Koronatotalitarismia Slovakiassa: Työ ja matkailu kielletty ilman negatiivista tulosta

Slovakialaiset, jotka eivät ole tehneet testiä ja osoittaneet negatiivista tulostaan, tullaan eristämään koteihinsa.

Politiikka

Slovakiassa tulee ensi viikolla voimaan uusi koronakäytäntö, jonka mukaan ihmiset eivät saa mennä töihin tai käydä maaseudulla, mikäli he eivät ole hiljattain käyneet tekemässä koronatestiä ja saaneet negatiivista tulosta.

Tammikuun 27. päivästä lähtien slovakialaiset, jotka eivät ole tehneet testiä ja osoittaneet negatiivista tulostaan, tullaan eristämään koteihinsa.

Kansalaiset eivät saa ilman testiä mennä töihin, vierailla maaseudulla tai käydä esimerkiksi postitoimistossa. Käynti lääkärillä ja ruokakaupassa ovat harvoja sallittuja asioita.

Joissain kunnissa vaaditaan 2 negatiivista testiä

37:ssä kunnassa, joissa koronatartunnat ovat väitetysti korkeammat, tullaan asukkailta vaatimaan lisäksi toinen negatiivinen testitulos. Loput muissa 36:ssa kunnassa eivät joudu tekemään toista testiä.

Koronatestiä on kritisoitu erittäin epätarkaksi menetelmäksi ja virusta onkin löydetty Kiinassa jäätelöstä sekä Tansaniassa vuohelta ja papavihedelmästä.

Lähde: RT

Hyvinvointi Kokoontumisvapaus Koronavirus Liikkumisvapaus Poliisivaltio Politiikka Slovakia Talous Työelämä Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kommunismi ja totalitarismi etenee, tällainen toiminta oli arvattavissa.
  Tajuaisivatpa ihmiset nyt Slovakiassa olla käymättä niissä testeissä, katsotaan miten pitkäksi aikaa maan johto eristää ihmisiä koteihinsa, kun maan perustoiminnotkin lakkaavat toimimasta.
  Kaikki vaikuttaa niin käsikirjoitetulta hommalta kuin olla ja voi. 

  Ei valtaeliitti ole koskaan ollut kiinnostunut vanhuksista ja heidän hyvinvoinnistaan, niitä käytetään vaan poliittisena välineenä tässä tilanteessa.

 • Minä

  Vastaa

  Testi on kuin lottoa. Ehkä tulee voitto, ehkä ei, olipa sitten virusta tai ei. Tämä on tiedossa.

  Kumminkin pidetään testiä varmana ja sillä alistetaan ihmisiä testin tuloksen mukaisesti.

  • Herm

   Vastaa

   Kaikki jotka ovat oikeasti perillä siitä, mitä PCR ja RTPCR ovat, tietävät varsin hyvin että käytössä on surkeaa pseudotiedettä väärin sovellettuna.
   Pakkohan sen portugalilaisenkin tuomioistuimen oli tuomita RTPCR:ään perustuvat karanteenit laittomaksi. Tai ainakin siinä tapauksessa oli älyllisesti rehellinen tuomioistuin.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Miten me pärjäämme tämän vääryyden kanssa? Vaativat siis töihin ja matkailuun negatiivista tulosta koronaviruksen runtelemassa maassa? Aika loogista. Mikä sitten ongelmana käydä testauttamassa itsensä? Jos välittää muistakin kuin itsestään niin olisi syytä käydä testeissä matalallakin kynnyksellä. Kyseessä on ennennäkemätön, jäätävän tarttuva ja vaarallinen SARS-CoV‑2 viruspandemia mikä on globaalisti tappanut jo yli 2 miljoonaa ihmistä. Luuleeko joku oikeasti, että kyseessä on koko maailman välinen salaliitto eikä kyse olisi todellisesta pandemiasta? Mielestäni ei ole kovin järkevää/uskottavaa lähteä UMV-lehden tapaan tälle huuhaa linjalle. Muistatteko kuinka timanttinen julkaisu MV-lehti oli Ilja Janitskinin aikaan? Se sai eliitin polvilleen ja pelkäämään ja haastoi valtamedian ja oli älyttömän suosittu! Ja katsokaa sitä nyt? Sille nauretaan. Puikoissa on ryssäagitaattori Janus Putkonen. Eihän tuollaista voi kukaan ottaa tosissaan. Löytyy juttua kuinka rokotteiden avulla meistä kaikista tehdään eliitin robotteja ja kuinka sionistipresidentti Donald Trump on messias. Voi hyvä luoja. Ja miksei koronavirusta voisi löytyä vuohesta? Kyllähän tuo virus eläimiinkiin tarttuu ja erilaisilla pinnoilla pysyy. Tiedostan kyllä, että koronaviruksen varjolla voidaan tehdä kaikenlaista ikävää, mutta se ei poista tieteellistä tosiasiaa, että kuinka tarttuvasta, ennennäkemättömästä ja vaarallisesta viruksesta on kyse (eikä vain sairaille ja vanhuksille, vaan on kuollut paljon perusterveitä nuoriakin)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi