Kansallismielinen osallistui ”rotu ja valkoisuus”-kurssille – 50% kurssilaisista keskeytti, opettaja sairaslomalle

Opettaja taas kärsii ilmeisesti vainoharhoista, sillä hän jäi sairaslomalle perustellen sitä sillä, että oppilas on "hänen perässään" myös työajan ulkopuolella.

Pohjoismaat

Karlstadin yliopistossa järjestettiin jostain syystä äärivasemmistolaisen kurssinvetäjän vetämä rotu ja valkoisuus ‑kurssi. Kurssille osallistui myös kansallismielisenä tunnettu opiskelija tarkoituksenaan raportoida sen sisällöstä laajemmalle yleisölle, mikä johti opettajan sairaslomaan, yli viidenkymmenen keskeytysprosenttiin sekä koko kurssin suoritustavan muuttamiseen.

Äärivasemmistolaisen opettajan mukaan suurin osa oppilaista tunsi kansallismielisen opiskelijan pelkän läsnäolon niin ahdistavaksi, että he päättivät keskeyttää kurssin. Opettaja taas kärsii ilmeisesti vainoharhoista, sillä hän jäi sairaslomalle perustellen sitä sillä, että oppilas on ”hänen perässään” myös työajan ulkopuolella.

Toisin sanoen pelkkä kurssille osallistuminen sai kulttuurimarxistien pasmat niin sekaisin, että heillä petti mielenterveys ja koko kurssi muutettiin pelkäksi lukukurssiksi ilman fyysisiä oppitunteja. He siis itsekin myöntävät, etteivät ole valmistautuneita kriittiseen suhtautumiseen, mitä tulee älyvapaisiin oppeihin.

Lähde: TV4

Pohjoismaat Rotu Ruotsi Tiede & luonto Ulkomaat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • martin palm

  Vastaa

  Täydet pinnat tuolle tyypille joka sai aikaiseksi näin hienon lopputuloksen.

  • mr.flipflop

   Vastaa

   Juuri näin! Tällaistä suorittamista täälläkin tarvitaan!

   Menkään kaikkiin mahdollisiin tuollaisiin tilaisuuksiin tallentamaan, tarvittaessa salaa, että saadaan nämä kuvatukset paljastettua ja lisää näytteitä friikkigalleriaan.

   Herra ties mitä kaikkia ”kursseja” täällä Helsingissäkin järjestetään verovaroilla! kansalla on oikeus tietää!

 • Late

  Vastaa

  noi sekopäät kai jollaintapaa itsekkin tajuaa kuinka ristiriitainen ja sekopäinen heidän ajatusmaailmansa on. kova päihteiden käyttö, mt ongelmat ja yleisestiottaen täysin rappiollinen elämäntapa kun on lähinnä saippuakuplassa joka puhkeaa jo itsestään ennenpitkää. eihän tuollainen kestä mitään pienintäkään kyseenalaistamista, kritiikkiä eikä faktoja. sit se maailma romahtaa. noi ei tunne oloaan turvalliseksi edes itsensä kanssa. saatika järkevien ihmisten seurassa. ja kun ei mitkään lääkkeetkään siinä auta kun siellä pääkopan syövereissä se viimeinen terve aivosolu koittaa kertoa että kaikki mitä teet on perseestä ja koko elämä perustuu sekopäiselle harhalle.

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Juu 😉 #Lenin rintamerkki rintapielessään olevia ryssäkielen opiskelijaneitoja katosi kurssilta kun osallistuin ryssäkielen perusteisiin muutama vuosi sitten 😉
  Tuotti ko ryssälegioonalaisille henkisiä vaikeuksia olla samassa tilassa 😉
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com
  Eurovaaliehdokkaanne valkoisen euroopan asiamies
  Seppo Lehto

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihan tärähtänyttä läppää. Onko oikeasti aatteellisesti ottaen niin vaikeata jakaa sama tila kenties eri tavoin ajattelevan, mutta muuten fiksusti käyttäytyvän osallistujan kanssa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi