Shokkiyllätys: rikosylikomisario kertoo Suomen olevan Ruotsin tiellä

Vielä viime syksynä Maria Ohisalo kertoi Twitterissä, ettei väite Ruotsin tiestä "yksinkertaisesti pidä paikkaansa."

Pohjoismaat

fire, fire fighters, danger

Rikosylikomisario Christer Alghren kertoo Suomen olevan Ruotsin tiellä, mitä tulee maahanmuuttajien katujengeihin. Jengejä on poliisin tiedossa jo vajaa kymmenen, mutta todellinen lukumäärä ei luultavasti edes ole tiedossa.

Katujengien toiminta eroaa perinteisistä liivijengeistä siten, etteivät nämä kanna mukanaan näkyviä tunnuksia. Toiminta on myös röyhkeämpää ja osuu useammin myös täysin sivullisiin.

Käytännössä huumeiden katukauppa on hyvin pitkälti ulkomaalaisjengien hallussa pääkaupunkiseudulla jo nyt. Onkin vain ajan kysymys, milloin avoimet reviirikiistat saapuvat myös Suomen kaduille.

Alghrenin mukaan poliisilla on rajalliset resurssit ja sen pitääkin miettiä, mihin niitä tulisi kohdentaa. Osa ratkaisua on hänen mukaan viranomaisyhteistyö, jossa pyritään estämään ”nuorten syrjäytymistä.”

Ruotsi tunnetaan maailmalla maassa vaikuttavista katujengeistään, jotka käyvät avointa reviirisotaa. Maassa rikotaan joka vuosi ennätyksiä liittyen ampumisiin ja pommi-iskuihin, joiden kohteena on toisten jengiläisten lisäksi yhä useammin myös rikostutkintoihin vaikuttavat viranomaiset.

Maahanmuuton vastustajat ovat jo vuosikymmeniä varoitelleet tällaisesta kehityksestä, mutta varoitukset on kuitattu rasistisina ennakkoluuloina sekä ”meidän tulee tehdä asiat paremmin kuin Ruotsissa” ‑tyyppisillä iskulauseilla. Nyt, kun katujengit saapuvat rytinällä Suomeen, levittelevät samat ihmiset käsiään ihmetellen, miten tässä näin pääsi käymään.

Vielä viime syksynä Maria Ohisalo kertoi Twitterissä, ettei väite Ruotsin tiestä ”yksinkertaisesti pidä paikkaansa.” Ohisalon väite ei vanhentunut kovinkaan hyvin.

Lähde: MTV Uutiset

Elintasopakolaisuus Historia Huumausainerikos Huumeet Huumekauppa Hyvinvointi Järjestäytynyt rikollisuus Joukkoraiskaus Kotimaa Kulttuuri Kulttuurimarxismi Lapsenraiskaus Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Maria Ohisalo Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pakolaiset Pohjoismaat Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Seksuaalirikokset Suomalaisvastaisuus Suomen somaliyhteisö Talous Törkeä raiskaus Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ennustamista

  Vastaa

  Jos haluaa miettiä miltä tulevaisuus Suomessa näyttää niin voi katsoa elokuvan ”District 9” alun ja sijoittaa sen mielikuvissaan lähitulevaisuuteen. Siinäkin on ”pakolaisia” ja sateenkaaariväkeä joka uskoo integoitumiseen. Mutta totuus on toinen. Ja kun kooriä aletaan ajamaan pois, niin eihän siinä muut kuin aseet auta. Paitsi että vatapuolella on enemmän ja isompia.

  Mutta on tervettä miettiä ko. tilannetta euroopankin kokoisella alueella. Silkkaa konfliktia.

 • SDP on Vihreät 2

  Vastaa

  Myös äänestäjät halusivat Ruotsin tien, koska piti voittoon äänestää SDP pääministeripuolueeksi. SDP on Vihreät 2 puolue todellisuudessa. Kukaan järkevä ei äänestä SDP, Vihreitä, Vasemmistoliittoa, Keskustaa, eikä Kokoomusta. Näillä saadaan Ruotsin tie varmasti etenemään vauhdikkaammin. Minkä takia Suomalaiset haluavat pilata maaseudulla asumisen polttoaineiden hinnan korotuksilla, sekä lisää maahanmuuttoa taas kerran ja tuhota tällä tavalla hyvinvointivaltio. Mikä järki tässä on. Vihreä sisäministeri ja ulkoministeri eivät myös näytä kovin onnistuneilta tehtävissään.

 • pöh

  Vastaa

  Olen nähnyt tän kehityksen jo reilusti yli 20-vuotta itä-helsingissä.
  Kaikki ihmiset on kuulemma yhtä hyviä, mutta silti joistain ihmisistä vaan näkee, ettei niistä seuraa kuin ongelmia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nämä rotumuukalaisista koostuvat katujengit kohdistavat väkivaltaa pääasiassa kantasuomalaisiin, ainakin mitä katuryöstöihin, isolla porukalla hyökkäävät yksinäisen kantasuomalaisen kimppuun.
  Kenellekään asioista perillä olevalle ei tullut yllätyksenä, että monikulttuurisia katujengejä syntyy Suomeenkin, kun on katsellut tätä vuosikymmeniä jatkunutta pakotettua monikulttuurisuusideologiaa.
  Poliisiviranomaisetkin varoittelevat jo varovasti näistä katujengeistä, mutta mitä tekee meidän sisäministeri? Kiistää kaiken!
  Miten Suomessa voi toimia sisäministerinä kaiken tämän nähdyn jälkeen tuollainen kansanpetturi?

  Nyt viimeistään on jokaisen suomalaisen aika aloittaa aktiivinen urheileminen, mitä paremmassa kunnossa olet, sen helpommin pystyt taistelemaan vastaan uhkaavissa tilanteissa ja puolustamaan itseäsi, sekä lähimmäisiäsi, sillä tämä sairas kehitys on vasta alussa, jatkossa tulemme näkemään kasvavia rotumuukalaisten jengejä yhä enemmän.

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Aina kun luen näistä Ruotsin matujengeistä, tulevat mieleeni Mangs ja Lasermannen-Ausonius. He kävivät tahoillaan yhden miehen sotaa matuja vastaan.

 • N.N.

  Vastaa

  Oi Maria, Maria, olet jäljeen väärässä.
  Pitkä rivi väärässä oloa.
  Mutta mutta. Meidän oma vika, että toinen saa liverellä vapaasti ja me, nuo, ne, uskovat ja antavat ääneensä. En ymmärrä, että tietyt tuuliviiripuolueet saattaa gallupissa olla susituin puolue.

 • Psykologinen operaatio

  Vastaa

  Kuka vielä luottaa vaalien rehellisyyden harhaan.. Äänten laskenta samaa kuin jenkeissä esiin tullut täysin huijausta. Maassamme huijausta testattiin sdp tyttö porukka rattiin ja psyykataan paniikkia kun kokematon hallitus ei käsitä mitä tapahtuu, ei auta silmien räpyttely ja muiden syyttäminen kun totuus enemmistön silmin aukeaa. Sama Joe jenkeissä, maansa ajaa seinään.

 • Maria Debiili Ohisalo

  Vastaa

  Neekereillä ja muilla syöpäläisillä on ihmisoikeudet tulla Suomeen riehumaan. Pakoloisten oikeudet vain menevät muiden oikeuksien edelle. 🤷🏿‍♂️

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  fire, fire fighters, danger