Tunnetut perussuomalaiset: Poliisin syntyperäisyysvaatimus tuomittavaa rasismia!

Esitys sai isänmaallisuutensa vuoksi rajua kritiikkiä kaikilta suurpuolueilta Vasemmistosta aina Perussuomalaisiin.

Valeoppositio

Sebastian Tynkkynen ja Alan da Silva.

Sionistisen valeoppositiopuolue Perussuomalaisten tunnetut edustajat ovat tällä viikolla pyrkineet keräämään äärivasemmistolta irtopisteitä tuomitsemalla hetken aikaa ilmassa olleen ehdotuksen, että poliisiksi hyväksyttäisiin vastaisuudessa vain syntyperäisiä suomalaisia. Esityksen taustalla ollut globalistinen valeoppositiopuolue Kokoomus perui esityksen pian rasismisyytösten vuoksi.

Esitys oli tiettävästi ensimmäinen Kokoomuksen tekemä aidosti isänmaallinen poliittinen aloite useisiin kymmeniin vuosiin, vaikka puolue on sittemmin eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkäsen suulla irtisanoutunut siitä kokonaan.

”Kohahduttanut lakialoite olisi estänyt muiden kuin syntyperäisten Suomen kansalaisten nimeämisen valtion kokonaisturvallisuuden kannalta tärkeisiin virkoihin – esimerkiksi poliiseiksi,” Iltalehti uutisoi aiemmin tällä viikolla.

Esitys sai isänmaallisuutensa vuoksi rajua kritiikkiä kaikilta suurpuolueilta Vasemmistosta aina Perussuomalaisiin. Sosiaalisessa mediassa muun muassa perussuomalainen homo Sebastian Tynkkynen ja puolueen ääriliberaalia laitaa edustava Elisaveta Siira tuomitsivat esityksen jyrkin sanankääntein.

”Suorastaan natsismia”

”Jos nyt ihan järjellä ajatellaan, niin syntyperäisiä suomalaisia ei tule olemaan tulevaisuudessa niin paljoa kuin nyt. Maailma muuttuu ja ihmisiä syntyy maassamme puoliksi suomalaisina entistä enemmän. Tämä lakialoite suorastaan on natsismia. Häpeällistä,” Siira jyrähti.

Samaa mieltä oli mustan miehen kanssa seurusteleva sodomiitti-Tynkkynen, joka kirjoitti:

”Oli hyvä, että Kokoomuksesta vedettiin pois lakialoite, joka olisi asettanut poliisissa toimimiselle syntyperäisyysvaatimuksen. Korkeissa turvallisuusviroissa kaksoiskansalaisuusrajoite on hyvä. Mutta että 2‑vuotiaana Suomeen adoptoitu ei voisi toimia isona poliisina? Ei näin.”

Perussuomalaisten julkilausumat eivät jätä mitään arvailun varaan. ”Natsismin” vastustamisen ja syntyperäisten suomalaisten määrän supistamisen nimissä puolue on valmis nimittämään potentiaalisesti vihamielisiä muukalaisia virkoihin, jotka ovat avainasemassa kansallisen turvallisuutemme kannalta.

Lähteet: Sebastian Tynkkynen, Elisaveta Siira, Iltalehti

Elisaveta Siira Globalismi Homoseksuaalisuus Homot Kokoomus Kotimaa Kulttuurimarxismi Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Sebastian Tynkkynen Suomalaisvastaisuus Syntyperäisyysvaatimus Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Pitääkö joku vielä tuota populistien pellekerhoa kansallismielisenä puolueena?

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Tuntuu niin epätodelliselta, miten alas perussuomalaiset on vajonneet, nuo uusimmat ulostulot on todella noloja ja säälittäviä puolueelta joka lähti aikoinaan nousuun vain ja ainoastaan TONY HALMEEN ja hänen AIDON ja VILPITTÖMÄN maahanmuuttovastaisuuden siivittämänä. Minusta tuntuu että ennen vaaleja tullaan näkemään persujen puolelta vielä paljon oksettavampia nöyristelyjä, kun yrittävät haalia äänestäjiä vasemmalta!. Kyseistä puoluetta odottaa sama kohtalo kuin SMP:tä aikoinaan, ja seuraavissa eduskuntavaaleissa paikkoja lähtee persuilta aivan varmasti!.

  • Jns. Man

   Vastaa

   Kai Mykkäsen isä oli ryssä.

 • pöh

  Vastaa

  Olisi kiva tietää mitä persujen kulisseissa oikeasti tapahtuu?
  Ihan sellasenkin olen huomannut viimeisen 1–2‑vuoden aikana, että ennen niin kovasti sananvapautta puolustanut puolue sensuroi nykyään jatkuvasti Suomen Uutiset lehdestään täysin asiallisia kommentteja.

  • GLGL

   Vastaa

   Pitää paikkansa. Nykyään sensuuri on melkein rivakampaa, kuin Alma-median alustoilla.

   Näkyypä tosin Partisaanikin sensuroineen muutaman ketjun. Toivottavasti jotakin laillisuusjuttuja tms. perusteena.

  • Nationalisti

   Vastaa

   No, Persut on kontrolloitu oppositio, niin mitä heiltä voi odottaa?
   Sensuuri on koventunut rajusti ja moni on Persuista lähtenyt, koska puolue tekee takinkääntöjä jatkuvasti ja retoriikkakin on enemmän kuin jostain Kokoomuksen ja Demareiden välimaastosta suurimmilta osin.
   Populistinen puolue, jolla ei ole mitään tosiasiallista pyrkimystäkään ratkoa Suomen ongelmia, kusettavat typeriä äänestäjiä vaaleista seuraaviin.
   Tynkkynen puoluejohdossa riittää näyttämään sen, mitkä ovat puolueen ”arvot” tänä päivänä.

   • Timi T

    Vastaa

    Nationalisti… Samaa mieltä. Piehtarointi neekerin kanssa on jotain niin kuvottavaa, ettei sellaista voi ihminen hyväksyä.
    Jaana Kavoniuksen kannattaisi tehdä vaaliliitto sinimustan liikkeen kanssa.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Lakijan on täysin tarpeeton, typerää sellaista ehdottaakin.
  Poliisin toimeen tulevan kyvyt tulee mitata ja hakijat valita vain sillä perusteella. Muuhun ei tule missään vaiheessa kiinnittää huomiota, ei edes valinnan jälkeen.

  • Tapani

   Vastaa

   Suomessa poliisinvirkaan pitää valita vain ja ainoastaan syntyperäisiä etnisiä, valkoihoisia suomalaisia. Ulkomaalaistaustainen ihmissaasta harjoittakoot muita ammatteja mikäli työnteko ylipäätään kiinnostaa. Veronmaksajien kustantamana loisiva ongelmajäte tulee karkoittaa suomesta.

   • Schlageter

    Vastaa

    Samaa mieltä – yksikin neekeripoliisi vie poliisilaitokselta koko uskottavuuden.

  • Mätä ja rikollinen laitos

   Vastaa

   Mitä te sitten haluatte?

   Poliisi on jo täysin politisoitunut laitos. Ja se näkyy myös kenttätoiminnassa. Kun matu hyökkää suomalaisen kimppuun ja syntyperäinen suomalainen puolustautuu, miten käy? Suomalainen joutuu syytettyjen penkille ja tuomiolle, vaikkei olisi tehnyt mitään väärin.

   Tällaista mätää laitosta on turha puolustella. Poliisi saapuu paikalle vasta kun vahinko on jo tapahtunut. Meillä ei ole oikeuksia. On vain velvoite sietää matujen ”parempaa” väkivaltaa.

   Oikeuslaitos ja poliisi ovat poliittisia työkaluja rikollisille päättäjille. Ja lähtökohtaisesti suojelevat rikollisia päättäjiä. Aina silloin tällöin pieni moukka uhrataan yleisön tyydyttämiseksi.

   Poliisi rikollisena.

   https://poliisirikokset.wordpress.com/

 • Nimetön

  Vastaa

  Siiralta kysyisin, että mitä olemassaolon perustetta on valtiolla jonka kansalaisia yhdistää vain kurjuus ja verojenmaksu?

  • Minä

   Vastaa

   Sen valtion olemassaolon hyvä peruste on muutos, jonka kansa toteuttaa. Ei pidä jäädä valittelemaan maan kauheutta, vaan on tartuttava sen muuttamiseen. Elämä ei ole jotain, mikä tarjotaan hopealautasella valmiina, se on luotava itse, jos haluaa oman elämän.

 • Gary

  Vastaa

  Tynkkynen on ihan meemiukko. Näyttää hyvin meille mitä pelleteatteria politiikka Suomessakin on. Ja tämän russofobian siivillä tullaan vielä vetämään sellaisia lakeja läpi tässä maassa että odottakaahan vain.

 • Tsygootti

  Vastaa

  Syntyperäinen Suomen kansalainen on väärin määritelty. Pitäisi tehdä geenitesti, jolla todettaisiin perimältään suomalaiseksi ja sitten vasta ovet aukeaisivat.

 • Tapiola

  Vastaa

  Persujen homma on jotenkin vastenmielistä kyllä. Salonkikelpoisia nyt ollaan ja Purra osaa kiirehtiä hitaasti asiat edellä. Onko siitä mitään hyötyä ollut? Natovimma on Persuilla sama kuin muillakin. Siitä en osaa moittia kun omassa lähipiirissäkin on niin suu vaahtoista Venäjän pelkoa.
  Toisaalta on myös aito pullamössö pelko joutua oikeaan taisteluun ja vammautumisen vaaraan… niin olen sitä aistinut ja jotenkin kummasti se Nato sitten kuulemma auttaa, ettei itse tarvitsisikaan siihen mahdolliseen sotaan osallistua? Myös sinne Naton ydinsateenvarjon alle pääseminen on tosi fantsu homma. Se jos mikä tuo niin rauhalliset yöunet?
  Persuthan ratkaisisivat tuon ulkomaalaisongelman sillä, että maahanmuutto tyssätään vaan eipä sillä salonkikelpoisuudella näytä kannatus kestävän, joten heidän maahanmuuttonäkemyksillään ei ole mitään voimaa edetä. Persuissa on niin paljon tuota värikirjoa kyllä ja vielä noita ihmepuolisoita, eikä Tynkkynen edes ainoa lähellekään.

 • Vesa

  Vastaa

  Ainakin kaksoiskansalaiset pitäisi saada pois tärkeistä viroista. Kai Mykkäsen äiti oli Venäläinen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Äitipä ei ole mikä tahansa venäläinen vaan tyttönimeltään Sokolow, joka on perinteinen juutalainen sukunimi. Juutalaisuus periytyy äidiltä, joten siitä voi jokainen tehdä omat päätelmänsä.

 • juha II

  Vastaa

  Onko noille nnettu kersakin? Persu idioottien ovat pörinöitä, joilla EI ole väliä kummastako päästä ne tulevat! Nuokin voi laittaa kirjavissa ”maastopuvuissaan” sotaan ”asiansa” puolesta. Kenenkään normi-ihmsen EI pidä lähteä tykin ruuaksi mokomien takia. Sillä ”pervotyrannia” kaikissa sen olomuodoissaan on rikos ihmisyyttä vastaan, joka hyökkää suoraan jo pieniä viattomia lapsia kohtaan tavalla (transgender), joka jää toiseksi vain pedofilialle!b Ja kaikki mitä on ”Herakleen miekan” edessä. Ovat valkoiset suomalaiset miehet, joilla on terveet ja puhtaat periaatteet kunnioittaa ihmisen olemusta sellaisena kuin se tähän maailmaan on luotu!!!

 • Nana

  Vastaa

  Eikos tama Elisaveta ole yksi niista tyttoloista, jotka osallistuivat Ylen natsitytot ohjelmaan… kovin on erikoista, kun twitterin mukaan on yhta aikaa ”arvokonservatiivi” ja ”yksilonvapautta” kannattava. Ristiriitaista. Elisaveta ei ilmeisesti tieda, etta mita ”arvokonservatiivi” tarkoittaa. Samoin on aika vaikeaa olla liberaalikonservatiivi ja arvokonservatiivi yhtaaikaa. Eiko politiikassa enaa parjaa, jos ymmartaa edes valtiotieteen perustermien sisallot…

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sama liberaali, joka kalastelee kansallismielisten ääniä.
   Sopisi yhtä hyvin vasemmiston riveihin arvomaailmaltaan.

 • TT

  Vastaa

  Missä persu, siellä petos.

 • Salomon

  Vastaa

  Mitä kukaan teistä enää voi edes ihmetellä mitään, vuosikymmeniä samaa saatanan valehtelua ja takinkääntöä. Ja juu kyllä, yhtä naivi olen ollut itsekin. Tässä nyt ei vaan ole enää vaihtoehtoja näillä valehtijoilla, meidän koti oville on tuotu sota ja kohta tänne kärrätään kärkiä. Asia vaan on nyt niin, että joko me raahataan hiuksista kaikki nää paskiaiset montulle tai olemme siellä itse, ei voi minkään. Niin tai näin, lähitulevaisuutemme on todella mustan, verisen lakanan peitossa.

 • Schlageter

  Vastaa

  Ja isän väitetään olevan lappalainen. Kyllä Suomen ministerien pitäisi olla suomalaisia.

 • Marjuska

  Vastaa

  Ja Tynkkynen veti oikeuteen pikkulikan joka pikkusen läpsäsi sitä naamaan ei saatana mikä homo pelle

 • Vaikea muutos karkaa?

  Vastaa

  Sellaista perusteellista yhteiskunnallista muutosta ei ole mahdollista toteuttaa ilman että poliittisella muutosvoimalla on tukenaan aseellinen siipi tai liike.

  Joka muuta väittää elää täydessä itsepetoksessa.

  Niin vaikea on nyt jo tilanne useissa länsieuroopan maissa kuten Ruotsissa ja Ranskassa, että käytännössä ei ole enää mahdollista saada takaisin etnisesti yhtenäistä valkoista eurooppalaista kansakuntaa ilman sotilaallista tai puolisotilaallista toimintaa.

  Suomen tilanne on vielä toistaiseksi siedettävä, verrattuna moneen muuhun länsieuroopan maahan. Mutta ei enää kauan jos nykyinen meno jatkuu. 

  Suomessa Puolustusvoimat ja Poliisi ovat linnakkeita joita monikulttuurisuuden ja monirotuisuuden vyöry ei ole haudannut allensa. Mutta ne ovat globalistien tiukassa niskalenkissä kuten muu yhteiskunta. Sisältä mädätettyjä.

  Ilman sotilaallista tai puolisotilaallista toimintaa todellista muutosta ei ole mahdollista saada aikaiseksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi