Ammutun raiskaaja-gangsterin kotoa löytyi miljoonaomaisuus

Tapaus kertoo siitä, miten maahanmuuttajien rikollispiireissä raiskaustuomio ei ole syy yhteisöstä poissulkemiseen.

Pohjoismaat

Ruotsissa ammutun raiskaaja-gangsteri Mehdi Sachitin kotoa löytyi miljoonaomaisuus. Poliisi teki ruumishuoneella makaavan raiskaajan kotiin kotietsinnän ja löysi sieltä sekä miljoonien edestä kultaa että satoja tuhansia kruunuja käteistä.

Raiskaajaa epäilläänkin nyt rahanpesurikoksesta. Häntä tosin ei voida saada tuomiolle, koska hän makaa ruumishuoneella. Poliisi saattaa kuitenkin löytää tutkinnan kautta todisteita, jonka avulla saadaan elävien kirjoissa olevia rikollisia rautoihin.

Tapaus kertoo siitä, miten maahanmuuttajien rikollispiireissä raiskaustuomio ei ole syy yhteisöstä poissulkemiseen. Sachit on saanut tuomion vuonna 2014 tapahtuneesta joukkoraiskauksesta, jossa uhri kidnapattiin ja raiskattiin useiden henkilöiden toimesta aseella uhaten.

Lähde: PT-media

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Imaamillekin

    Vastaa

    Jos raiskauksen uhri on vääräuskoinen, nou roplem tuon rauhanuskonnon mukaan, sehän on siunattua sodankäyntiä.

    Jos raiskauksen uhri olisi ollut oikeanuskoinen, on koko kepponen uhrin syytä koska vietteli tekijän ja useissa maissa rangaistusta ei ole vaan uhrista tulee raiskaajan vaimo.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Monesti näkee rotumuukalaisten ajelevan sadantonnin autoilla, jokainen normaali ymmärtää, ettei niitä rahoja ole työnteolla hankittu.
    Niiden kohdalla pitäisi aina tehdä selvitys, että mistä ne rahat on peräisin.

    ” Tapaus kertoo siitä, miten maahanmuuttajien rikollispiireissä raiskaustuomio ei ole syy yhteisöstä poissulkemiseen.”

    Taitaapi ennemminkin olla jonkinlainen meriitti siinä ”yhteisössä”.

    • Topi

      Vastaa

      On rasismia tutkia mustien ja ruskeiden tekemisiä. Sinä olet rasisti, kun edes ehdotit tuollaista. Jos poliisi saa radiopuhelimeensa tiedon: kadulla on musta puukottaja, tässä tuntomerkit ja sitten poliisia vastaan tulee tuntomerkkeihin sopiva musta, niin tätä ei saa pysäyttää, sillä se on rasismia. Toivottavasti EU ottaa pikimmiten Amerikasta tässäkin mallia.

  • juha II

    Vastaa

    Ruotsin suvakki-media teki tyypistä SANKARIN!!!

  • Pika-apua

    Vastaa

    Toivottavasti nuo kaikki tuomitaan Ruotsin valtiolle menetetyksi. Se iskee suonta mukavasti kun joku jää ilman rahojaan. Ja siitä sitten alkaakin taas uusi sukujenvälinen selvittely, jossa ei luoteja säästellä.

    Tässä mietin tätä Suomen kehitysmaa-apua. Joo‑o, kyllähän Suomi voisi enemmänkin kehitysmaa-apuun osallistua. Meillähän on Wihtavuori, Lapua ja Tikka. Sinne vaan tavaraa menemään. Ja kuukauden päästä Fiskarsin lapioita ja hakkuja. Kyllä ne kehitysmaatkin kehittyis.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi