Ruotsin viranomaiset estivät suunnitellun Tooran polttamisen

Islamilaisen Koraanin polttaminen on hyväksyttävää Ruotsin poliisin mielestä, mutta juutalaisen Tooran ei.

Pohjoismaat

Paludan polttamassa Koraania.

Viikko sen jälkeen, kun Rasmus Paludan poltti Koraanin Turkin suurlähetystöllä Ruotsissa, arabimies oli tehnyt poliisille ilmoituksen mielenosoituksesta Israelin suurlähetystöllä, missä oli aikomus polttaa juutalainen Toora.

Mies oli sanonut haluavansa keskustelua aiheesta ja haluavansa varmistaa, että kaikkia uskonnollisia kirjoja kohdellaan maassa tasa-arvoisesti ja että oikeus itseilmaisuun koskee kaikkia Ruotsissa.

Poliisi oli kuitenkin estänyt kyseisen mielenosoituksen järjestämisen Israelin suurlähettilään, Ziv Nevo Kulmanin kertoman mukaan yhteistyössä maan juutalaisyhteisön kanssa. Ruotsin poliisi siis rajoittaa ihmisten vapautta osoittaa mieltä jos juutalaiset niin käskevät.

Lähde

Koraani Pohjoismaat Rasmus Paludan Rotu Ruotsi Sionismi Toora Ulkomaat

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tämä asia on täysin selvä sillä kaikissa länsimaissa on kipapäiden verkosto ja media on heidän hallussa!

 • TT

  Vastaa

  Sekopäisimmät juutalaiset lukevat rabbien kirjoittamia Talmudia tai Zoharia, joista on kehkeytynyt juutalainen salatiede kabbala sekä juutalainen herrarotu-oppi. Toora on ymmärtääkseni sama kuin Vanhan Testamentin Mooseksen kirjat eli ihan asiallinen teos edellyttäen, että täysjärkinen sitä lukee. Vanha Testamentti on ihan käyttökelpoinen kirja kulttuurimädätystä vastaan. Siellä kielletään mm. koronkiskonta, noituus, haureus, homostelu ja hyönteisten syönti pl. heinäsirkat.

  • Plääh

   Vastaa

   Toora on muistaakseni juutalaisille eri asia kuin tuo Mooseksen kirjasarja. Juurikin Talmudia ym

 • ABD

  Vastaa

  Voi että kun on jännää taas. Olisi polttanut vaikka Kalle Päätalon tai toisen koraanin ja sanonut sitten jälkikäteen, että tässä palaakin nyt talmud, hähhäh hää. En minäkään tekisi ilmoitusta pankkiryöstöstä etukäteen, jos meinaisin pankin ryöstää. Milloin tuokin lihava tanskalainen meinaa tehdä jotakin konkreettista? Kirjojen polttaminen, pekonin syöminen ja sianveren kanssa lutraaminen ovat vain fetiššejä; taikauskoa ja se ei vetoa kuin älyllisesti alempiin otuksiin—jos niihinkään.

 • Tapposen transupojut

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ad561a66-6468–4291-a009-5d6836b1be6c Iltalehden poliittinen kirjoittelu kiihotti huomaamaan, että Ruotsista tulisi saada karkotettua riehuvat Rehobot-Ratschild-Napoleonin giljotiini-jakobiini-antifa-tallmudbergit,
  ja palauttaa Ruotsi takaisin Suomelle, jolle Ruotsi tosiasiassa kuuluu, ja on aina kuulunut.

 • Vaino-Mantilalle rasvattu köysi

  Vastaa

  Valtavalemedia valehtelee, ettei Suomessa poliisi muka voisi sallia Koraanin polttamista; vaikka eihän Suomessa poliisi ole poistanut Porvoon sika-messiastakaan, vaikka se on loukkaava, offensiivinen ja rikkoo räikeästi uskonrauhaa; eikä ole poliisi ole varsinkaan rankaissut kyseisiä Jumalan häpäisijöitä.

 • Suomimies

  Vastaa

  Toyota eli viisi vanhan testamentin Mooseksen kirjaa.

 • Plan B

  Vastaa

  Ei kai sitten muuta kun kusemaan niiden päälle.

 • Blalalalala

  Vastaa

  Ne pelasti sen egyptiläisen miehen hengen. Ei sananvapautta tarkoittaa sitä että rupeat polttamaan ihmisten pyhiä kirjoja. Sitäpaitsi koraani perustuu aika pitkälti tooraan/raamattuun. Eli mitä järkeä siinä olisi ollut? Eihän tosta koraanin polttamisesta syntynyt mitään hedelmällistä mitä olisi poistanut korruption tai kaiken kurjuuden maanpallosta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi