Sotilaskodit poistavat Mondelez-yhtiön tuotteet valikoimistaan

Myös muut suomalaiset voivat seurata sotilaskotien mallia ja jättää ylläolevat tuotteet kauppojen hyllyyn sekä kontaktoida kauppiaita kyselläkseen, miksi he myyvät kyseisiä tuotteita.

Kotimaa

Kuvassa Karjalan prikaatin varusmiehiä.

Sotilaskodit ovat päättäneet poistaa Mondelez-yhtiön tuotteet valikoimistaan. Syynä tälle on yhtiön edelleen jatkuva toiminta Venäjällä.

Sotilaskoteihin on jaettu kävijöiden nähtäväksi lappu, jossa asiasta kerrotaan:

”Mondelez-yhtiö jatkaa toimintaansa Venäjällä. Tästä syystä yhtiön tuotteet on poistettu sotilaskotien valikoimista. Päätös koskee mm. seuraavia tuotemerkkejä:

Marabou
O’boy
Daim
Toblerone
Philadelphia
Oreo”, tiedotteessa kerrotaan.

Päätös on täysin looginen ottaen huomioon sotilaskotien roolin puolustusvoimien osana ja puolustusvoimien roolin Venäjää vastustavana instituutiona. Myös muut suomalaiset voivat seurata sotilaskotien mallia ja jättää ylläolevat tuotteet kauppojen hyllyyn sekä kontaktoida kauppiaita kyselläkseen, miksi he myyvät kyseisiä tuotteita.

Lähde: Twitter

Kotimaa Maanpuolustus Puolustusvoimat Talous Ulkomaat Venäjä

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Venäjä, vapise!

  Vastaa

  Jos näytää tämä uutinen venäläisille rintamasotilaille ne alkavat kuolla nauruun.

  • Anonymous

   Vastaa

   Ne kuolee johkin ihan muuhun kuin nauruun. No ryssät ovat hyvää tykinruokaa!

  • Ryssät uuniin

   Vastaa

   kyllähän nuo kuolevat ilmankin

 • FCKNWO

  Vastaa

  Ei nyt jumalauta tätä pelleilyä, monet suomalaiset ovat lähinnä nauraneet tämmöiselle apinoinnille.
  Nämä samat tahot jotka nyt huutavat suklaalle boikottia, juovat litratolkulla itse jotain coca-colaa, olette kyllä sen luokan typeryksiä, että huh huh.

  Tämä nyt on jo hölmöimpiä boikotteja mitä on hetkeen nähty, itse ainakin aion jatkaa ostamista ihan entiseen tapaan.
  Tankkaankin siellä missä on halvinta, olkoon se sitten vaikka Teboil, sillä näillä elinkustannusten nousuilla ei enää mitkään boikotit kiinnosta, sähkönikin ostaisin vaikka Venäjältä tai Kiinasta, jos siellä olisi halvinta ja se olisi mahdollista.

  • Boikotin boikotti

   Vastaa

   Juu, tämä on niitä keinoja joilla pelataan globalistien pussiin ja rahat saadaan ohjattua tietyille tahoille. Jotka kuristavat otettaan ja kasvattavat valtaansa kun ”suomalaiset boikotoi”.

   Suomalaisten elintaso on ajettu niin kireälle että ‑90 luvun talousromahdus on edessä. Silloin vielä firmat omistivat tuotantolaitoksensa, varastonsa ja koneensa. Nykyisin kaikki on ”leasingiä” joka tarkoittaa että jos kysyntä sakkaa, konkurssi tulee. 

   Ja se piirileikki alkaa reilun kahden kuukauden päästä. Tuhansia asunto-osakkeita tulee pakkomynnin piiriin ja tuhannet menettävät työpaikkansa. 

   Niin että, boikotoikaa vaan… Mutta muistakaa käyä S‑marketeissa, polttaa tupakkaa, juoda kaljaa, soitella Telialla, vakuuttaa IF:issä, ostaa sähköä Vattenfallista käyttää Biltemaa sekä Ikeaa. Sillä se maailma pelastuu.

 • Sit Valio kans

  Vastaa

  Tämä on vähän sama kuin se että Valio toimittaa tuotteitaan Venäjälle mutta suomalaiset ostavat Valion tuotteita silti.

  Tuotteet valmistetaan Riihimäen meijerissä mutta ne laitetaan pakkauksiin joissa lukee Tesco.

 • Salomon

  Vastaa

  Ööh nää on kaikki juutalais omistuksessa

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja seuraavaksi Pepsin sekä Mars Inc:n tuotteet aina riisiä ja koiranmuonaa myöten. Pitäisi olla nääs tasapuolinen kaikkia kohtaan. Hyvä tästä tulee. Kas kun eivät lopeta näitä ”sotkuja”. Paistavat varmaan munkkinsa jossakin kiinalaisvalmisteisessa auringonkukkaöljyssä. Hui kauhea!

  • Pekka j

   Vastaa

   auringonkukkaöljyssä ei yleensä paisteta mitään, se ei kestä lämpöä kuten erikoisrasvat jotka on tarkoitettu friteeraukseen. Aurinkokukkaöljy on salaatinkastkkeisiin sopivaa.

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Aletaan boikotoida myös amerikkalaisia tuotteita. Aloitetaan vaikka viihdesaastasta kuten Disney, Hollywood (lasten seksualisointi&pedofilia). Antavat äärimmäisen huonoa esimerkkiä, ja sitten aletaan pridettää aakkosporukan kanssa…

  Joku karkki ei ole niin vaarallista kuin aivopesu, eiks niin? Milloin hyvesignaloijat tajuatte tämän?

  • Valtion agentti

   Vastaa

   Et nimennyt edes amerikkalaisia tuotteita vaan juutalaisia. Noita ollaan jo boigotoitu vuodenpäivät. Nyt on aika boigotoida myös juutalaisia ja kommunisteja symppaavat ryssäpaska tuotteet.

 • TT

  Vastaa

  Tietenkin voi kiukutella nyt, kun tunteet käyvät kuumina, mutta pitkällä tähtäimellä tulisi pyrkiä suhteiden normalisointiin. Suomen ja Venäjän KAHDENVÄLISET suhteet ovat olleet asialliset ja toimivat, mutta Ukrainan sotaa on pidetty perusteena tuhota ne. Suomi onkin ollut suhteiden heikentämisessä tai tuhoamisessa itse aloitteellinen ja vainoharhainen. Sitten on näitä kauppasuhteiden rippeitäkin hävittäviä kampanjoita, joilla on lähinnä symbolinen merkitys. Ne lopulta vahingoittavat Suomea enemmän kuin Venäjää, joka porskuttaa eteenpäin BRICS-yhteisössä. Mutta suomalainen tekee kernaasti kaikkensa, että voi edes kuvitelmissaan tehdä hallaa naapurille. Nyt saatiin NATO:kin vittuilemaan Venäjälle, onpa ihanaa.

  • Kahdenväliset suhteet

   Vastaa

   Juuri näin. Se mitä kinaa Usraelilla ja Venäjällä on keskenään, se ei kuulu Suomelle. Ihan niinkuin ei kuulu Sveitsillekkään joka nyt puolueettomana tekee miljardivoittoja kuukaudessa. Kelpais se meille peräpohjolaankin. Ettei aina vain politikot tekis lisää kurjuutta kansalle.

   Tällä hetkellä saan sen ~1280e/kk ja siitä verot pois. Sen jälkeen maksan kalliin sähkölaskun, jäte-maksut, vesi- ja jätevesimaksut, kiinteistöveron ja ajoneuvovero yhdessä polttoaineiden kanssa. Minä pärjään kyllä mutta ruuan jälkeen ei paljon reissailla. Tai osteskella mitää kummempia. Kyllä se kelpaisi se politikkojen järjenvalo vaikka sähkölaskun normalisoimiseksi. Eihän se tehnyt lisää kun rapiat 3000e viime talvenakaan. Minä mielelläni käyttäisin Venäläistä sähköä jonka hinta oli 1,7c/kWh siirron kanssa.

 • GLGL

  Vastaa

  Vaikka tämä hyvesäteilyssään onkin jonkinlainen woken jatke, on pelkästään hyvä asia, että ko. tuotemerkkien, maissisiirapilla ja transrasvoilla kyllästetyt tuotteet poistetaan terveitä elämäntapoja promotoivan asepalveluksen suorituspaikoista. Venäjältä saaduilla myyntituloilla voisi toki vahvistaa Suomen puolustusvalmiutta, mutta se ei kait joillekin kelpaa Parempi lie käyttää siihen harmaiden eminenssien lainarahaa.

 • Topi Reijula

  Vastaa

  Pitääpä käydä ostamassa ko. tuotteita Prismasta!

 • Suklaa boikottiin!

  Vastaa

  The second tanker of the Finnish company went for LNG to Russia
  July 12, 2023 by Oops Top

  Finland resumes imports of Russian LNG. In July, two cargoes of liquefied gas will be delivered to the country.

  As wrote EADaily , On July 3, the tanker Coral Energice delivered the first cargo of Russian LNG since April to the Finnish port of Roita. The vessel brought up to 10 million cubic meters of gas in the form of LNG.
  https://oopstop.com/the-second-tanker-of-the-finnish-company-went-for-lng-to-russia/

 • Ilmari

  Vastaa

  Täällä kaikki eivät vieläkään tajua, että ainoa maa, joka edes teoriassa voisi haluta hyökätä Suomeen, on Venäjä. Meidän kaikkien etu on, että Ukraina voittaa sodan ja heikentää riittävästi Venäjää. 

  Onneksi Suomi on nyt Natossa niin olemme turvassa Venäjältä.

  • ressu

   Vastaa

   Jep, Ilmari c‑miehenä on varmasti turvassa. Me muut kyllä päästään tällä menolla natosotiin.

   Venäjällähän ei ennen Suomen natopsykoosia ei ollut mitään syytä hyökätä Suomeen. Nyt on, kun Pietari sijaitsee käytännössä kahden natomaan välissä.

   Nato tarvitsee Suomea enemmän kuin Suomi Natoa.

  • GLGL

   Vastaa

   Ilmari: ”Täällä kaikki eivät vieläkään tajua, että ainoa maa, …”

   Jahas, sitä on taas tuijotettu ylen uutisia pää märkänä.
   Laitapa se televisio kiinni ja ala ajattelemaan omalla päälläsi, mikäli siihen kykenet.

  • Pidä ystävät lähellä ja viholliset kaukana

   Vastaa

   Hulluus on harvinaista yksittäisissä ihmisissä mutta sääntö ryhmittymien, puolueiden, kansakuntien ja aikakausien kohdalla. Friedrich Nietzsche

   Kun Suomi on Natossa Venäjällä on pätevä syy eliminoida uhka. Luulen, että 30 kpl ydinkärjellä varustettua hypersoonista ohjusta riittää siihen. Sen jälkeen suomalaiset (vai mikä lie ruskea rotu niistä kehittyy) alkavat arvostaa rauhaa ja hyviä naapurisuhteita.

 • CV

  Vastaa

  USAn presidentti on tulossa Helsinkiin. Hän yöpyy Radisson Blue hotellissa Kampissa. Tosin on mahdollista että yöpyykin jossain toisessa paikassa. Kaikki tämä näkyvä linnoitus keskellä Helsinkiä ei luulisi olevan paras ratkaisu. Hotelli on kulahtanut ja nähnyt parhaat päivänsä kuten sinne majoittuva vieras.

 • J.K.

  Vastaa

  Terve.

  Härnäsin ChatGPT ohjelmaa ja se kertoi seuraavan asian NATO:sta:

  NATO: NATO (Pohjois-Atlantin liitto) on sotilaallinen liittoutuma, joka perustettiin vuonna 1949. Sen tarkoituksena on edistää Pohjois-Amerikan ja Euroopan jäsenvaltioiden keskinäistä puolustusta ja turvallisuutta. Se perustuu Pohjois-Atlantin sopimukseen, joka sitoo jäsenvaltiot puolustamaan toisiaan mahdollisessa hyökkäystilanteessa.

  OTAN: OTAN on NATO:n ranskankielinen nimi, joka tulee sanoista ”Organisation du traité de l’Atlantique Nord”. Se on sama sotilasliitto kuin NATO, mutta nimeä käytetään ranskaksi. 

  OTAN on Pohjois-Atlantin liiton virallinen nimi ranskankielisissä yhteyksissä.

  PLAN: PLAN (akronyymi) viittaa Kiinan kansan vapautusarmeijan laivastoon. Tämä englanninkielinen lyhenne tulee sanoista ”People’s Liberation Army Navy”.

  Suomeksi PLAN voidaan kääntää ”Suunnitelmaksi”.

 • J.K.

  Vastaa

  Akronyymi NATO:lle suomeksi voisi olla ”PANL”, joka tarkoittaisi ”Pohjois-Atlantin Natoon Liittyneet”. Tämä on vain yksi mahdollinen tapa kääntää akronyymi suomeksi, ja se ei ole virallinen käsite.

 • Kommunistiset Paskamaat

  Vastaa

  Juutalaisten myrkkyfirmojen tuotteita ei enää myydä meidän varusmiehille. Tämän pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta jostakin syystä meidän piti odottaa sotaa Ukrainassa, jotta PV:n hyödyttömät byrokraatit saavat tehtyä yhden hyvän päätöksen varusmiesten terveyden suhteen. Toki tämän vaikutus tuskin kumoaa sitä, joka saadaan pakottamalla varusmiehet syömään kasvispaskaa kerran viikossa tai AIDSin määrää, jonka suomalaiset pridevarusmiehet levittää varusmiesten keskuuteen niiden heikkona hetkenä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi