Ruotsalaisantifasisti paljastettiin pedofiiliksi, joka halusi raiskata 9‑vuotiaan

Pitkän linjan ruotsalaisantifasisti paljastui vastikään pedofiiliksi, joka olisi halunnut raiskata 9-vuotiaan lapsen. Hän jäi kiinni vapaaehtoisten pedofiilinmetsästäjien toiminnan ansiosta.

Pohjoismaat

Jonas Linde kävi keskustelua ”35-vuotiaan perheenäidin” kanssa, joka todellisuudessa oli pedofiilinmetsästäjä. Käydyissä keskusteluissa hän kertoi haluavansa raiskata tämän tyttären. ”Äiti” kertoi, ettei tyttöä voi raiskata anaaliin, jolloin Linde kysyi, voisiko hän raiskata tätä suuhun kunnes lapsi oksentaa hänen penikselleen. Linde lähetti itsestään myös kuvan, jossa hänen kasvot näkyvät.

Lopulta he sopivat treffit, ja Linde ajoi kolmen tunnin ajomatkan näihin. Huomattuaan, että vastassa onkin miesporukka kameroiden kanssa, lähti hän juoksemaan karkuun.

Myöhemmin hän laittoi chatissa epätoivoisena yrityksenä pelastaa maineensa viestejä, joissa selitti tulleensa paikalle ikään kuin itse pedofiilinmetsästäjänä. Hänellä ei kuitenkaan ollut mukanaan esimerkiksi kameraa tai yhtään seuralaista varmistamassa tilannetta mahdollisten ongelmien varalta.

Jonas Linde tunnetaan esimerkiksi muutaman vuoden takaisesta asekätkennästä, josta hän sai 4 vuotta vankilaa.

Asetutkinnan yhteydessä poliisin raportti kertoi, että Linde on toiminut aktiivisesti vasemmistopiireissä ainakin vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2014 häntä epäiltiin poliittisesti motivoituneista rikoksista, mutta hän sai tuolloin syyttämättäjättämispäätöksen. Hän toimii myös kirjoittajana ruotsalaisiin vasemmistolehtiin.

Kuten Suomessa, myös Ruotsissa vasemmistolla on pitkät perinteet seksuaalirikollisuuden saralla. Suomalaiset antifasistit ovat jopa osoittaneet tukeaan tuomituille raiskaajille, jotka ovat istuneet vankilassa.

Lähde: Dumpen.se

Äärivasemmisto Antifa Jonas Linde Pedofilia Pohjoismaat Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Revolutionära Fronten Rikos Ruotsi Suora toiminta Ulkomaat Uutiset Valeoppositio

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Dejavu

  Vastaa

  Eikös MV-lehti aikoinaan aloittanut toimintaansa sillä että se yksi henkilö paljasteli pedifiileja ja lasten hyväksikäyttäjiä. Tuomio tuli. 

  Vai oliko se niin että MV vain julkaisi julkitulleita tapauksia tämä Suomen pado-metsästäjän listalta. 

  Yhtä kaikki, tuomi tuli ja sakot päälle. Suomessa pedoilla on lain suoja.

 • Näin se vaan on

  Vastaa

  Vasemmistolaiset on typerää ja sairasta sakkia.

 • alerta antifascista!

  Vastaa

  Hurja työväensoturi. Tuo vois perustaa uuden antifa-järjestön Tuomas Tinganderin ja Sasu Haapsen kanssa :—D

  • Hh1488

   Vastaa

   Miks perustaa uutta ku on jo olemassa kyseinen järjestö. Kyllä näitä antifa raiskareita ja pedareita löytyy paljo paljon lisää kun aletaan penkomaan. On ihan selvää että nämä saatat on antifassa, sillä antifa on ainoa taho joka hyväksyy nämäkin jätökset, ei missään kanssallisosialisti piireissä ikinä hyväksyttäisiin tälläisiä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Miten olisi pieni kirurginen operaatio islamilaiseen tyyliin?

  • Julli

   Vastaa

   Tämän(kin) vassarin tapauksessa olisi mitä suurin tarve aikuisiän abortille.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä sairas harrastus näyttää olevan globaalistikin normaalia toimintaa antifapiireissä.
  Todella vastenmielistä ja ristiriitaista porukkaa, samaan aikaan he puhuvat teennäisesti seksuaalista väkivaltaa ja naisvihamielisyyttä vastaan.

 • FCK AFA

  Vastaa

  Ei siis ole mikään ihme että antifasistit kannattavat avoimia rajoja pakolaisille tänne Eurooppaan ja samalla vaikenevat pakolaisten tekemistä seksuaalirikoksista täydellisesti.

  Vasemmiston tavoitteena on vain ja ainoastaan valkoisten eurooppalaisten tarkoituksellinen vahingoittaminen ja vaaraan asettaminen.

  Antifasismi on sotaa valkoista rotua vastaan.

 • FCK AFA

  Vastaa

  Miksi perustaa uutta kun koko antifan toiminta perustuu juuri pedofiilien ja raiskaajien tekemään aktivismiin? Kaikki mitä antifa ajaa on pelkästään terveiden arvojen vastaista.

  Linde ja Tingander eivät ole mitään poikkeuksia, vaan he ovat nimenomaan sitä antifan kovinta ydintä.

  • Bella

   Vastaa

   Minusta näyttää siltä ‚että eivät ole edes sitä kovinta ydintä, kun jäävät touhuistaan kiinni. Kovin ydin touhuaa kiinni jäämättä ja yllyttää muitakin rikoksiin.

 • niinpä tietenkin

  Vastaa

  Vasemmistoaktiivi paljastui hyväksikäyttäjäksi. Minkähän takia heidän porukoissaan tuntuvat olevan kaikenlaiset hyväksikäytöt sekä mielenterveysongelmat arkipäivää?

  Ai että yleistänkö näitten tapausten vuoksi? Aloin ihmetellä tuota jo kauan ennen kuin Partisaania oltiin edes perustettu. Olen jonkun verran joutunut olemaan vasemmistohenkisten kanssa tekemisissä, ja mielestäni he vaikuttavat lähinnä avohoitopotilailta.

  • Julli

   Vastaa

   Jep.

   Vihervassarit ovat suureen ääneen muita opastavia, mutta itse kyvyttömiä toimimaan.

   Paljon melua, vähän tekoja-asenne peittää sopivasti mielenterveydelliset ongelmat ja hyvin rajalliset kyvyt.

   Kun faktat loppuvat, vänkäys ja nillitys alkavat. Joutuessaan perustelemaan näkökantojaan ja tukemiaan asioita, menevät lopulta aika nopeasti lukkoon.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kaikki Antifalaiset taitavat olla pedofiileja. Ja Hölmölän opetusministerillä on pedofiilijärjestön tarra läppärissään.

 • juha II

  Vastaa

  Enää ei voi edes likasankojournalismia. On vain uutisoitavia likasanko ‑vassareita!

 • Eikka

  Vastaa

  Antifasisti näyttää olevan nykyisin synonyymi pedofiilille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi