Ilmastosekoilua: Bill Gates tahtoo viskoa miljoonia tonneja kalkkia ilmaan

Mikä voisi mennä pieleen, kun miljoonia tonneja kalkkipölyä levitään stratosfääriin?

Pohjoismaat

Rokotefanaatikko ja ilmastokultisti Bill Gates suunnittelee levittävänsä miljoonia tonneja kalkkipölyä stratosfääriin tarkoituksenaan himmentää auringonvaloa ja näin ollen viilentää ilmastoa.

Harvardin yliopiston asiantuntijat tulevat testaamaan suunnitelmaa lähettämällä tutkintavälineet ja kahden kilon kalkkipussin ilmapallolla stratosfääriin Ruotsin Kiirunan kunnassa. Tutkijatiimi tulisi keräämään tietoa kalkin reagoinnista auringonsäteiden kanssa ja vaikutuksista ilmastoon. Gates kustantaa 3 miljoonaa dollaria maksavan kokeen.

Suunnitelmaa on kritisoitu voimakkaasti alusta lähtien ja asiantuntijat ovat varoittaneetkin sillä voivan olla katastrofaaliset säävaikutukset, jos se suoritettaisiin laajassa mittakaavassa.

Kalkki tulee tietenkin hiljalleen satamaan alas ja päätymään ympäristön lisäksi myös ihmisten hengityselimiin.

Lähde: Daily Mail

Bill Gates Ilmastoahdistus Ilmastonmuutos Pohjoismaat Poliittiset viholliset Ruotsi Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Bill Gatesista tulee niin pelottavat vibat, että ei todellakaan toivoisi ko. henkilön leikkivänsä ihmiskunnan edustajaa sillä tavalla, kuin hän tällä hetkellä tekee. Tiedän, etten ole ainut henkilö, jota kammottaa ko. henkilön olemus, joten ihmetyttää miksi kyseinen henkilö on ’valittu’ tai päätynyt rokotemarkkinoijan asemaan, kun tämän kampanjoinnilla on päinvastainen vaikutus. Lähettääkö eliitti tässä parastaan? Jos kyllä, niin minä en ole vakuuttunut.

  Kun katsoo kuvia ja videoita Bill Gatesista, tulen kerta kerralta varmemmaksi että kyseessä on kryptojuutalainen. Ei tämä henkilö voi olla olematta juutalainen. Vaikea uskoa.

 • Äärinormaali

  Vastaa

  Tällähän Bill Gates tulee todistaneeksi nimenomaan sen, että aurinko on ilmaston moottori , eikä mikään väsynyt hiilidioksidi. Joka kykenee manipuloimaan aurinkoa, kykenee manipuloimaan myös ilmastoa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onneksi meillä on maskit naamassa valmiina niin voidaan hengitellä kalkin kyllästämää ilmaa.

 • Minä

  Vastaa

  Bill Gates uskoo olevansa jonki sortin jumala. Älyvapaata leikkiä tuolla tasolla luonnon kanssa. Kukaan ei tiedä mihin tuollainen sekoilu johtaisi. Viisainta on antaa luonnon toimia tavallaan ja pitää billgatesit loitolla kaikesta merkittävästä.

  Bill Gatesin tavaramerkki ”blue screen” (sininen näyttö) pitää saada planeetta Maallekin?

  • Rana

   Vastaa

   Eräs kommentti
   ”Bill Gates admitted he is a Satanist to CNBC in 2019. In an interview he stated he was immune to ”Spells” because he is a ”Minor Wizard”. Most don’t know that this is a term of art for Satanists – it is a rank of a high Satanist. Ex-Satanist High Wizard Zachary King stated in an interview on the Padre Peregrino website that he worked with Bill Gates and that Gates was definitely a Satanist.

   What Bill Gates said in 2019 to CNBC proves Zachary King was telling the truth. A Satanist is ”vaccinating” you for ”depopulation”, which he has stated is the aim, and now he is going to force you to eat insects and poison ”food”. If we had a ”free” Press Bill Gates would have been out of business long ago – instead he has bought all the Presstitutes off. People need to understand that the NWO ”Elites” are, like Gates, Satanists – the NWO ”Great Reset” is about ”depopulation” and making all of us Serfs under these creeps. The Slave ”Mask” is from them thru their bought off NWO ”Experts” like Fauci and Neal Sullivan et al. People need to wake up.”

   • Re:

    Vastaa

    Hehheh. Niillä puheillaan Gates kylläkin tarkoitti suurwelhomaisia kykyjä motivoida tai vakuuttaa muita – ”loitsuta”.
    Sanoi että S. Jobs markkinoi NeXT:iä yleisölle joka ei kyennyt kriittiseen ajatteluun ja että, ”hetkinen, ei ihmisten pitäisi tuota uskoa”. Sanoi että koska itsekin oli pikkuwelho niin häntä ei hämätä, ”ei loitsuta”.
    Eli vertauskuvallisina lauseina.

    Bill on silti paha äijä jolla päivänselvästi on jumaluus kompleksi.

 • Jolly Jumper

  Vastaa

  Vaikuttaa mm. sato tasoihin, negatiivisesti. Muutenkin sadot kärsinet viime vuosina.

 • Tervi

  Vastaa

  Billin kaltaiset ihmiset eivät voi näköjään hyväksyä normaalia elämää vaan yrittävät muokata muiden elämää. Bill tulisi laittaa ohjattuun elämään. Hänestä ei ole meidän sekaamme.

 • Irmgard

  Vastaa

  Kill Bill Gates.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Lopettakaa Windowsin käyttö ja siirtykää ilmaisiin Linux ohjelmiin.
  On hyötyäkin, Linuxit ovat paljon yksinkertaisempia käyttää, ilmaisia ja nopeita, yleensä virusvapaita eikä Mikrosoft voi niitä seurata, jos vielä korvaa Google hakukoneen ja sähköpostit jollain muilla. Vahinko, että kaupat myyvät vain Windows koneita. Käytettynä ostettuna Linux kone on muutaman satasen halvempi, koska ei tarvitse maksaa Windows lisenssiä.
  Windows koneista on jäänyt mielikuva, että päivitysten myötä ohjelmiston toiminta hidastuu vähitellen, joten on hankittava uusi kone. Tätä ilmiötä ei Linuxissa voi havaita.

 • On tää sairasta touhuu

  Vastaa

  Aloittakaa jo se ydinsota niin loppuu tää mielisairastaminen.

 • Dissaa se

  Vastaa

  Tässä voidaan jälleen todeta miten syvä-veli kerhot toimivat. Oletteko koskaan miettineet miksi Ruotsalaisilta pyydetään tutkimusapua, lausuntoja, tilataan autoja, lentokoneita, sotilaskaslustoa ja miksi Suomestakin viedään (kuusakoski, stena) romumetallit arvometalleineen Ruotsiin jossa ne eritellään ja jalostetaan markkinoille myytäviksi? Vastaus on Wallenberg !!

  Jos joku joskus ihmetteli miksi pieskuinen Ericsson loi puhelimia joiden markkinat olivan kansainvälisiä niin pitää muistaa että Ericsson on Wallenberg, eri nimellä. Tai miksi ennen toista maailmansotaa Norja oli sovittu liitettäväksi Englantiin, Suomi Neuvostoliittoon ja Saksan läntiset osat Ranskaan ja vielä itäiset osat Neuvostoliittoon. Mutta Ruotsi sai säilyä itsenäisenä. Ruotsin hovi polveutuu Iso-Britanian kruunusa ja muurareiden laasti on niin kestävää tavaraa että se pitää Ruotsilla samanlaisen itsemääräämisoikeuden kuin Hollannillakin. 

  Siksi Bill Gates pyytää tutkimusapua hankkeelle Ruotsista jotta näkisi tuulten mukanaan tuomat vaikutukset Venäjällä. Tiedossahan on että pilvet muodotuvat auringon magneettisen säteilyn seurauksena, eli revontulien seurauksena. Nämä magneettiset pisteet keräävät vesipisaroita ympärilleen ja näin muodotuvat pilvet.

  Jos sinne yläilmoihin ripotellaan kalkkia, niin se imee vesipisarat itseensä ja näinollen tuhoaa pilvet. Ja vaikka maaperä onkin useimmiten hapanta, niin se kalkkisade marjoille ja hedelmille ei tee hyvää. Kuten ei autojenkaan maalipinnoille tai peltikatoille. Meille tulee siis kuivuus yhdessä sato-katojen kanssa. Ja tästähän juutalainen Gates yhdessä lakeijoidensa kanssa nauttisi: Goymit kuolisivat kärsien nälkään. Koska aina sopivien tuulten valitessa sitä kalkkia leviteltäisiin. Ei tietenkään koskaan silloin kun se vaikuttaisi omaan itseensä.

  Muistelkapa, oletteko koskaan nähneet Voitinpäivän paraatissa satavan vettä? Sama juttu.

  Ja jos joku vielä maksaa Windows-ohjelmisoista tai käyttää niitä, niin nyt on viimeinen hetki lopettaa.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Jaa että kylvävät kalkkia ruotsiin. No niin no, ehkä ruotsi alkaa näyttämään taas ruotsilta…

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Netissä on sisältöä, jonka mukaan Bill Gates olisi maailman väestön supistamisen kannalla. En tiedä onko valtamedia raportonut asiasta tai onko asiasta esimerkiksi videotallennetta.

  Jos Gates on aiemmin esittänyt depopulaatiota ja nyt on aktiivinen rokottamisen edistäjä, niin epäilykset heräävät. Sopivastipa sattui tämä korona-pandemia.

  Ihmiskunnassa näyttää oleva piirre, että johtoasemiin pääsee henkilöitä, jotka hyväksyvät suurten ihmisjoukkojen surmaamisen. Esimerkiksi Napoleon tiesi ennen taistelua, että omista joukoista saa saa surmansa 10–20 prosenttia. Samoin ajateltiin vastapuolella. Siis yhdessä päivässä osapuolet tapattivat kymmeniä tuhansia. Se oli hyväksyttävää.

  • Mika L

   Vastaa

   @ Metsäkulman Murre 9.4.2021 klo 19:10

   Bill Gatesin isä oli tunnettu eugeenikko ja Planned Parenthood ‑järjestön pääjohtaja.
   – Sivumennen sanoen tuo järjestö oli muuten yksi Bidenin heti ensimmäisinä päivinä kirjoittamien shekkien saaja.
   – Nämä ensimmäisen päivän shekit olivat maksu „vaalivoitosta” ja ovat eräänlainen luettelo vaalipetoksen rahoittajista.

   https://www.armstrongeconomics.com/?s=eugenics

   Gatesilla on pimeimmässä Afrikassa meneillään useita ihmisillä tehtäviä kokeita liittyen „syntyvyyden ehkäisyyn”. Myös julkisuudessa on Gatesin säätiöt ovat kehuskelleet näillä ohjelmoitavilla ehkäisyrokotteille, mRNA.
   – Kun rokote on saatu voidaan sen toimintaa ohjata radiotaajuuksisella signaalilla, periaatteessa kännykällä ja 5G-verkon kautta, niin että kukaan ei tule raskaaksi ilman rokotteen valmistajan lupaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi