Akselin vastaus Venäjän ulkoministeriölle: ”Tämä on palavan lipun viesti”

Uudelleen julkaisemme Uudenmaan akselin vastauksen lippukohuun.

Kotimaa

Akselijärjestöt polttivat itsenäisyyspäivänä 6.12. protestiksi Venäjän lipun 612-soihtukulkueen yhteydessä. Tänään on tullut laajaan mediatietouteen protestiviestin saavuttaneen kohteensa, sillä Venäjä on valtiotasolla tulistunut tapahtuneesta ja vaatii päitä pölkylle.

Nyt, kun olemme onnistuneet kiinnittämään Venäjän valtion huomion, haluamme välittää yksinkertaisen viestimme suoraan Kremliin: Venäjän valtio nykyisyydessään ja kaikkeudessaan tulee kadottaa maailmankartalta niin sen sisällä asustavien kuin myös sen ulkopuolella asuvien kansojen hyvinvoinnin ja tulevaisuuden vuoksi.

Vuosisatojen ajan, aina synnystään asti on Venäjä sortanut paitsi suomalaisia ja sen sukukansoja, myös muita slaaveja ja jokseenkin kaikkia naapureitaan. Sorto jatkuu tänäkin päivänä niin Venäjän rajojen sisällä kuin naapurivaltioissa, kuten Ukrainassa. Tästä johtuen mukana lipun polttamisessa oli enemmän kuin mieluusti myös Venäjän suomensukuisia kansoja edustava Artur Ankkalainen, joka Putinin vastaisen politiikan vuoksi on tällä hetkellä pakolaisena.

Suurin syy sille ”russofobialle” ja ”ryssävihalle”, josta Venäjä niin mielellään muita kansoja syyttää, on Venäjä itse. Venäjä haluaa edelleen nähdä itsensä suurvaltana, vaikka sen taantuminen ja naurunalaiseksi joutuminen käyvät päivä päivältä ilmeisemmiksi. Poliittinen uhittelu diplomatian varjolla on tyyppiesimerkki siitä institutionaalisesta sorrosta, josta on tullut venäläisyydelle niin tyypillistä.

Venäjä on valtiona kuin alkoholisoitunut perheenjäsen: Kiusallinen, arvaamaton ja ajoittain väkivaltainen. Kaikkein suurimmat kärsijät ovat tietysti lähipiiri, eli Venäjän omat kansalaiset, mutta eivätpä naapuritkaan väkivallalta säästy. Kuinka pitkään kenenkään tulee tällaista käytöstä sietää?

Vuosisatojen jatkuvan sorron ja murhaamisen jälkeen alkaa Venäjän aika olla ohi avaten sen kansoille vapauden oven. Tämä on palavan lipun viesti.

Lähde: Uudenmaan akseli

Aktivismi Historia Itsenäisyyspäivä Kotimaa Ulkomaat Uudenmaan akseli Venäjä

Keskustelu

49 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hattu päästä ja mietitääs

  Vastaa

  Ikävä kyllä pojat, Venäjä on suurvalta. Sillä on lähes rajattomat luonnonvarat joita länsi nyt sotien avulla havittelee. Ja siinä hyödylliset idiootit ovat pääosassa.

  Venäjää ei ikinä ole valloitettu niinkuin ei ole Afganistaniakaan. Eikä Venäjää tulla ikinä valloittamaan. 

  Niin että ei ehdoin tahdoin kannata ärsyttää naapuria. Siinä voi käydä niin että poistuu leipäjonossa ihan Suomen maaperälläkin. Tai katoaa kokonaan.

  On parempi käydä keskinäistä kauppaa kuten Saksa tekee. Silloin kummatkin ovat yhtä tärkeitä toisilleen. Ja suojelevat myös toisen etuja.

  Missä muuten on se puolueeton Suomi jota linjaa Kekkonen ajoi Neuvostoliiton suhteen? Silloin Suomi vaurastui Neuvostoliiton avulla ennennäkemättömän rikkaaksi. Vaan missä ovat nahkapajat? Sorvaamot? Terästeollisuus? Konepajateollisuus? Kaikki se mikä lihotti Suomea ja piti meidät hengissä?

  Kaikki on hukattu öyhöttäjien ja hyödyllisten idioottien toimesta.

  • Nimetön

   Vastaa

   Sekä Venäjä että Afganistan on valloitettu useaan otteeseen historian aikana.

  • Jns. Man

   Vastaa

   Jos Venäjä tuhoutuisi, mitä tilalle?

   • Kaikki kaikkia vastaan

    Vastaa

    Veikkaan että tapahtuisi sama kuin Irakissa. Sielä neljä eri heimoa pysyivät kurissa kun kaikki pelkäsivät Saddamia. Ja kun Saddam tapettiin, niin kaikki neljä heimoa rupesivat terrorisoimaan kaikkialla maailmassa.

    Montako heimoa Venäjän alueella on? Jos ne kaikki alkavat jälleen riehua niin täälä on Atatürkin-mieliset. Sitten tulevat mongoolialaiset ja loputki koko potin putsaa kiinalaiset.

    On hyvä että tietyissä maissa on vahvoja johtajia. Ja niiden auktoriteettia tulee kunnioittaa. Muuten Suomi on nopeammin alistettu jollekkin kansalle kuin edes tajuamme.

    • Rautaturisti

     Vastaa

     Miten ne keskenään riitelevät heimot muka alistaisivat yhtään ketään ulkopuolista? Siitä samaa mieltä että turhaa tahallaan provosoida Venäjää joka käänteessä. Venäläiset yleisesti on aina tykännyt Suomesta, ja jo sen vuoksi Putinin olisi ollut lähes mahdoton perustella hyökkäystä Suomeen. Kohta asia ei enää ole niin.

     • Seppo Lehto

      Käsite ryssä on tarkempi kuin ”venäläinen”. Ryssälään kuuluu edelleen 150 eri kansallisuutta, ne eivät erilaisian burjaatteina, korealaisina ole venäläisiä.
      Suomi oli osa Ryssälää vuoteen 1917 ja suomalaisiakin kutsuttiin ryssiksi, siihen saakka.
      Seppo Lehto historioitsija Tampere

 • WorldWOHoaxes

  Vastaa

  Eikö kannattais polttaa mileluummin USA:n, NATO:n ja EU:n lippuja? Toki sionistit häärää Venäjälläkin, niin kuin ovat tehneet kautta historian, mutta pitäisi sen verran tiedostaa, että sionistikontrolloitu CIA junaili Ukrainaan ”värivallankumouksen” ja laillisen presidentin syrjäyttämisen, mahdollistaen yhä kiihtyvän terrorismin venäjänkielistä kansanosaa kohtaan.

 • Tapiola

  Vastaa

  80 luvulla neuvostoaikana virolaiset olivat sympaattisen oloisia, kun heitä itsekin hyvin rajatuissa asioissa tapasin. Kyllähän siellä neuvostonyrkin ikeessä kasvaneet vanhemmat ovat eittämättä siirtäneet jälkikasvulleen uudet vihan hedelmät. Oli se omanlaista aikaa. Ymmärrän sen riemun, kun lahden takaa on napattu ”vapaan lännen” suomalaisia radio- ja tv lähetyksiä.
  Nyt vaan on niin, että suomalaisten pitää keskittyä maahanmuuton ongelmiin, eikä sodan haastamiseen Naton ydin”sateenvarjon” alta huutelemalla.

  Ankkalainen voisi ottaa airot ja soutaa sinne Suomenlahden taakse kasvukipuisia leukaperiään parantelemaan. Jotenkin rasittavaa tämä veljeskansateemalla ratsastaminen. Suomella on ihan tarpeeksi ongelmia nyt ilman sotaan lietsomisia.

  No nyt on kaksi polttajaa jo ilmoittautunut. Vielä puuttuu vähintään kaksi tai kolme hölmöä nenänkaivajaa. Sitten kun kööri on koossa, niin aloitatte tehokkaan katumisen. Niinistön kansliaan ilmoitatte kun katumus alkaa tehota, niin hän soittaa Venäjälle Voiton päivänä ja ilmoittaa että pojat ovat katumusta sangen tehokkaasti harjoittaneet. Saatanan tunarit sanoisi eräs Viipurin valleilla ‑18 vuonna Suomea vapauttanut. Siellä olivat minunkin isoisä ja isosetä ja talon uskollinen renki, jota ei renkinä kohdeltu.

  • Naulan kantaan

   Vastaa

   Ja aivan naulan kantaan. Turha on räkänokkien uhota kun ei ole muuta kuin iso ego ja tuulenhuuhtoma p***rsaus. Ei ole alkeellisintakaan valtiomiestaitoa, kokemuksesta puhumattakaan.

  • Tapiola

   Vastaa

   Sileonin Pyry-haaastattelu päättyi tovi sitten. Ankkalainen on siis Karjalasta ja tällä oli lippu joka poltettiin. Erikoista, kun Pyry pitää Venäjältä tänne tulleita miehiä uhkana, koska saattavat kannattaa Venäjän valtiota, mutta ovat niin raukkoja ties mitä kun välttelevät palvelukseen astumista. Onko Ankkalainen pakolaisena poikkeus nimensä takia vai jonkun muun syyn? Pyryä lainaten Ankkalainen on turvallisuusuhka… ja siltähän se saattaa vielä näyttääkin kun aika tässä vähän etenee.

 • Juha

  Vastaa

  Ovatko kommunistit soluttautuneet sisun ja akselin joukkoihin? . Ainakin marxilainen media hykertelee tyytyväisyydestä kun äärioikeisto mätänee sisältäpäin. Median vihapsyykkaus on tarttunut näihin nuorukaisiin, jotka tunnekuohultaan eivät pysty rationaaliseen ajatteluun.
  Edelleenkin putinistisen Ukrainan läpi virtaa 40 miljoonaa m3 venäläistä maakaasua päivittäin putinistiseen Saksaan. Rahaeliitti jatkaa rahastustaan ja soijagoyim tappelee keskenään.

  • Plääh

   Vastaa

   Myönnäst siis, että Venäjän rahaeliitti on osa kv eliittiä. Miksi sitten tuet sitä? Kommunisteilta vaikutatte te venäläismieliset täällä

   • Historian opetukset eivät opeta goyimille mitään

    Vastaa

    Venäjä myy, koska sen on ostettava joitakin tuotteita maista, jotka myy vain (((US-dollareilla))) tai (((euroilla))), ennen kuin ym. valuutat romahtavat. Plääh voisi kysyä itseltään (saamatta vastausta), että miksi itse Ukraina ei katkaise ko. kaasu‑, öljy- ja ammoniaakkiputket, jotka kulkevat kaikkien rintamalinjojen läpi Ukrainan kautta? Lisäksi Plääh voisi kysyä, miksi Ukraina ei julista sotaa Venäjälle? kun kerran soditaan. Ymmärrän toki, että kysymykset ovat liian vaikeita tavallisille goyimille.

    Kasun toimitukset loppuvat ennen pitkää, joko poliittisella päätöksellä tai räjäyttämällä kuten NordStream-kaasuputkille kävi (terveisia CIA:lta). Tyhmät goyim eivät ymmärrä, että kun USA haluaa tuhota ja hävittää Euvostoliiton teollisuuden (kilpailijan), niin Venäjä vastustaa tätä tavoitetta ja toivoo vielä että teollisuus Euroopassa selviytyy hengissä kunnes USA romahtaa lopullisesti. 

    Suomelle ennustan erittäin ikävää tulevaisuutta, koska suomalaiset en masse eivät ymmärrä geopolitiikkaa. Eikä edellisen maailmansodan opetukset opettaneet yhtään mitään… joten opetus toistuu, toki tällä kerralla taktisten hypersoonisten ohjusten muodossa.

    • Plääh

     Vastaa

     Sinä itse et ymmärrä, että Venäjää johtaa juutalainen Putin ja 300 juutalaista miljardööriä hänen ympärillään. He hallitsevat kaikkea absoluuttisesti. Suomelle on luvassa sieltä vain kuolema. Historiastakin sinulla on takuulla jotkut Putin-lasit päässä eli olet täysin sokea

     • Historian opetukset eivät opeta goyimille mitään

      Ensiksi todetaan, että et pystynyt vastaamaan kysymykseen, miksi itse Ukraina ei katkaise kaasu‑, öljy- ja ammoniaakkiputket jotka kulkevat Ukrainan kautta. Tai miksi sotaa Venäjälle ei julisteta.

      Toiseksi, kerro miksi juutalainen Putin ja 300 juutalaista miljärdööriä lähettivät aseita ja jopa joukkoja (Legion Kondor) Syyriaan? Ja miksi aseistivat Irania ja rakentavat sinne ydinvoimalaa? mistä Israel ei tykkää yhtään.

      Minulla saa olla mitä tahansa lasit päällä, mutta ainakin osaan vastata näihin kysymyksiin, ja minun maailmankuvassa ne eivät ole ristiriidassa muiden havaittavissa olevien tosiasioiden kanssa. Sen kanssa, että NATO-Suomi on tuhoon tuomittu, olen kyllä samaa mieltä. Kun kuuman pissiksen ”johtama” Suomi kieltäytyi ostamasta Venäjältä sähköä hintaan 0,5…1,5 sentti/kW*t ja maksaa nyt satakertaisesti muualle se on kyllä aikamoinen oire ja osviitta mihin suohon ollaan menossa. Eli kohti totaalista romahdusta. Sitten sanovat että Putin on syyllinen siihen, ja tyhmä kansa uskoo.

     • Plääh

      Tuollaisia pelejähän oli myös kylmän sodan aikana, vaikka koko kylmä sota oli satua. Tämä Putinhan on oikeastaan vain sen pieru. Siis teatteriesityksen laimea toisinto

 • Snif

  Vastaa

  Se on isänmaan vastaista, että täällä saa ryssämieliset ulostaa venäjän sontaa tuutin täydeltä.

 • Juha

  Vastaa

  Sinimustien kannattaisi nopeaan sanoutua irti näiden lapsukaisten hiekkalaatikkoleikeistä jos aikoo säilyttää uskottavuutensa. Kannattaisi keskittyä oleelliseen. 

  Nordstrean2 räjäytyksen jälkeen sen suurin rahoittaja ja tuleva käyttäjä, Venäjän kolmanneksi suurin energiayhtiö Uniper, jonka Sipilä osti Fortumille, pelattiin ulos pohjoiseuroopan maakaasumarkkinoilta. Venäläisen oligarkki Leonid Mikhaelsonin LNG laivat hoitavat nyt NS1&2n kaasukuljetukset itämerellä ja kuorii huippuhintaisen kerman ja Fortum/Suomi nuolee haavojaan. 

  Leonid ja muut Davosin käyneet oligarkit sekä Kremlin taustahahmot on samaa globaalia rahaeliittiä kuin muutkin Davosin pippaloissa pyörineet. Näillä ei ole isänmaata. Lipun poltto kiukuttaa enempi tavallisia ryssiä jotka ovat yhtä harhautettuja kuin nämä omat lapsosemme. 

  Lapset lapset, teitä viedään ihan 6–0… kusetetaan raskaasti. Kannattaa hieman miettiä kuka/ketkä näistä viime aikojen kusetuksista hyötyy.

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Hienoa toimintaa Akselilta! Tämänkin palstan tietyt kommentit osoittavat, miksi kansallismielinen liike on puhdistettava maanpettureista, jotka ruplapalkalla uhoavat haluten Suomen Venäjän vasallivaltioksi. Kaikkia aitoja natseja ja globalismin todellisia vastustajia he haukkuvat täällä kommunisteiksi ja siionisteiksi. Näyttää hätänsä olevan nyt suuri kun isä aurinkoinen (Putin) ei pärjää edes Ukrainan resupekka-armeijaa vastaan. 

  Venäjän kuuluu hajota. Euroopan tulee aseistautua hampaitaan myöten ja palata ainoaksi todelliseksi mahdiksi maailmassa. Siihen menee vielä aika, mutta se tulee tapahtumaan.

  • gg

   Vastaa

   Europpaahan on aseistautunut koko ajan kiihtyvällä tahdilla. Ei tosin eurooppalaiset vaan muukalaiset euroopassa. Ja toki monikulttuurinen juutalais usa eli juutalais nato. Ja mikä sen mukavampaa olisikaan. Se on kuin unelmaa mutta vain totta ja tulee ainakin itselle heti paljon voimakkaampi ja moraalisempi olo. Kuten eu:ssakin niin meidän pitää päästä myös naton ytimiin tekemään tärkeitä päätöksiä. Me tullaan nousemaan pian maailman johtoon yksinvaltiaana ja muut tulevat kumartamaan meitä. Tai muuten.

 • Kommentaattori

  Vastaa

  Varsin mukava nähdä että kommenttiosioon löytää muutkin kuin naiivin ”aatteen palon” jakavat Mikit ja muut hiiret. 

  Ei näytä idealismin sokeus muuttuvan, on se sitten sirppiä ja vasaraa tai ”kansallismielistä”.

  Melkein kaiken teidän tuottaman allekirjoitan, mutta tässä on niin Ukrainan kokoinen sokea piste mikä syntyy ideologisesta vihasta.

 • gg

  Vastaa

  No mutkun neuvostoliitto(lännen massiivisella tuella ja natsien kanssa sovituilla hyväveli sopimuksilla) ja novgorod silloin ihan vähän aikaa sitten sitä ja tätä. Six me halutaan nykyvenäjästä/nykyvenäläisistä meidän arkkivihollinen ja tuhota se. T: ÄO 89,5 patriootti tissiposkipojat.

  • Wolfgang Kortzfleisch

   Vastaa

   Otan osaa tuskaasi. Olginon talvi on ikävä.

 • J M

  Vastaa

  Nyt on kyllä kosher kansallismielisillä kakaroilla isot puheet, kakarat julistaa sotaa tunnehöyryissä feministiseen tyyliin ja järki on tippunut päästä. Suomessa on tämä kansallismielinen kosher klikki johon kuuluu persut, sisu ja sisun kakarajärjestö akselit. USAn johtaman lännen yksi tavoite on myös kulttuurimarxittaa Venäjä, koska ei ole alistunut läntisille arvoille ja Ukraina on täysin USAn vasallivaltio ja kaappaama, ukrainalaiset eivät siis ikävä kyllä ole taistelemassa itsenäisyytensä puolesta vaan ovat USAn proxysodan uhreja. Venäjä on muuten Syyriassa auttanut Assadia puolustautumaan Usraelia vastaan ja sekös on saanut Usraelin raivonvaltaan. Missä on natolipun tai Eurostoliitonlipun poltto? Se on nimittäin niin, että se on nimenomaan Usrael/nato/Eurostoliitto joka on viemässä meiltä kaiken itsenäisyyden ja naton myötä lähtee rippeetkin ja kansalta ei ole kysytty mitään. Kyse on siis paljon isommasta asiasta kuin vain Venäjän ja Ukrainan välisestä konfliktista ja se tuntuu menevän näiltä tunnehöyryissä vellovilta täysin yli ymmärryksen. Ihanko jengi tosiaan ajattelee, että kun Venäjä on tuhottu eli länsitetty (kulttuurimarxismi jne.) niin kansallismielisyys alkaa kukoistamaan siis kansallismielisten pahimnan vihollisen eli Usrael/naton voiton myötä. Se tulee tarkoittamaan kansallismielisten ja kansallisvaltioiden tuhoa, kulttuurimarxismin riemuvoittoa eli maanpäällistä helvettiä.

  Sähkönhintojen nousukin on omien päättäjiemme syytä.

  EU:n yhteiset sähkömarkkina ovat onnettomuus; Suomen sähköverkosto on kansallistettava
  https://www.magneettimedia.com/eun-yhteiset-sahkomarkkina-ovat-onnettomuus-suomen-sahkoverkosto-on-kansallistettava/

 • plää

  Vastaa

  Venäjä ei vain sorra, vaan myös murhaa. Vuodesta 1917 vain kiihtyvällä tahdilla, kun valta siirtyi juutalaistahoille siellä

  • GLGL

   Vastaa

   Bolshevikkiaika oli Venäjälle todellakin syvä kansallinen onnettomuus, eikä vähiten siksi, että älymystö lähes kokonaan tuhottiin. Eipä ole tullut seurattua, mutta noinkohan siellä on vieläkään pystytty tekemään analyysiä kommunismivuosista, erityisesti omaan kansaan kohdistuneesta terrorista. Syyllisiä taitaa yhä olla liikaa elossa, tehden objektiivisen käsittelyn vaikeahkoksi. 

   Venäjä teki palveluksen maailmalle olemalla testipenkki kommunismille. Tuloksista olisi kaikkien pitänyt ottaa kerralla opiksi, mutta niinpä sitä Suomikin on sen jo unohtanut, muutamassa vuosikymmenessä olemalla rähmällään kommunistiseen EU:hun ja noudattamalla kritiikittä sosialistisia muoti-ilmiöitä. Täysin vastuutonta.

   Valtioterrorissa taitaa kutenkin Englanti viedä ykkössijan, siirtomaa-aikana Intiaan kohdistuneissa toimissa, joissa kuoli arviolta 50 miljoonaa ihmistä (Aatu ja Josef vaikuttavat aloittelioilta sen rinnalla).

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Ja ketkä sitä juutalaisvaltaa lähti sinne rahoittamaan, on Amerikan jutkupankkiirit. Myös jokunen osa juutalaisia muutti sinne lisää tuolloin Jenkeistä, että kyllä heillä kanssa on vastuuta siinä.

   Niin ja vielä Amerikasta puheenollen, on he sortanut ja murhannut eri kansoja moninkertaisesti enemmän, kuin Venäjä, kun alat tutkimaan hieman heidän sotahistoriaansa. Huomaat että on se heillä hieman moninkertaisempi.

 • Osti-sika

  Vastaa

  Oletteko pistäneet merkille että kun Venäjä puhuu usa:sta niin se puhuu ”läntisestä kumppanistaan”. Mutta kun usa puhuu Venäjästä niin se puhuu ”itäisestä vihollisesta”?

  Miksiköhän Venäjä vuosi toisensa jälkeen puhuu ”läntisestä kumppanista”? Arvauksia??

  Ja se Merkelin tunnustus siitä ”rauhasta”… Tiesin että Merkel on sika, ja vielä Osti-sika, mutta että nyt hakee kansan armahdusta vetoamalla siihen että valehdeltu sopimus oli muka muiden painostus. Että Donbasia ja Luhanskia koskenut rauhansopimus oli vain valehtelua lännen puolelta ja lisäajan pelaamista että vuoden 2015 jälkeen Ukraina saatiin riittävästi varustettua hyökkäystä varten. Ihmettelin kun rauhaa valvomaan asetetut tahot eivät tehneet mitään. Mutta paljastihan se sika mikä oli pelin henki.

  Istu pöytään osti-veli. Länsi on kattanut pöydän.

 • DEF

  Vastaa

  Janus Putkonen otti kantaa myös asiaan. Nyt Putkosen pitäisi ymmärtää miltä vaikka minusta tuntuu, kun tämä juhlii avoimesti Voitonpäivää eli juutalaiskommunistisen Neuvostoliiton voittoa Suomesta II maailmansodassa. Missäköhän se Putkonen mahtaa lymyillä? Onkohan se Donbasin alueella? Tämä tarkoittaisi alueiden olevan yhä venäläismiehityksessä. Joidenkin tietojen mukaan Luganskia on onnistuttu valtaamaan takaisin. Mitä mahtaa tehdä, jos NATO ja USA päättävät poistaa venäläismiehityksen sieltä? Vai onko kyseessä niin tärkeä paikka Venäjälle, ettei siitä luovuta mistään hinnasta? Pakomatka Venäjälle/Valko-Venäjälle on ainoa mahdollisuus. Suomeen Putkonen ei voi enää palata. Hänellä on isoja velkoja niin teatteri- kuin ravintolatoiminnastaankin Suomessa. Ennen lähtöään Thaimaahan ja sieltä Donbasin alueelle Putkonen pahoinpideltiin kotikaupungissaan Lovisaassa pahasti velkojen takia.

 • Eisaatana

  Vastaa

  Suomalaista aktivismia parhaimmillaan, polttaa joku vitun venäjän lippu.

  Uskon ja kannatan heidän isänmaallisuutta, mutta pitäs tajuta että ei mikään vitun venäjä ole Suomen suurin vihollinen nyt. Ihan oikeasti lopettakaa sen valtamedia lukeminen ja ajatelkaa omilla aivoilla. Surullista nähä että nää ns nationalistitkin kannattaa siionisti natoa ja usaa.

  ”SlaVa UkrAiNI” ei jumalauta

  • tymä

   Vastaa

   En ole mikään putinisti tai Venäjä fani millään tavalla mutta olet oikeassa, ihmisillä ei ole mitään aivotoimitaa enää, ei edes kansallismielisillä. Edelleen sokeanaan seurataan valtamediaa eikä korona-rumbastakaan mitään opittu.
   Porukka huutaa slava ukrainia perse märkänä eivätkä käsitä sitä että tämäkin on vain yksi siionisti sota muiden joukossa. Koko pakote hässäkkäkin on vain sirkusta, muka ollaan ryssää vastaan ja asetellaan pakotteita mutta todellisuudessa kauppa Venäjän kanssa edelleen on käynnissä. Volodymyr Zelensky vaatii jatkuvasti lisää aseita ja rahaa miljardien edestä vaikka kaikki ovat muutenkin jo ihan tarpeeksi korviaan myöten veloissa. Kukaan ei tunnu edes kyseinalaistavan mihin nämä aseet ja rahat menevät. Jostain syystä juutalainen Zelensky on jopa anti-siionisteille jonkinlainen sankari, vaikka hän on ihan korruptoitunut siinä missä muutkin pressat sielläpäin.

 • Valkea Liekki

  Vastaa

  Erinomaista toimintaa Uudenmaan Akselilta! Tännekin soluttautuneet kommentoijat osoittavat että lippuja tulee polttaa lisää! Venäjän valtio on hajoitettava!

 • Leif

  Vastaa

  On todella rohkeaa naton selän takaa irvistellä suurvallalle, kun se toistaiseksi pidetään kurissa ukrainalaisten verellä. Ei venäjän hyökkäystä tarvitse hyväksyä, mutta mitä tällaisella touhulla luullaan saavutettavan? Lippujen polttelu on lähinnä lapsellista uhoa, mitä voi odottaa vain heikoilta ja epävarmoilta ihmisiltä. Jos venäjälle haluaa näyttää kaapin paikan käyttäkää energia esim. maanpuolustustaitoihin.

  • Jaska

   Vastaa

   Kun ukrainalainen veri loppuu, niin sitten lähtevät Suomen pikkutytöt kurkkusalaattipuvuissaan tappamaan Venäjää. Odotan innolla sitäkin näytelmää: päästäänhän idiooteista eroon molemmin puolin rajaa. Kun Saatanan synagoga sanoo ”hyppää!”, niin Suomi kysyy ”kuinka korkealle, oi yliherrani?” Homo-Haavisto on 100 %:sen varma siitä, ettei kommunisteja/terroristeja Suomesta tulla luovuttamaan, sillä Suomessa on niin vahvat ihmisoikeudet varsinkin kurdeille ja ISIS-sotilalaille. Haavisto sanoi myös tänään, ettei Unkarin ja Turkin ratifiointien panttaaminen tule vaikuttamaan Suomeen mitenkään.

   • Plääh

    Vastaa

    Siis kun Venäjä hyökkää Suomeen, suomalaisten ei pitäisi panna vastaan, koska Benäjä ei mielestäsi ole juutalaisten johtama ja sen Suomen valloitus siunaus maallemme, joka on sionistien otteessa????

 • Bullshitson

  Vastaa

  Minäkin toivoisin että Venäjä häviäisi tuosta rajan takaa.Mutta se on jossain muodossa riesana tuossa ikuisesti.Tuo ryssille uhoaminen on naurettavaa .Vähän kuin Niinistö ripitti Putinia Nato-innossaan.Oli vitun noloa.Putte varmaan nauroi kippurassa Salen voimattomalle uholle.Kun kunnon rähinä alkaa ‚melko varmaa että muut natomaat sanovat :Hetkinen ‚ei me haluta tuhota koko Eurooppaa,pitäköön tuon inkkarireservaatin.Ei me sitä tarvita.

  Siis Suomen,jos Natossa ollaan.

 • Schlageter

  Vastaa

  Ryssä on ryssä, vaikka…
  Siitä huolimatta Ryssänmaa on ja pysyy, ja se tulee aina olemaan meihin verrattuna jättimäinen.
  Kannattaa olla kaivamatta verta nenästä, kannattaa käydä voitollista kauppaa.
  Nykyisessä maailmassa on valitettavasti totuus se, että valkoisille eurooppalaisille ei ole mikään niin vaarallista kuin USA:n hegemonian kasvu. USA:ta johtavat käytännössä juutalaiset. He painostavat meille muukalaisrotuisia siirtolaisia, sellaisia agendoja kuten hinttien ”oikeudet”.
  Ryssänmaa on kaikesta huolimatta valkoisen rodun tukialue, vaikka sillä onkin omat ongelmansa vierasrotuisten nopean lisääntymisen vuoksi.
  Jos Ryssänmaa luhistuisi, juutalainen vaikutusvalta Euroopassa kasvaisi entisestäänkin.
  Sitäkö aatetoverimme haluavat? Aatetoverit – olette harhateillä!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Lännen ja Venäjän riidoista hyötyy vain Kiina. Keltaiset pikku veijarit keräävät potin.

  • Plääh

   Vastaa

   No sano se Venäjälle, kun se vain napsii maita kerrallaan ja tappaa ja tuhoaa. Vaikka Länsi halusi olla kaveri 20 vuotta ja haluaa yhä

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Länsi ei kylläkään ole halunnut olla Venäjän kaveri, vaan koko ajan vähän väliä provosoinut hyökkäämään! Kuka tahansa tahansa joka on viime vuosia seurannut uutisia ja politiikkaa tietää tämän. Me ollaan Venäjälle oltu hyvä kauppakumppani, joten ei nyt ensimmäisenä ihan tänne nyt ainakaan hyökkäisi ja metsät ja pohjavedetkin jos se täältä haluaisi, niin saisi jo ihan ostamalla ne täältä, kun ovat kusipäiset päättäjämme pannut ne myyntiin.

    Venäjä muutenkin on luvannut olla hyökkäämättä Suomeen, mikäli ei sitten liity vihollisten sotilasliittoihin, niinkuin esimerkiksi Natoon. Näin toisin sanoen ellei Nato laajene liikaa itään päin. Pariisin rauhansopimus 1947 takaisi tämän. Mutta nyt kun me Natoon liitytään, niin päättäjät meillä ovatkin nyt rikkoneet tuota sopimusta ja nyt meille tulee kunnon sota, tai ellei jopa kunnon ydiniskut, millä Suomi kunnolla tuhotaan.

    Tutustuppa tuohon kyseiseen sopimukseen, mistä äsken mainitsin.

    • Plääh

     Vastaa

     Venäjän lupauksiin ei ole luottamista

     • Suomen soturi

      No mikä syy Venäjällä nyt on muka hyökätä tänne Suomeen?

    • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

     Vastaa

     Älä jauha paskaa, ei ole epäluotettavampaa ”naapuria” kuin Ryssä.
     Katso aikajatkumo vuodesta 1480 alkaen kun vyörytettiin ensin Novgorod ja sen jälkeen tultiin Suomen suomalaisten naapuriksi aina Nevansuistoa myöden

     Seppo Lehto oikea historioitsija ei mikään Ryssänketku joka esiintyy ”Suomen soturi” valenimellä. Kirjaa vaan ivan ivanovitsiksi itsesi.

     https://Valkoinen-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

 • Plääh

  Vastaa

  Itämeren ja Suomenlahden rannikot, kuristusote Ruotsista, luonnonvarat (kaivannaiset, metsät), lisämaat ja imperiumin laajeneminen, ”menetetyn etupiirin/satelliitin/maakunnan” takaisinottaminen, yleinen tyydytys voittamisesta jne

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Ukrainalla on moninkertaisesti enemmän resursseja kuin Suomella. Maailmanlaajuisesti yksi merkittävimpiä viljan sun muiden raaka-aineiden tuojia. Sen lisäksi että alkoi harkitsemaan Natoon liittymistä ja murhaamaan maan etnisiä Venäläisiä. Minkä takia Ukrainaa ihan voi verrata Suomeen. Ja metsiäkään Venäjän ei nykyään tarvisi sotimalla omia täältä, kun edelleenkin ne on pantu myyntiin!

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Sen lisäksi et Suomi on muutenkin ollut hyvä kauppakumppani Venäjälle. Molemmat hyötynyt valtavasti toisten kaupankäynneistä ja muutenkin Suomi vuosien ajan rakennellut välejään naapuriin.

   NATO ja jenkit on tässä ne jotka meidät ajaa sotaan. Jenkit on paljon enemmän sotinut tällä ja viime vuosituhannella kuin Venäjä!

 • Plääh

  Vastaa

  Ukraina ei murhannut ketään. Juttusi ovat todella syvältä kgb;n lähteistä. Ja nythän Suomikin liittyy Natoon, mutta siis oli jo tätä ennen kovasti vuosia lähentynyt askel askeleelta. Onnneksi ei ole enää kauppakumppanikaan

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Omat lähteesi itsellä on kuin Hesarilta ja Yleltä, mikä on jo huvittavaa kansallismieliseltä! Tuosta Ukrainan toimista mun ei tarvi edes keskustella, kun tuosta löytyy ihan nähtävissä olevia todisteita. Suosittelen vielä itse rehellisesti tutkimaan, niin voidaan sit taas palata uudelleen asiaan.

 • Tapposen transupedopojut

  Vastaa

  Illegitiimi antifa-armeija on illegitiimisti perustanut yhteiskunnallisen ja poliittisen osallistumisen estämiskeskuksen, eli sorto- ja pakkovaltakeskuksen.
  https://yle.fi/a/74–20008814/64–3‑134043

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi