Ruotsin armeija huolissaan: Kauniit luontokuvat ruokkivat ”fasismia”

Armeija varoittaa, että erityisesti nuoret ovat vaarassa ajautua ekologisen kansallismielisyyden piiriin.

Politiikka

Esimerkki vaarallisesta meemistä.

Ruotsin ”puolustusvoimat” (lue: globalistisille vallanpitäjille uskolliset miehitysjoukot) on huolissaan kauniiden luontokuvien vaikutuksesta kansalaisten poliittisiin arvoihin. Rakkaus luontoa kohtaan voi saada kansalaiset vastustamaan modernia kansainvälistä elämäntapaa sekä kannattamaan nationalismia, armeija pelkää.

Armeijan tutkimuskeskus FOI on analysoinut yli 1 000 meemiä, joita on jaettu kansallismielisissä keskusteluryhmissä Telegramissa. Huolestuttavimpiin meemikategorioihin lukeutuvat ”utopiat”, kuten verenperimän ja maaperän merkitystä painottavat kuvat.

FOI:n mukaan vihreät utopiat ovat vaarallisia, sillä niihin sisältyy ”ekofasismin” riski. Aidot luonnonystävät vastustavat liikakansoitusta ja elintasopakolaisuutta. FOI sen sijaan kannattaa Ruotsin poliittisen eliitin tavoin mahdollisimman tehokasta maahanmuuttoa Afrikan kehitysmaista vauraaseen Pohjolaan.

Erityisesti nuoriso on ”vaarassa”

Armeijan mukaan luontoutopiat ovat siis poliittista dynamiittia, koska ne rapauttavat väestönvaihtopolitiikan ja globalismin taustalla olevaa maailmankuvaa. FOI:n silmissä luontoa rakastavat isänmaalliset ovat sotilaallinen uhka.

Armeija varoittaa, että erityisesti nuoret ovat vaarassa ajautua ekologisen kansallismielisyyden piiriin. Syy tähän on meemien sanoman yksiselitteisyys ja voimakkuus.

”Propagandan näkyvimmässä osassa ovat utopistiset kuvat kauniista maisemista sekä ihmisistä elämässä yksinkertaista elämää turmeltumattomassa ympäristössä, minkä lisäksi mukana on usein muinaispohjoismaisia tai kansallissosialistisia symboleja”, FOI:n raportissa todetaan.

Lähde: Fria Tider

Internet Kansallismieliset Kansallismielisyys Kulttuuri Luonnonsuojelu Pohjoismaat Politiikka Puolustusvoimat Ruotsi Tiede & luonto Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Armeija varoittaa, että erityisesti nuoret ovat vaarassa ajautua ekologisen kansallismielisyyden piiriin.”

  FOI on varmaasti järkyttynyt. Nuoret kun pussaavat jo melko alistuneesti tunkeutujien kengät.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Jos jonain päivänä herään aivot mädättyneenä ja olenkin globalistien aivopesemä uskollinen modernisti, katson ikkunasta kaunista maisemaa ja säikähdän, soitan viranomaisille heti ilmiannon ja pyydän rakentamaan tilalle vähintään alumiinikaivoksen.

 • realisti

  Vastaa

  Pohjoisen ankara ilmasto vaatii asukkailtaan älyä varsinkin hyvinvointivaltiossa. Mukavassa ilmastossa selviää vähemmällä. Hyvinvointivaltio katoaa, kun mukavista ilmasto- oloista tullutta väkeä siirtyy kylmään ilmastoon.
  Se on fakta, joka johtaa suuriin ongelmiin rikollisuuden lisääntymiseen ja väestön jakautumiseen toisilleen vihamielisiin ryhmiin.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Ruotsi on sairastunut niin perinpohjaisesti, että tervehtymistä ei ole näköpiirissä. Ruotsi on kuin syöpää sairastava psykopaatti: päältä kaunis, sisältä julma ja moraaliton ja kiihtyvällä vauhdilla matkalla kohti kuolemaa. En pidä outona, että juuri Stubb puolusti ruotsalaisen yhteiskunnan olemusta käytännössä ihmiskunnan kehityksen huippuna, vaikka ei taida syöpää sairastaakaan.

  Voin vain toivoa, että päättäjämme ovat edes sen verran kartalla tilanteesta, että käsittävät kaikenlaisen yhteistyön – erityisesti sotilaallisen – Ruotsin kanssa olevan vain tyhjää diskuteerausta vailla sisältöä ja että länsirajamme on jo eturintamaa, jota pitää valvoa kaikin keinoin ja voimin.

 • N.N.

  Vastaa

  Eipä ”armeijalla” ole paljon tekemistä siellä Ruotsissa, olisivat mielummin laittanut sen lakaisemaan roskia kaduilta.

 • Sakari Korppi

  Vastaa

  Oiva artikkelipaljastus. Tein aikoinaan paljonkin yhteistyötä ruotsalaisten äijien kanssa ja nyt alkaa paljastua se ämmämäisyys, jota heissä jo silloin inhosin. Nyt tuo akkamaisuus tulee jo korvista ulos, ja he suostuvat kaikkeen kulttuurinsa alasajoon. ”Kaunis luonto ajaa kansallismielisyyden piiriin..” Vittujen kevät! sanon minä vaan ja losottaisin sotaoikeudessa siltä seisomalta Stenilläni koko FOI ‑porukan jauhelihamössöksi!

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Ratkaisuhan on helppo. Ruåttin metsät on hävitettävä viimeistä puuta myöden ja maaperä kokonaisuudessaan myrkytettävä niin, ettei ainakaan kolmeenkymmeneen vuoteen siinä kasva mikään. Monsanto (entinen) osaa tämän homman.

  Nyt ruottalainen nuori katsoo ikkunasta ja näkee pelkkää harmaata ja ruskeaa, silkkaa tuhottua maata kaikkialla. Eihän sellainen usko luontoa olevankaan muuta kuin telkkarissa. Toinen sukupolvi ei ole itse sitä koskaan nähnytkään, eikä osaa siksi kaivatakaan mitään heiniä.

  On sanomattakin selvää, että synkkyyden keskellä liejua polkeva nuori ilostuu nähdessään viidakon villin, joka vielä kertoilee hurjia tarinoita puihin kiipeämisestä ja suurista eläimistä. ”Ehkäpä nämä ovat jumalia, jotka osaavat muuttaa meidänkin maamme viljavaksi ja vihertäväksi, kuten koulun väriliitu.” Kannattaa ainakin palvoa tulijoita ja he saattavat olla suopeita.

  Armeija on mobilisoitava välittömästi, muuten natsit ottavat vallan. Kuulenkin jo uuninluukkujen kolisevan vastustamattomasti.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Mieleeni muistuu näkemäni kuva suomalaisesta järvimaisemasta, jossa oli teksti ”Tätä maata ei myydä eikä vuokrata.” 

  Kuva oli sotien ajoilta. Nyt sekin lienee vihapuhetta.

 • Ilkkalainen

  Vastaa

  >ole linkolalainen
  >supo luokittelee natsiksi
  Huutista

 • Onko määreet kohdillaan?

  Vastaa

  Eikös fasismi ollut järjestyksen ylläpito ja rikollisuuden torjuntaa? Ei kai luontokuvat sitä voi ruokkia. Mutta se taho joka luontoa tuhoaa, se voi saada fasistisen opetuksen.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kauniit luontokuvat ovat siis vaarallisia. Kenties niiden julkaisemisesta joutuu tulevaisuudessa vaikeuksiin. 

  Luultavasti jo nyt on luvassa ikävyyksiä, jos julkisuudesssa esittää kuvia pelkästään valkoisista koostuvia ihmisryhmiä. Mainonnassahan jo käytetään paljon mustia ja vastaavia.

 • Pamela Possu

  Vastaa

  Olen aina ollut sitä mieltä että ruoho on vaarallista..

 • juha.

  Vastaa

  Niin. Onhan LGBT:n peräreikä paljon parempaa ja ”modernia” nähtävää!!!
  Ruotsin täytyy jo yksistään tuon ”uhkakuvan” takia liittyä NATO:n jäsenvaltioksi mitä kiireemmän kaupalla. Kyllä taas hävettää kun Suomen vastaavat ”voimanpesät” keskittyvät vain laukunkanto harjoituksiin ja kybridi sodankäynti (harhaisuudet) jää ”kyykylle” kuin Sven Tuuva Runebergin tuotannossa!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi