Lakialoite Ruotsissa: Kaksi vuotta vankeutta ”järjestäytyneestä rasismista”

Oikeusneuvos Dag Mattsonin mukaan kansallismieliset järjestöt voivat "pitkällä tähtäimellä" uhata ruotsalaisen yhteiskunnan järjestystä ja rauhaa.

Pohjoismaat

Ruotsin valtiopäivien parlamentaarinen komitea haluaa rangaista osallistumisesta ”rasististen järjestöjen” toimintaan. Sopivaksi rangaistukseksi ehdotetaan jopa kahta vuotta vankeutta. Luonnollisesti ”rasismiksi” määritellään kaikki kansallismielinen toiminta.

Komiteaan kuuluvan oikeusneuvos Dag Mattsonin mukaan kansallismieliset järjestöt voivat ”pitkällä tähtäimellä” uhata ruotsalaisen yhteiskunnan järjestystä ja rauhaa. Ilmeisesti maahanmuuttajajengit eivät aiheuta vastaavaa riskiä Ruotsille.

Ruotsin laki antaa mahdollisuuden rajoittaa yhdistymisvapautta ja lakia tulisi komitean mielestä käyttää kansallismielisten suitsimiseen. Ruotsi on ottamassa mallia Suomesta, joka on jo kieltänyt Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen osaston ja rankaisee epäiltyjä kiellon rikkojia, vaikka epäillyt eivät edes toimisi Vastarintaliikkeen nimissä.

Kansallismieliset yritetään saada kuriin, mutta asiantuntijat epäilevät toiminnan muotojen vain muuttuvan. Kieltoa ajavat puolueet ja virkamiehet unohtavat sen tosiasian, että kielletyn järjestön ei tarvitse edes teeskennellä noudattavansa lakia.

Kaikki puolueet eivät kannata komitean ehdotusta. Esimerkiksi Ruotsidemokraatit ja Liberaalit vastustavat kansallismielisten järjestöjen toiminnasta rankaisemista.

Lähteet: Nord News, The Jerusalem Post

Dag Matsson Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kansallissosialismi Pohjoismaat Pohjoismainen Vastarintaliike Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Ruotsi Ruotsidemokraatit Sensuuri Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kaikki merkit osoittavat kansallismielisen toiminnan ja kansallismielisten määrän kasvusta ja sehän valtaeliittiä pelottaakin. Nyt pitää kansallismielisten olla valppaina ja lyödä lisää painetta systeemiin.

  Todellisuudessa yhteiskuntarauhan ovat rikkoneet ruotsalaiset kansaansa pettävät poliitikot, jotka aggressiivisesti ovat ajaneet yhteiskunnan muuttamista monikulttuuriseksi, kansalta mitään kysymättä.

 • Dick suck rabbi

  Vastaa

  So that’s THREE major European cities with Muslim mayors….
  Rotterdam,Paris and London and if you think this came about by chance,you’re stupid.
  If you think this happened with out approval by the Jews and Freemasons….get real.

  After all the Jews successfully prevent any right leaning politician from running for president….any politician or MP who voices strong continuous objections to the fake refugee invasion….gets shut down.

  The black congresswoman Cynthia McKenna immediately lost her seat in Congress by the Jews simple expedient of massive funding for her opponent.

  You can find references to the Jews in Spain siding with the Muslim invaders then switching sides…..
  NO….there is a strategy behind the election of these mayors perhaps to ramp up anger against muslims in preparation for the invasion of Lebanon…..????….
  It is just another example of how the Jews ruin other countries with their scheming and corruption.
  The West is held hostage to them because they control the international financial system.
  The plan was they would all move to their own country and live happily ever after.
  Was it Hitler who said that if they got their own country to live in they wouldnt stay there…..they would leave to seek opportunities fleecing the goyim…..and Israel would become a haven for Jewish criminals on the run…..

  Kauanko se kestää tajuta se joka hallitsee rahaa hallitsee maailman. Hitlerin talous järjestelmä oli planeetan paras kautta aikojen!

 • Late

  Vastaa

  Eli ihmisen luontainen ajattelu ja päättelykyky sekä ongelmien tunnistaminen, vaistot yms on kielletty

 • Nimetön

  Vastaa

  Järki on kadonnut lopullisesti Pohjolasta.

 • juha.

  Vastaa

  Kuten totesin lahden tälläkin puolelta. Kiellot eivät ratkaise mitään kun on kysymys maailmankatsomuksesta ja aatteista. Jo kristinusko on ollut ”uhka” yhteiskunnalle sekä linnarauhalle ja ilmeisesti on yhä sitä. Mutta siitä tuli aina kylmän sodan loppumiseen saakka selkeällä tavalla länsimaiden tunnustama uskonto.
  Ruotsin sosialistinen demokratuurihallitus haluaa vain raivata pois tieltään kansallismielisiä puolueita ja vaihtoehtomedioita, koska ne saavuttavat yhä kasvavaa vastakaikua kantaruotsalaisissa, jotka globalistipuolueet ovat tylyllä tavalla hylänneet. Ruotsin ”oikeusministeri” Morgan Johansson (S) on koettu Ruotsidemokraattinen vainoaja sekä demonijoija, joka matalamielisellä tavalla ohittaa itsensä ja puolueensa tekemät rikokset omaa kansaansa vastaan niin, että sen kädet ovat veressä kuin teurastajan suojavaatteet nimittelemällä kritiikin ja kulloisenkin haittamaahanmuuttajan tekemän törkeän rikoksen kuittaamalla takaisin natsittelulla ja ”vihan kylvöllä yhteiskuntarauhaa vastaan”!!! Pääministeri Stefan Löfven (S) on selkeästi umpityhmä, mutta Morgan Johansson on piru mieheksi!

 • Nenäkansa vei Bitchutenkin

  Vastaa

  Kansallismielisille jää ainoaksi mahdollisuudeksi toimia yhteiskunnan ulkopuolella, ulkoparlamentaarisesti ja yhä vallankumouksellisemmin.
  Meillä on kansanpetturit 💩 vallassa sekä Suomessa että Ruotsissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi