Vasemmisto ja ay-liike marssivat työväkeä sortavien koronapassien puolesta Italiassa

Marxistit järjestivät oman mielenosoituksensa siksi, että aiemmin Roomassa oli marssittu koronapasseja vastaan.

Valeoppositio

Useat italialaiset vasemmistoryhmät mobilisoivat kannattajansa Rooman kaduille osoittamaan mieltään työväen oikeuksia polkevien koronapassien puolesta. Italian hallituksen tuoreen linjauksen mukaisesti työnantajat voivat kieltäytyä maksamasta palkkaa työntekijöille, jotka eivät suostu ottamaan kokeellisia rokotteita tai käyttämään yksityisyyttä loukkaavaa koronapassia.

Vasemmistojohto kuljetti pääkaupunkiin puolue- sekä ammattiliittoväkeä busseilla ja junilla useista kaupungeista. Marxistit marssivat koronapassin puolesta ja ”fasismia vastaan”. Kansainvälinen media onkin kutsunut tapahtumaa ennen kaikkea ”antifasistiseksi mielenosoitukseksi”.

Marxistit antoivat toisin sanoen tukensa Klaus Schwabin ja muiden globalistimiljardöörien lobbaamalle valvontayhteiskunnalle, jossa työväenluokka on alistettu esivallan jatkuvaan valvontaan. Palkkojen jäädyttäminen koronapassista kieltäytymisen perusteella on eliitin radikaaleimpia iskuja työväen oikeuksia vastaan, mutta tämä ei vasemmisto- ja ay-johtoa vaikuta kiinnostavan.

Marxistit järjestivät oman mielenosoituksensa siksi, että aiemmin Roomassa oli marssittu koronapasseja vastaan. Koronapassivastaisessa mielenosoituksessa oli italialaisia useista eri poliittisista suuntauksista, mukaan lukien kansallismielisistä.

Kansallismieliset mielenosoittajat kapuamassa CGIL-pääkonttorin sisälle.

Goldman Sachs ‑pankkiirilta tukea ay-liikkeelle

Koronapassivastainen mielenosoitus oli kärjistynyt aggressiiviseksi sen jälkeen, kun poliittinen poliisi hyökkäsi marssijoiden kimppuun. Poliisiväkivallasta raivostuneet italialaiset kostivat eliitille tunkeutumalla maan suurimman ammattiliiton CGIL:n pääkonttoriin ja ”remontoimalla” sitä.

CGIL valittiin kohteeksi, koska se on kannattanut työväkeä sortavien koronapassien käyttöön ottamista. Goldman Sachs ‑pankkiirina rikastunut Italian pääministeri Mario Draghi tuomitsi CGIL-vastaisen tempauksen ja uhkasi ”rankaisevansa kaikkia, jotka yrittävät pelotella ay-liikettä”.

Myös Suomessa ay-mafia osoitti tukeaan CGIL:lle ja sen koronapassipolitiikalle. SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta vannoi koronapassivastaisen mielenosoituksen jälkeen Twitterissä ”antifasistisen solidaarisuuden” nimiin ja kannusti CGIL-eliittiä.

Tapaukseen toi oman humoristisen lisämausteensa se, että kansallismielinen pilapiirtäjä Stonetoss oli ennustanut sen useissa teoksissaan – esimerkkinä alla olevat kuvat. Äärivasemmiston toiminta muistuttaakin vuosi vuodelta enemmän poliittista satiiria.

Lähteet: DW, Jarkko Eloranta

Ammattiliitot Antifa Goldman Sachs Italia Jarkko Eloranta Klaus Schwab Kommunismi Koronavirus Lääketeollisuus Mario Draghi Marxismi Palkat Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet SAK Taloudellinen riisto Talous Työelämä Työoikeus Ulkomaat Valeoppositio Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Aimednap

  Vastaa

  Ei se kuitenkaan ole työnantajan aina kärsittävä ja maksettava sairaslomat jos työntekijä ei ota rokotusta. Vaikka ei olisikaan koronaa saa duunari sairaslomaa=karanteenia kunnes selviää onko tartuntaa. Suomeenkin sama homma kuin Italiaan, jos ei rokotusta ei palkkaakaan, Jos lääketieteellinen syy jättää rokotus niin sitten hyväksytään. Koronapassi tulee nyt ja se tulee olemaan myös ensi vuonna käytössä kunnes tämä pandemia hellittää..
  Italialaiset ovat sähäkkää porukka ja pieni ryhmä vähän räyhää saadakseen huomioita kun ovat jääneet pienenä ilman sitä. Italialaiset ottavat avosylin passin vastaan ja haluavat päästä koronasta eroon.

  • Loppu tyrannialle.

   Vastaa

   Tiedätkö miten tässä käy jos kaltaisesi kusipäät(ole ylpeä arvonimestäsi) jatkavat tätä ilmapiirin myrkyttämistä uhkaamisella väkivallalla. Myrkkypiikki tappaa/vahingoittaa. Se on kovinta mahdollista väkivaltaa.

   Teitä aletaan etsiä joukkomurhaan yllyttämisestä.

  • Kalle

   Vastaa

   Tarvitseeko työnantajan maksaa palkkaa rokotetulle joka sairastuu koronaan? Estääkö koronapassi sairastumista?

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Kunnes hellittää”? Uskotko todella, että hellittää? Tässä on tultu aika pitkälle ”kolmen viikon sulusta”.

  • Että näin

   Vastaa

   Niin, jotkut pitävät tällaista Stalinin aikaista uhkaa ja eriarvoistamista hienona, ilman propuskaa ja leimaa ei ole asiaa mihinkään eikä ole mitään oikeuksia, koska vain kulagiin.
   Nuhapassilla ei ole mitään tekemistä sairauksien kanssa vaan poliittisen eriarvoisuuden, pelon ja kontrollin, saadaan ihmiset tekemään sanktioiden pelosta mitä vain järjenvastaista.
   Vasemmisto ja sen myrkyttämät ay liikkeet eivät ole enää reiluun puoleen vuosisataan olleet työntekijän/työnantajan puolella, ovat kokonaan globalistien leirissä, tukiaiset ja tax-free tulot ovat tervetulleita heille kyllä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Korona on todellakin poliittinen virus!

  • Kalle

   Vastaa

   Kuuluuko työnantajan kärsiä jos työntekijä ottaa kokeellisen injektion välttääkseen nuhan ja vammautuu? Entä työnantajan perheen? Onko muita kärsijöitä kuin työntekijä?

   • Tekijämies

    Vastaa

    Korona on poliittinen virus joka laittaa kaikki muut kärsimään paitsi eliittipellet. Ainakin ensi vuosi menee vielä tässä koronasekoilussa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Rokotteen puoltavaa propagandaa pakkosyötetään kaikista mahdollisista kanavista ja vaikka on myönnetty sekin, ettei rokote anna suojaa kuvitteellusta tautia vastaan sen paremmin kuin aaamukusi krapula-aamuna.

  Rokote ja rokotepassi ovat todellisuudessa toimia joilla tarkoitus jakaa ihmiset kahteen kastiin ja samalla ohjata oikeudet omistamiseen sekä itsenäiseen päätöksentekoon täysin eliitin hallittavaksi, päätavoitteena tämän kaiken yhteydessä edelleen, saada leikattua ihmisen palloon kohdistuvaa kuormitusta ja mikä sen parempi keino kuin leikata väestömäärää erilaisten rokotteille sallittujen haittojen kautta.

 • POMO

  Vastaa

  Ei täällä ainakaan yrittäjiä ole kommentoimassa!

  • Koronapassi järjestelmä heti lopetettava.

   Vastaa

   Et sinä eikä kukaan muu tiedä ihmisten taustoja jotka kommentoivat.

  • Jupi

   Vastaa

   Täällä on yksi yrittäjä, aktiivinen lukija, kommentaattori ja parin artikkelin tänne kirjoittanut. Luulis ihmisten jo tajuavan että koko suomi/eu on luisunt suurkorporaatioiden haltuun, sen näkee jo siitä että kaikki päätökset suosii tiettyä eliittiä, ja aina ne kulut revitään veronmaksajan persnahasta.

 • Pressa

  Vastaa

  NOH SAAKO TEIHIN EDES PRESIDENTTI OJENNUSTA: 

  Rokottamattomat ovat tehneet itse itsestään panttivankeja”
  Sauli Niinistön mielestä kansalaisten suhtautuminen koronaan ei saisi löystyä, vaikka rajoitukset on poistettu.
  TASAVALLAN presidentti Sauli Niinistö on IS:n haastattelussa huolestunut Suomen koronatilanteesta.

  Niinistön mukaan Suomi on pudonnut eurooppalaisessa vertailussa parhaimmasta päästä huonompaan päähän.

  Presidentti toivoo samankaltaista suhtautumista – järkevää varovaisuutta – koronaan, mikä Suomessa vallitsi rajoitusten aikana.

  – Hyvää oli ihmisten vakava suhtautuminen, ja nyt ”kun vapaus koitti”, se alkaa unohtua.

  – Syntyi ehkä kuva, että tilanne on liki kokonaan ohi – ja niinhän se ei ole. Suosittelen kaikille edelleen järkevää varovaisuutta, joka ei välttämättä elämää rajoita, Niinistö sanoi IS:lle.

  Presidentti Sauli Niinistö käyttää maskia edelleen liki kaikkialla. 

  Koronakartalla Suomi alkaa olla punaisimpien maiden joukossa.

  Tartuntojen määrä on ollut tasaisessa kasvussa, vaikka keskiviikkona raportoitiin pitkästä aikaa ”vain” 312 uutta koronatartuntaa.

  Koronaviruksen ilmaantuvuusluku Suomessa on tällä hetkellä 137, suurimmat ilmaantuvuusluvut ovat tällä hetkellä Keski-Suomessa, 238 ja Päijät-Hämeessä 235.

  PRESIDENTTI Niinistö ei ole pitkään aikaan puhunut koronasta.

  Keskustelu rokotuksista ja varsinkin koronapassista käy nyt kovilla kierroksilla ja on alkanut näkyä jopa aggressiivisena käytöksenä.

  IS:n haastattelussa presidentti Niinistö asettelee sanojaan tarkasti miettien, kärhämää rokottamattomien ja rokotettujen välillä ei ole tarkoitus kärjistää. Päinvastoin.

  Presidentti ei esimerkiksi puhu siitä, että koronarokotetut olisivat rokottamattomien panttivankeina.

  – Mielestäni rokottamattomat ovat tehneet itse itsestään panttivankeja. Näyttää olevan kahdenlaista ilmaa. Osa suhtautuu: ”ei ole lähelläkään”. Heille totean, että jos sattuu ihan kohdalle?

  – Sitten on salaliittoteoriat. Idästä länteen, etelästä pohjoiseen, kaikki yhteiskunnat pyrkivät rokottamalla rajoittamaan tautia. Ketä vastaan se salaliitto on? Kaikki maat lännestä itään, etelästä pohjoiseen – ketä vastaan se salaliitto on, Niinistö kyseli ja muistutti, että salaliitoissa on yleensä vastustaja.

  Koronarokotekriittiset käyvät kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa ja lähettelevät tulikivenkatkuisia viestejä rokotteiden puolestapuhujille.

  Jokainen somen käyttäjä tai keskustelupalstojen lukija on voinut havaita koronarokotekriittisten palon asiansa puolesta.

  Myös rokotteiden puolesta puhunut Niinistö on saanut tästä osansa.

  – En sitä vihapostiksi sanoisi, mutta paljon vastakkaista palautetta tulee, Niinistö muotoili.

  Turun kirjamessuilla Niinistö kulki maski kasvoillaan, mutta haastattelutilanteessa maskia ei tavata enää käyttää.
  Turun kirjamessuilla Niinistö kulki maski kasvoillaan, mutta haastattelutilanteessa maskia ei tavata enää käyttää. 

  KORONAPASSIN käyttöönotto viime lauantaina kärjisti rokottamattomien juopaa entisestään.

  Keskustelun sävy on koventunut koronapassin jälkeen, ja yrittäjät, kansanedustajat ja muut koronapassin kanssa töitään tekevät ovat saaneet ottaa vastaa rokottamattomien purkauksia koronapassista.

  Koronapassin vastustajien äkkiväärä käytös, uhkailu tai painostus saa monen haukkomaan paikoin henkeä.

  Presidentti Niinistö ei vielä puhuisi yhteiskuntarauhan järkkymisestä tai kansan jakautumisesta kahtia: rokotettuihin ja rokottamattomiin.

  – Koronapassia on minulle itsellenikin suoraan kritisoitu. En usko, että koronapassi suorastaan kansaa jakaa.

  – Minusta passittomien pitää ymmärtää, että passilla on selkeä tavoite – suojata asiakkaita. Koronapassin kiistäminen sillä perusteella, että ei itse halua passia, ei ole ole kovin perusteltua, Niinistö huomautti.

  Presidentin ja suuren yleisön sympatiat ovat vahvasti koronapassin käyttäjien puolella.

  – Minusta ei ole mitään perusteita osoittaa heitä kohtaan vihaa tai syytöksiä, Niinistö totesi.

  Tällä hetkellä sairaalahoidossa on 208 koronapotilasta, joista 32 on tehohoidossa.

  Esimerkiksi viikon aikana Husin uusista koronapotilaista 77 prosenttia on kokonaan rokottamattomia.

  KORONARAJOITUSTEN poisto on tuntunut myös presidentin arjessa, kun etätöistä aletaan vähitellen palata kohti normaalimpia aikoja.

  Etätyöaikana Niinistö valitteli sitä, että hänellä ja ministereillä ei ole tapaamisia kasvokkain.

  – Etätyö on ollut este henkilökohtaisiin tapaamisiin. Sitä ollaan avaamassa, ja ensimmäiset fyysiset kokoukset on jo pidetty.

  – Nyt kehittymässä oleva tilanne aiheuttaa kysymysmerkkejä. Tarkoitan lisääntyvää tartuntojen määrää, Niinistö pohti tautitilannetta ja etätöiden mahdollista jatkumista.

  Koronarajoitukset poistuivat liki vaivihkaa, ja alueviranomaiset hoitavat koronaa. Vain ravintolarajoitukset ovat hallituksen peukalon alla tällä hetkellä.

  Hallitus asetti loppukesällä tavoitteeksi sen, että rajoituksista voidaan luopua, kun 80 prosenttia yli 12-vuotiaista on saanut kaksi rokotetta.

  Tavoitteessa ei olla vieläkään: kahdesti rokotettuja on 76 prosenttia.

  PRESIDENTTI itse altistui koronavirukselle viime keskiviikkona holokaustifoorumissa Malmössä.

  Sauli Niinistö altistui koronavirukselle Malmössä, rokotettuna Niinistö ei koronaa saanut.
  Sauli Niinistö altistui koronavirukselle Malmössä, rokotettuna Niinistö ei koronaa saanut. 

  Niinistö määräsi itselleen omaehtoisen karanteenin testitulosta odotellessaan, ja kahdesti rokotettuna hän ei koronatartuntaa saanut.

  – Lääkäri ei antanut mitään ohjeita, paitsi vinkkasi että viiden päivän päästä pitää mennä toiseen testiin. Tämän hetken ohjeistuksen mukaan kaksi kertaa rokotetulle ei määrätä karanteenia. Valitsin omaehtoisen karanteenin.

  – Pysyttelin muutaman päivän, Mäntyniemessä on tilaa, enimmäkseen omissa oloissa, ja käytin maskia yhdessä ollessa, Niinistö kertoi itsemääräämästään karanteenistaan.

 • Kenraali

  Vastaa

  Noh eipähän tällä partisaaniporukalla ole oikeastaan mitään merkitystä suomen koronaongelmaan. Jos joku 100 ihmistä ei halua ottaa rokotusta se on yksi ja sama laumasuojan kannalta , mutta ihmettelen sitä , että otatte tietoisen riskin Koronan vakavista vaikutuksista. Jos te olisitte fiksuja ottaisitte rokotukset ja jatkaisitte täällä pullikointia. Näin on toimineet KGB , mafiat ym järjestöt suojellakseen terveyttään. Voittehan te siitä huolimatta jatkaa tätä pienen piirin puuhastelua. Eikö tärkeintä ole teidän oma terveys ??

 • Teräs

  Vastaa

  Noh eipähän tällä partisaaniporukalla ole oikeastaan mitään merkitystä suomen koronaongelmaan. Jos jokunen sata ihmistä ei halua ottaa rokotusta se on yksi ja sama laumasuojan kannalta , mutta ihmettelen sitä , että otatte tietoisen riskin Koronan vakavista vaikutuksista. Jos te olisitte fiksuja ottaisitte rokotukset ja jatkaisitte täällä pullikointia. Näin on toimineet KGB , mafiat ym järjestöt suojellakseen terveyttään. Voittehan te siitä huolimatta jatkaa tätä pienen piirin puuhastelua. Eikö tärkeintä ole teidän oma terveys ??
  Ainahan on ollut kaksilla rattailla ajavia, antiikin Roomasta alkaen. Miten ajattelette Islamin itsemurhapommittajien kouluttajia kun he kouluttavat pommittajia. Eikö missään vaiheessa oppilaalla käy mielessä, että miksi ope ei räjäytä itseään ja pääsee 77 neitsyen luo Allahin taivaaseen??

 • Jupi

  Vastaa

  Kyse on meidän oikeuksistamme halutessa kieltäytyä kokeellisen mRNA rokotuksen ottamisesta. Itse otin sen kiinalaisen perinteisen rokotteen koska se oli vaatimus tämänhetkiselle urakalle, vaikka sairastin jo koronan (se on muuten aito sairaus, oli hengitysvaikeuksia. En siis ole yli vuosikymmeneen asunut suomessa.

 • Pysykää lujina panettelijoiden vehkeilyjä vastaan!

  Vastaa

  Miksi Partisaani jälleen sallii copy paste menetelmällä täyttää kommentti osion vihollisen propagandalla?

  Vai vietetäänkö nyt punaista Nenäpäivää jolloin vihollinen saa tulvia kommentti osion?

  Jokainen koronarokotus on suoraan rinnastettavissa murhan yritykseen joka on rangaistava teko.

  Sosiaali- ja terveysministeriön oman varautumissuunnitelman mukaan (Kansallinen varautumissuunnitelma influenssapandemiaan)
  mitään yleisvaarallista pandemiaa ole olemassa, eikä näin ollen mitään perusteita millekään koronatoimille kuten yhteiskunnan rajoituksille, rokotuksille tai koronapasseille.

 • Juha

  Vastaa

  Suomessakin pakkorokotukset ottavat lisää kierroksia.. sairas maa ja sairaammaksi tulee. 

  Terveet ihmiset ottavat lääkettä vasta sairastuttuaan. En piikitä insuliinia kun ei ole diabetesta. Jos sairastun flunssaan otan tabletin joka toimii, esim USAn NIHn tai Japanin Tokyo medical associationin suositteleman halvan lääkkeen.

  Nämä profylaksit, flunssan varhaisvaiheessa otettavat lääkkeet toimii (katso käyriä esim. Japani, Malesia, Indonesia, Philippinit, Intia, Guatemala, Peru, Argentina jne..)

  Pahin pandemia on kommunismi.. ei flunssa.

  • Passipoliisi

   Vastaa

   VOI vee että osataan olla tyhmiä.. Mistä tänne tämä porukka on oikein kasattu vai tekeekö tätä kommentointia vain yksi henkilö monella nimimerkillä? Olen ollut töissä afrikassa, meksikossa ja käynyt kaikissa euroopan maissa, amerikoissa , aasiassa, australiassa.. jne. En missään ole tavannut tällaisia näin sivistymättömiä ja helposti höynäytettäviä ihmisiä kuin tällä osastolla kirjoittelevat ovat. ??? Onkohan niin että 6 miljardia ihmistä jotka odottavat rokotusta ja 40 % jo rokotettu ja haluavat suojautua koronaa vastaan. Hyvä Juha, minä kerron sinulle selkokielellä: rokotus on sitä varten, että et sairastuisi vakavasti kun joka tapauksessa tulet sairastumaan 100%:sti, kaikki sairastuu tähän ja rokotus mahdollisesti estää kuolemasi, keuhkovammautumisen ja muut alahengitysteiden ja hermoston rappeutumiset. Jos vielä yksinkertaistan, palovakuutus taloon otetaan ennen paloa, auton vakuutukset myös samalla periaatteella, turvavyötä pidetään siksi, että jos tulee kolari niin se suojaa ymym. JOKO NYT YMMÄRRÄT ??

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi