EU hyökkää Puolaa ja Unkaria vastaan – globalistit suuttuivat ”homovapaista alueista”

Maita syytetään "seksuaalivähemmistöjen syrjinnästä".

Politiikka

Euroopan unionin byrokraatit ovat päättäneet aloittaa juridisen sodan Unkaria ja Puolaa vastaan, koska maat eivät suostu altistamaan lapsiaan länsimaiselle homolobbaukselle. EU:n mukaan homo- ja transuideologiaa on pakkosyötettävä unionin kansalaisille mahdollisimman nuoresta iästä alkaen.

Kaksi kapinallismaata viedään nyt EU:n rikkomusmenettelyyn. Maita syytetään ”seksuaalivähemmistöjen syrjinnästä”.

EU-virkamiehet ovat raivoissaan muun muassa siitä, että Puolassa useat alueet ovat julistautuneet homovapaiksi. Vapautetuilla alueilla kansalaisten ei tarvitse pelätä, että heidän lastensa mieliä myrkytettäisiin kulttuurimarxistisella propagandalla.

Unkari puolestaan on suoraan kieltänyt homo- ja transuideologian markkinoinnin lapsille. EU tahtoo viedä maat tuomioistuimen eteen, jotta demokraattisesti säädetyt lait kumottaisiin.

Lähde: Iltalehti

Euroopan unioni Globalismi Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Painostaminen Pedofilia Politiikka Puola Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Unkari Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hieno, että Unkari ja Puola pitää kiinni perinteisistä perhearvoista, siinä on Euroopan selkäranka.
  Aivan sama mitä kommunistinen EU sanoo, heidän kitinöilleen ei kannata laittaa mitään painoarvoa.

 • Evoluutio

  Vastaa

  Miksi yksilöiden, joiden mieli on sairas, aivoituksia pitäisi esittää ja opettaa muille?

  Homoushan on mielisairaus. Siinä henkilön aivoissa on tapahtunut muutos jossa se haluaa samaa sukupuolta. Se ei ole normaalia evoluution eikä lajikäyttäytymisen kannalta. On syytä miettiä myös sitä että koska tämä mielisauraus vaikuttaa jalikäyttäytymiseen, niin mihin muuhun osaan elämää se voi vaikuttaa?

  On olemasssa ”normaalihomoja” jotka eivät tuo suuntautumistaan esille ja ovat erinomaisia tutkijoita ja suunnittelijoita sekä luotettavia henkilöitä. Usein heidän poikkeavuuttaan ei edes julkisesti tiedetä. Heillä homous ei ole päälimmäinen vaikutin elämässä ja sen valinnoissa. Mutta nämä jotka marssivat ja ”tekevät itsensä tykö”, heillä se on määräävä/päälimmäinen vaikutin lähes koko elämään. Heidän ymäristöään ja seuransa on hyvä vältellä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  EU:n tärkein perusarvo on pedofilia ja sitä on oltava kaikkien lasten saatavilla. Kuinka voi olla mahdollista, etteivät tavalliset ihmiset ymmärrä yksinkertaisimpiakaan asioita? Tai no, kahdessa maassa ymmärtävät, ei se paljoa ole sekään.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hienoa Unkari ja Puola! Tämä myrkyllinen LGBTP rappiokulttuuri pitää kitkeä täysin! Tähän on menty, että pedofiliaa normalisoidaan. Eihän pedofiilit edes yleensä joudu Suomessa vankilaan. Ei ihmisarvolla ole täällä mitään arvoa.

 • Kansojen Vankila

  Vastaa

  Miksi EU edes puuttuu tällaiseen? Koko jutun piti alun perin olla talousliitto. V*tuttaa tällainen vedätys ja huijaus. Päämääränä näyttää olevan kansojen totaalinen alistaminen globaalin eliitin agendoille. Eikä näytä vaan on. Suomi ei pääse koskaan irti EU:sta ja tämä tietää monen elämälle surkeaa loppuvaihetta valvonnalla ja nälällä kiristettävänä mielipidevankina uuskommunismin helvetissä.

 • KPJJ

  Vastaa

  Lainaus:
  ”EU:n mukaan homo- ja transuideologiaa on pakkosyötettävä unionin kansalaisille mahdollisimman nuoresta iästä alkaen.”

  Sairaaksi on mennyt, jos pitää lapsille syöttää ilosanomaa, missä mies vatkaa penistään toisen karvaisessa ja paskasessa perseessä. Ei ole näköjään mitään rajaa enää.

 • ms

  Vastaa

  ”Homo vapaat-vyöhykkeet” ovat Puolan uuskommunistien provokaatio Puolaa ja varsinkin demokraattisesti valittua Laki ja Oikeus-puoluetta vastaan. Puolan uuskommunistit ilmoittivat eu:n ihmisoikeutuomioistuimeen itse kiinnittämistään ”homo vapaista vyöhyke”-kylteistä demokratian, ihmisoikeuksien yms. jargonin loukkaamisesta, jolla yritettiin saada vaihdettua Puolan hallinto. Luonnollisesti uuskommareiden tekemään valheelliseen ilmoitukseen tarttui (((maailman media))), joka jatkaa Puolan hallituksen hiostamista.

  https://en.ordoiuris.pl/family-and-marriage/fake-news-about-lgbt-free-zones-results-proliferation-lies-about-poland-ordo

  Kun katselee täynnä vihaa ihmisiä, elämää ja vapautta olevien uuskommunistien ”homo vapaa”-kylttejä pienten kaupunkien ja kylien laitamilla, jossa suurin osa ei edes tiedä mitä moinen aakkosrykelmä tarkoittaa ja vielä monilla eri kielillä. Osassa kuvia poseeraa ”närkästynyt” punikki kyltin vieressä, jonka itse on mahdollisesti juuri äsken siihen kiinnittänyt.

 • Minä

  Vastaa

  Tämä on sitä vihervassujen ja muiden suvakkien ajatustapaa: koska me olemme tätä mieltä, kaikien on pakko.

 • Idioottien hyötykäyttöä parhaimmillaan

  Vastaa

  Jo vuosia ditten kun tämä saaranan sateenkaarivitutysoli ai an alkumetreillään, tuli entisiäsetalaisiajulkusesti ilmaisemaan negatikvisen mieliputeensä tästä koko saatanan sateenkaaritouhusta.

  Eli, edes vuosikymmenien ajan homoilleet eivät ole ylistämässä tätä idiotismia.

  Jopa näidenkin kanta on tämän touhun suhteen tätä vastaan.

  Kertoo paljon siitä todellisuudesta joka tämän idiotismin taustoissa todellisuudessa vaikuttaa.

  Muttaa ainahan löytyy näitä yleishyödyllisiä lampaita jotka menevät sen pohjalta mitä agitaattorit heille myyvät.

 • Juulia

  Vastaa

  Jos edes osa ihmisistä omaisi vielä tervettä järkeä, hänet pitäisi HETI saada politiikkaan mukaan!!!! Tätä eu paskaa ja homo/ lespo paskaa ei vaan enää jaksa!!!!! Mielisairaus tuntuu tarttuvan, pysyn erossa ihmisistä!!!!

 • Juulia

  Vastaa

  Normaali ihminen ei tarvi kruunua pään päälle siitä että on seksuaalisesti sitten mikä hyvänsä!!!!!

 • Nimetön

  Vastaa

  Täydelliseen maailmanvaltaan pyrkivän eliitin joukossa on satanistejä ja pedofiileja. Omistamansa median kautta he pyrkivät normalisoimaan tämän tavallisen kansan keskuudessa. https://themindcircle.com/rare-photos-1972-rothschild-illuminati-party/
  https://infiniteunknown.net/2016/12/19/imf-chief-christine-lagarde-found-guilty-of-corruption-wont-be-punished/
  Vaatteilla,koruilla ja eleillä annetaan piiloviestejä toisille samanhenkisille. Mainittakoon vielä, että Eyes Wide Shut leffa julkaistiin vasta vuonna 1999.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi