Ruotsissa poliisi ja ulosottomies pysäyttelevät velkaantuneita ja vievät omaisuuden päältä

Ruotsin poliisi on yhdessä ulosottomiehen kanssa keksinyt uuden tavan periä velkaantuneilta ihmisiltä velkoja. Kyse on etenkin rikollisten kimppuun käymisestä, sillä näiden tulot ovat yleensä pimeitä.

Pohjoismaat

Poliisi tiedostaa rikollisten turhamaisuuden ja että näillä on tapana rehennellä rahoillaan. Turhamaisuutta hyväksikäyttäen poliisi pysäytteleekin rikollisia heidän suosimissa kokoontumispaikoissa ja yhdessä ulosottomiehen kanssa takavarikoi näiltä arvo-omaisuuden paikan päällä.

Matkaan lähtee niin käteisvarat, arvokkaat vaatteet, kellot, autot ja muu ulosottomiehen huutokaupassa kaupaksi käyvä tavara. Ratsiat kohdistuvat erityisesti viikonloppuihin, sillä silloin konnilla on yleensä ykköset päällä.

Poliisi on ottanut strategiakseen rikosten torjumisen sijaan takavarikoida mahdollisesti rikoshyötynä saatua omaisuutta. Näin sen ei tarvitse käyttää vaivaa itse rikosten selvittämiseen ja estämiseen.

Lähde: PT-media

Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Ruotsi Ruotsin poliisi Talous Ulkomaat Uutiset Velka

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lähdekriittinen

  Vastaa

  Lähde: PT-media. Muuten hyvä artikkeli, mutta tuo lopetus pilasi. En luota tuohon tietolähteeseen tippaakaan. Voi tietysti olla että asiassa on jotakin perää. Tai sitten se juoppo suurentelee asioita, tai jopa satuilee omasta päästään. Miten on Paavo, olisiko taas aika kerjätä lukijoilta ryyppyrahaa? Tukekaa pienmediaa, ostakaa lukupaketti, onko tuo se vakioslogan?

  • Tiina

   Vastaa

   Ai niin, olin jo täysin unohtanut koko PT:n. Hyvä niin, ei mitään lisäarvoa tuokaan kun koronapsykoosissa oleva alkkis natsittelee ja luokittelee sivistyneitä ja tiedostavia antitiedesalaliittoteoreetikkoantisemiittipöljiksi.
   Siinä on taas Dunning-Kruger esimerkkiä vaikka muille jakaa.
   Kyllä Ruotsin tilanne muutenkin tiedetään.

  • Mk

   Vastaa

   Anna edes yksi esimerkki, missä pt-media on valehdellut.

   • Entinen lukija

    Vastaa

    Moi Paavo! Muistatko kun joskus kerroit, ettet muka juo enää? Kaikki tietävät, ettei alkoholistiin voi luottaa, kaikkein vähiten jos se väittää tuosta vaan lopettaneensa. Oletko taas viime aikoina päivittänyt blogiasi laittamalla sinne jotakin nousuhumalassa hyvältä kuulostavaa musiikkia? Vieläkö poistelet niitä kappaleita seuraavana päivänä?

    Ja eikö se koronavouhotuksesi lähtenyt kunnolla tulille sen jälkeen, kun kerroit itse sairastaneesi sen? Paavo, ei se kovempi ryyppyputki ole koronaa, tai no en tiedä mitä olet juonut. Mutta minkä takia kerroit siitä koronadiagnoosistasi vasta jälkeenpäin? Muistelen, kun silloin vielä seurailin blogiasi, ettei siellä ollut havaittavissa päivitystahdissa mitään kummallista. Miten päivitit blogiasi, jos kerran olit kuolemankielissä, etkä edes maininnut asiasta silloin mitään? 

    En tiedä paljonko olet muokkaillut sivujasi jälkeenpäin, eikä kiinnosta. Pidä tunkiosi.

 • pää määrää

  Vastaa

  Typerä rikollisuus liittyy alhaisen älykkyyteen, joten sitä tuleekin käyttää hyväksi rikollisia koulutettaessa. Typerä rikollinen aiheutta vahinkoa myös itselleen.
  Älyllinen rikollinen on roisto. Siinä ahne rikollinen hyötyy, mutta kohteet kärsivät sitä enemmän. Tämä on jopa laillista, koron kiskonta ja suuret palkkiot ja voitot.

 • TT

  Vastaa

  Valtiosta tulee aina lopulta itsestäänkin yksi rikollinen muiden joukossa.

 • Alan

  Vastaa

  Pt media on kyllä rasittava. Nykyään erittäin harvoin tullu käytyä ja aina sama pettymys. Jotain harhaisuutta jankuttajalla tuntuu olevan plandemian suhteen. Taisi ilmoittaa kuitenkin ettei itse ole toistaiseksi piikkiä ottanut.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Suomessa ohjelma joka automaattisesti vie tililtä kaikki jos saldo nousee yli 1 000 e. Tuolla ulosotto joutuu tarkastamaan käteisvarat ja tilitiedot. Meillä automaatti.

 • Hyvä systeemi

  Vastaa

  Tuohan on hyvä systeemi, varsinkin jos otetaan kiiinni ihan oikeita ketkuja jotka pimeetä kauppaa, veronkiertoa ym hämärää tekevät. Paskahommista saadut kulissitavarat viedäänkin pois niin on samalla hyvä alkaa miettimään sitä omaa elämäntapaansa ja arvojaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi