Unkari järjestää kansanäänestyksen EU:n vihaamasta pedofiililaista

Unioni on uhannut maata sanktioilla lain vuoksi.

Politiikka

Viktor Orbán.

Konservatiivisista arvoistaan tunnettu Unkari järjestää kansanäänestyksen Euroopan unionin vihaamasta pedofilian vastaisesta laista. Unionin mukaan lapset tulisi seksualisoida mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mitä Unkarin päättäjät vastustavat. Unioni on uhannut maata sanktioilla lain vuoksi.

Maan pääministeri Viktor Orbán ilmoitti, että maa järjestää kansanäänestyksen laista. Äänestys perustuu viiteen kysymykseen:

 1. Oletteko samaa mieltä siitä, että valtion oppilaitoksille olisi annettava mahdollisuus näyttää alaikäisille lapsille seksuaalista suuntautumista koskevaa sisältöä ilman vanhempien suostumusta?
 2. Kannatatteko alaikäisten lasten sukupuolenvaihdosten edistämistä?
 3. Oletteko samaa mieltä vaatimuksesta, että tällaisten peruuttamattomien hoitojen tulisi olla myös alaikäisten lasten saatavilla?
 4. Oletteko samaa mieltä siitä, että alaikäisten lasten tulisi saada käyttää täysimääräisesti sisältöä, joka voi vaikuttaa heidän seksuaaliseen kehitykseensä?
 5. Oletteko samaa mieltä siitä, että alaikäisillä lapsilla olisi oltava pääsy mediasisältöön, joka käsittelee sukupuolenvaihdoksia?

Mikäli kansa tahtoo pitää voimassa heinäkuussa voimaan astuneen lain, on EU:n joko tunnustettava, ettei se kannata kansan demokraattista tahtoa tai alistuttava Unkarin kansan tahdolle.

Homolobby Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansanäänestys Kulttuurimarxismi LGBT Pedofilia Politiikka Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Unkari Viktor Orbán Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Homomieliset jää tappiolle mutta EU ei hyväksy tulosta. . Hyväksy mitään kansanäänestyksiä. Krimin ja Katalonian kansanäänestyksiä.

 • p.grandell

  Vastaa

  Hienoa Orban, olet suoraselkäinen mies, etkä vellihousuinen eu,n huora! kyllä aikuisena saavat sitten lapset tehdä itselleen mitä tahtovat,mutta tälläista eun sikamaista väkisin puputusta pilkkoa nuoria ihmisiä ”rikki” on rikollista, tässä sen näkee kun päästää puniikit valloilleen, ziisus sentään tätä hullun myllerrystä!

  • Jussiboy

   Vastaa

   Ei tuo mikään kansanäänestys ole, kysymykset ovat malliin: joko lakkasit akkaa hakkaamasta.

   • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Jussiboy Siinä on ihan ekana otsikko aika isolla. Tietenkin voisivat kysyä suoraan, että haluatko pedareiden pääsevän lapsiisi käsiksi, siihen EU aikoo pakottaa kaikki jäsenmaat. Turkki ei ehkä haluakaan enää mukaan, niillä on terveet arvot.

   • Nimetön

    Vastaa

    Jussi tykkää vissiin tuomittujen pedofiilien alulle laittamista ”lasten satutunneista”, joissa pedofiili-transut lukevat lapsille tarinoita ilmeisenä tarkoituksenaan pakottaa lapsille pedareiden näkökulmaa.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Media pitää Orbània diktaattorina. Siinä selvä tarve järjestää asiasta kansanäänestys. Edessä on kova uhka, EU-tukien menetys.
  Venäjä on muuttunut kommunistiajoista, joten voi olla ettei uhka toimi, vaan Unkari eroaa ja siirtyy yhä enemmän kaupalliseen toimintaan Venäjän kanssa. On tietenkin vaara, että muutkin itäisen unionin maat tekevät samoin. Heittävät sivuun ilmastohysterian ja ostavat energiansa Venäjältä. Tässä taas uhka EUlle ja vinkki sähköauto-Suomelle.

 • TT

  Vastaa

  EU on melko siedettävän alun jälkeen ajautunut kumouksellisten friikkien käsiin. Alkuperäinen ja pragmaattinen talousalue-järjestely on toiminut vain houkuttimena ja päämääränä on ollut uusi super-neuvostoliitto, jota täysin kahjot uusmarxistit johtavat. Vallan keskittäminen EU:ssa on lopetettava ja tuotava päätösvaltaa takaisin maan pinnalle. Mitään muuta mahdollisuutta ei ole. Välivaiheessa tarvitaan erilaisten kansalaisneuvostojen muodostamista, koska viralliset laitokset esim. Opetushallitus on totaalisesti uusmarxistien miehittämä. Valtiovalta pyrkii kaikin tavoin estämään spontaania kansalaistoimintaa nyt jopa koronahoaksin avulla. Kansalaisten on pakko ottaa aloite omaan käsiinsä. Ylhäältä sitä ei tule koskaan, vaan kaikki muuttuu koko ajan pahemmaksi.

 • Late

  Vastaa

  Samat kysymykset pitäis esittää jokaisessa maassa. Nimittäin tuolloin jokaisessa maassa olisi tuo laki mikä Unkarissa ja puolassa

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hienoa! Unkari taitaakin olla niitä harvoja oikeasti demokraattisia valtiota maailmassa.

 • Horst

  Vastaa

  Jos lapsen oikusta raatelee itsensä elinikäiseksi pillerinkäyttäjäksi,katumus psykiatrisine oireineen tulee myöhemmin. Tätääkö halutaa

 • Johan

  Vastaa

  Fria Tider:

  Alankomaat: Unkari erotettava EU:sta

  Länsi-Euroopan kritiikin jälkeen unkarilaisten on nyt otettava kantaa uuteen lakiin, joka kieltää kouluja ja tiedotusvälineitä levittämästä vaadittua lapsille suunnattua homoseksuaalisuutta ja transseksuaalisuutta käsittelevää materiaalia. 

  Alankomaiden pääministeri Mark Rutte katsoo, että Unkarin tulisi lähteä EU:sta.

  EU:lla on vahva tuki Unkarissa, koska maa on täysin riippuvainen Ruotsin ja muiden maiden avustuksista. 

  EU:lla on kuitenkin niin sanottu ”oikeusvaltiomekanismi”, jonka avulla EU voi päättää olla maksamatta avustuksia maille, jotka rikkovat ​​kulttuurimarxilaisia näkemyksiä tai ”oikeusvaltioperiaatteita”, miksi sitä kaikkea virallisesti kutsutaan. 

  Pedofiililain lisäksi EU kritisoi Unkaria liian matalasta maahanmuutosta kolmannesta maailmasta, koska korkea maahanmuutto sisältyy myös oikeusvaltioperiaatteeseen.

  Puolaa kritisoidaan myös useista kohdista, muun muassa LGBTQ-vapaiden alueiden käyttöönotosta maassa.

  https://www.friatider.se/nederlanderna-uteslut-ungern-ur-eu

 • Itsenäisen Suomen veronmaksaja

  Vastaa

  Samoille periaatteilla varustettu pressa Suomeenkin.

  Tosin, onhan jo mm. Globalisti Rehn pressakampanja aloitettu, kovasti media hehkuttaa tästä seuraavaa maanpetturi pressaa Suomeen.

  Toivottavasti sattuu ja tapahtuu, lopputulosena saataisiin kansanmielinen Suomen presidentti.

  (matkalla Itsenäiseksi Suomeksi)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi