”Södertäljen mafian” piti levitä Suomeen – Homma kaatui seksuaalirikoksiin

Syytettynä on 15 henkilöä, joista kaksi on syyttäjän mukaan jutun päätekijöitä. Ryhmän epäillään tuoneen Suomeen ainakin 450 000 euron edestä kokaiinia ja amfetamiinia.

Pohjoismaat

Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin tiistaina tapausta, jossa Södertäljen mafian oli tarkoitus levitä Ruotsista Suomeen levittämään huumeita ja valtaamaan markkina-aluetta tarvittaessa väkivalloin. Homma kuitenkin kaatui siihen, että poliisin tutkiessa rikollisten seksuaalirikoksia, pääsivät he samalla huumekauppaan kiinni. Jengin leviäminen onkin vapaamielisen seksuaalikäytöksen vuoksi katkolla, sillä keskeiset henkilöt istuvat vankilassa.

Asian käräjäkäsittely alkoi tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Syytettynä on 15 henkilöä, joista kaksi on syyttäjän mukaan jutun päätekijöitä. Poliisin mukaan Suomessa paljastuneen rikollisryhmän johtohahmolla on kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen Ruotsissa. Hänen nimensä esiintyy Södertäljen mafiaan liittyvien uutisten yhteydessä, eikä hän pitänyt sitä muilta jäseniltä salassa.

”Korostaakseen omaa asemaansa ja lisätäkseen väkivallan uhkaa, hän on kehottanut googlaamaan Södertäljen mafiaa”, poliisi kertoo. Södertäljen mafia tunnetaan syyrialaisten pyörittämänä rikollisjenginä.

Hän oli tullut Suomeen nimenomaisena tarkoituksenaan tehdä rikoksia. Hän värväsi ryhmään jäseniä Suomesta ja hankki heille aseet. Huumekauppaa järjestettiin vuokratuista asunnoista ja jopa helsinkiläisen luksushotellin huoneesta käsin.

Poliisi otti pääepäillyt kiinni seksuaalirikoksista, minkä jälkeen tutkintaa laajennettiin. Ryhmän epäillään tuoneen Suomeen ainakin 450 000 euron edestä kokaiinia ja amfetamiinia. Poliisi takavarikoi myös useita kannabiskasvattamoita ja ampuma-aseita.

Syyttäjä vaatii päätekijöille ehdottomia tuomioita.

Lähde: Iltalehti

Huumeet Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Rotu Seksuaalirikokset Södertäljen mafia Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Kyseinen joukko edustaa hyvin sitä yhteiskuntaa mihin me suomalaiset niin halukkaasti olemme pyrkimässä eli amerikkalaista Hollywood filmeistä tuttua sekasortoa! Mahdollisena Natoon liittyvänä maana meidän on hyväksyttävä tämä amerikkalainen meno eli kaikki rikollinen toiminta on vain hyväksi alkuperäisen väestön tuhoamiseksi. Väestön vaihto on myös eduskunnan enemmistön tahtotila!

  • Snif

   Vastaa

   Suomi on paskottu vaikka missään natossa ollakkaan, vai missä ihannemaassa nyt luulet elävästi?

 • Teemu

  Vastaa

  Avointen rajojen politiikka on onnistunut, kun Suomessa turkkilaiset, albaanit ja irakilaiset tappelevat huumereviireistään. Espoossa tänään poliisi selvittämässä huumekauppaa espolaaisessa koulussa. Voin kuvitella jo kuinka päitä raavitaan kuten PISA-tulostenkin heikentymisen kanssa: mikä tässä oikein meni pieleen!

 • Älä suvakki aliarvioi

  Vastaa

  Ajattelin kokemuksesta, että tämä on vasta alkua asuessani Martinlaaksossa. Sitä ennen olin asunut esim ruotsissa vuosia, ja sitä ennen espanjassa sekä Ranskassa. Meitä maahanmuuttokriittisiä aina syyllistetään, sekä yritetään laittaa kuosiin juntti. Ei pidä paikkaansa suurelta osin. Olen itse eräiden kerran väitellyt ns asiallisesti suvakkien kanssa, jotka aina ja usein vetoavat siihen, että olet juntti suomalainen. Joka ei tiedä muusta, kuin ruotsinristeilyt. No voin kertoa, mikä ylläri pylläri on ollut, kun alan kyselemään heidän kokemuksiaan. Ja jos/kun heidän seurassaan on esim englannin/ranskan/espanjan/ruotsin taitoisia, se nolaaminen on mahtavaa. Että ymmärrän mitä puhuvat. Monella suvakilla on ns poskipäät menneet punaisiksi. En tietenkään osaa kaikkia kieliä täydellisesti, mutta tarpeeksi. Se on itse asiassa hauskaa.

  • Ausländer rain und Rheinländer raus

   Vastaa

   Itse asuin vuosia Saksassa. Ja jo kohta 10 vuotta sitten Stutgartissa oli alueita jonne ei poliisillakaan tai palokunnalla ollut mitään asiaa edes päivällä. Muutenkin kadut Sturgartissa ja ympäristössä olivat ”mustan puhuvia”. Saksalaiset nimittivätkin Sturgattia Turkin toiseksi suurimmaksi kaupungiksi.

   Mutta joo, pikkuisen hymyilyttää kun itsekkin on ollut ulkomaalaisena sekä Saksassa että Rankassa. No, suomalaisena on ollut suht hyvä olla. Mutta silti missään ei ole saanut niin tylyä kohtelua kuin Sveitsissä. Ei edes Ranskassa.

 • Julia

  Vastaa

  Niin on paskottu. Valitettavasti valtaosa väestöstä on kuin unissa kävelijöitä mitä mikään ei tunnu liikuttavan jollei tapahdu naapurissa.

 • Jones

  Vastaa

  ”Södertäljen mafia tunnetaan syyrialaisten pyörittämänä rikollisjenginä.”
  Tässä ne ”pakolaiset” nähdään. Kaikkihan ei tietenkään huumeita myy, mutta monikin pesee huumerahaa monenlaisessa liiketoiminnassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi