän kanssa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Globalisteilla on nyt kova pyrkimys aivopestä suomalaisten Nato-kantaa myönteisemmäksi, media hoitaa parhaansa mukaan markkinointia.
  Suomalaisille valehdellaan valtamedian toimesta niin helvetin monista asioista, niin miettikää mitä teille tullaan esittämään tässä Nato asiassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi