Saksan AfD yritti kosiskella äänestäjiä juutalaisella homomallilla – vaalitappio

Berliinissä ehdolle noussut Marcel Yaron Goldhammer on Israelin ja Saksan kaksoiskansalainen sekä entinen sionistisen terroristijärjestö IDF:n sotilas.

Valeoppositio

Marcel Yaron Goldhammer.

Saksalainen ”maahanmuuttokriittinen” valeoppositiopuolue Vaihtoehto Saksalle (AfD) kärsi tuoreissa vaaleissa kipeän tappion. Reutersin mukaan puoluejohto pyrki pehmittämään ikäviä uutisia toteamalla, ettei vaaleissa ollut väliä millään muulla kuin Angela Merkelin tappiolla. Merkelin korvaava vihervasemmistolainen hallitus ei tule kuitenkaan ainakaan vähentämään maahan kohdistuvaa siirtolaispainetta.

”Vaikka saimme huonon tuloksen, saavutimme silti tavoitteemme: Merkel on ulkona,” AfD:n kunniajohtaja Alexander Gauland totesi kannattajilleen vaalitilaisuudessa.

Reutersin mukaan AfD:n suosion heikentymisen taustalla on muun muassa puolueen sisäinen valtataistelu. Puolueen toinen johtaja Jörg Meuthen on aloittanut AfD:ssä sisällissodan ”puhdistaakseen” puolueesta kaikki jäsenet, joilla epäillään olevan ”yhteyksiä uusnatseihin”. Tämä on saanut monet nationalistit kääntämään selkänsä puolueelle.

”Maahanmuutto rikastuttaa yhteiskuntaa” juutalaisehdokkaan mukaan

Eräs näkyvimmin Meuthenin linjaa edustava AfD-ehdokas vaaleissa oli 34-vuotias juutalainen homo ja miesmalli Marcel Yaron Goldhammer. Berliinissä ehdolle noussut Goldhammer on Israelin ja Saksan kaksoiskansalainen sekä entinen sionistisen terroristijärjestö IDF:n sotilas.

Goldhammer yritti kerätä puolueelle liberaaleja kannattajia esiintymällä vaalitilaisuuksissa juutalainen perinnehattu päässään ja alleviivaamalla homouttaan. Ennen poliittista uraansa hän asui Tel Avivissa, josta hän muutti lopulta takaisin Saksaan kiinalaisen miesystävänsä kanssa. Goldhammer työskentelee näyttelijänä ja mallina.

”Kannatan maahanmuuttoa, se tekee elämästä paljon mielenkiintoisempaa. Se rikastaa yhteiskuntaa – Kaikissa puolueissa on toki antisemitistejä, mutta AfD eroaa muista, sillä potkimme heidät heti ulos,” Goldhammer vakuutteli medialle ennen vaaleja. Äänestäjät vetivät johtopäätöksensä, ja AfD menestyi surkeasti.

Lähteet: The Times of Israel, Reuters

AfD Angela Merkel Globalismi Homolobby Israel Kulttuurimarxismi LGBT Maahanmuutto Marcel Yaron Goldhammer Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Saksa Saksan juutalaisyhteisö Sionismi Ulkomaat Vaihtoehto Saksalle Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  AfD on kontrolloitua oppositiota, eivätkä he tule ikinä muuttamaan Saksan suuntaa paremmaksi vaikka saisivat yli puolet kaikista äänistä.

  En nyt ihan ymmärrä AfD:n logiikkaa ”tavoitteiden saavuttamisesta”, kun puolue menettää noin pari prosenttia äänistä.

  Käsittääkseni ainoa todellinen vaihtoehto Saksassa on kansallisradikaali Der Dritte Weg.

  Minkälainen NPD on nykyään, onko tietoa, että onko puolueessa edelleen paljon soluttautujia?

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Ruotsisa ja Suomessa sama peli. ”Natsiepäily” ja erotus puolueesta.

 • Homoja ja transuja

  Vastaa

  Nämähän eivät taaskaan olleet vaalit vaan miehittäjien pitämä teatteriesitys. Merkeliä ei saatu pois vaan tilalle vaihdettiin amerikalle myötämielisempi henkilö, sossu. Joka jatkossa ratifioi ”yhtenäisen sosialistisen euroopan” mikä oli mielenterveysongelmaisen Willie Brandtin unelma. Ja jolle miehittäjät antoivat siunauksensa. Miehittäjien harmiksi Helmut Kohl sattui pääsemään valtaan ja tätä sosialismin kukkasta jouduttiin odottelemaan niin pitkään, että eurooppa ehti vaurastua ja siirtyä kohti riippumatonta.

  Saksalaiset saivat kuitenkin kaksi transua liittopäiville. Ja kuinkas muuten, vihreiden kautta. Kristillisten ehdokkaana se olisikin ollut melkoinen yllätys, paitsi ei euroopan talouden tuhoajalle, Merkelille. Toivon että se muori kuolee pian eikä jää pelaamaan taustalle likaista peliä.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Saksan ”persut”.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Kirjoitin kerran Hommaan että Euroopan tuho alkoi Saksan häviön jälkeen. Hitler kuolikin jo 45 joten ei ole mitenkään vastuussa nykymenosta. Sain elinikäisen bannin ja nimiteltiin natsiksi ja äärimieliseksi. Vaikka faktaa kirjoitin.

  • Pieni virhe

   Vastaa

   Ööö… Toimitusjohtaja kuoli vasta ‑78, joten ei ollut faktaa. Ja sillähän oli kaksi tytärtä Eva Baraunin kanssa jotka asuvat (tai asuivat) Long Islandilla.

 • EV

  Vastaa

  Huvittavinta on se, että Suomenkin medioissa kyseistä nöyristelijöiden puoluetta kutsutaan ”äärioikeistolaiseksi”, mutta äärivasemmistoa ovat alkaneet kutsumaan ”laitavasemmistoksi” paremman termin puuttuessa 😀 tämä on yhtä valtavaa sirkusta, hyvät uutiset tässä ovat ne, että nyt oikeat saksalaiset kansallismieliset voivat suunnata esim. Der Dritte Wegiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi