Ulkoministeriö kaataa Etiopiaan ja Nepaliin yli 20 miljoonaa euroa

Kehitysapurahoista myönnettiin 7 386 062 euroa Etiopian ilmatieteenlaitoksen kehittämiseen ja 19 miljoonaa euroa Nepalin opetussektorin kehittämiseen.

Kotimaa

euro, money, inflation

Ulkoministeriö tiedottaa sivuillaan, että maaliskuussa päätettiin rahoittaa sään ennustamista Etiopiassa. Kehitysapurahoista myönnettiin 7 386 062 euron investointituki Etiopian ilmatieteenlaitoksen säähavaintoinfrastruktuurin ja ennustejärjestelmän kehittämiseen.

Nepaliin myönnettävä 19 miljoonan euron potti vuosille 2022 – 2026 on jatkoa Nepalin aikaisemmille opetussektoriohjelmille (2009 – 2016 ja 2016 – 2021), joita Suomi myös tuki. Uusi opetussektoriohjelma keskittyy tiedotteen mukaan opetuksen laatuun, edelleen tasapuoliseen pääsyyn ja opetussektorin kehittämiseen.

Lähde: Ulkoministeriö

Etiopia Kehitysapu Kotimaa Koulutus Politiikka Talous Ulkomaat Ulkoministeriö Uutiset Veronmaksajat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Paskayhteiskunta

  Vastaa

  Tä yhteiskunta on surkea ja kelvoton. En arvosta, enkä kunnioita.
  Älkää tekään yhtään

 • Jotain kivaa

  Vastaa

  Nämäkin rahat olisi voinut antaa hoitajille. 

  Ei mulla muuta.

 • Teeperi

  Vastaa

  Tästä ei ole mitään hyötyä. Sen sijaan että nämä rahat olisi käytetty hyvinvointiimme, pitää ne heittää kankkulan kaivoon

 • KKKK

  Vastaa

  Pikkurahaa sen rinnalla että ukrainalaisia otetaan pelkästään Uudellemaalle 80 000. Sieltä tulee iso määrää afrikkalaisia, lähi-itäläisiä ja aasialaisia myös. Tämä kuuluu EU-liittovaltion kommunistiseen väestöjen pakkosiirtelyyn. Näiden elättäminen Suomessa maksaa 500 000 000 euroa vuodessa – tämän päivän hinnoilla. Kaikki tuo raha tulee olemaan uutta, tähän asti olemassaolematonta, korollista velkarahaa, jonka arvon suomalaiset veronmaksajat realisoivat ja joiden korkomenoja he työllään l. verovaroillaan maksavat. Peli on jo menetetty; tämä on vain kuolinkorinaa ja turhaa kamppailua. Ainoa pelastus olisi 1) erota eurosta ja 2) erota EU:sta, mutta tätä tuskin tulemme näkemään. Suomen maatalouden pelastaminen vaatisi tuon 500 000 000 euroa välittömästi, mutta sille tulee tärkeämpien asioiden ollessa etusijalla liikenemään hyvällä mäihällä 5 000 000 euroa.

  Yksi asia jota ihmettelen on se että miksi Venäjää boikotoidaan valtavasti, mutta samaan aikaan Kiinaa tuetaan täysillä: kauppa käy suuntaan ja toiseenkin. Myös USA ei ole valtavien sotarikostensa takia joutunut muistaakseni koskaan minkäänlaisten pakotteiden alle, vaikka ovat murhanneet satojatuhansia elleivät jopa miljoonia ihmisiä yksistään 2000-luvulla, mm. entisessä Jugoslaviassa ja Libyassa (näissä jopa aivan virallisestikin NATO:n nimellä!), Irakissa sekä Afganistanissa, vaikka maat ovat melkein 20 000 kilometrin päässä Amerikasta.

  Miksi en usko että Suomi koskaan EKP:n tai EU:n pirullisesta ikeestä irtaantuu? Katsokaa tätä porukkaa ja meidän ”päättäjiä”: polvistuvat mustan narkomaanin edessä, pitävät Kiinassa 0,001 €:lla tehtyä maskia estämässä 0,00005 mm:n kokoisen viruksen leviämistä, marssivat milloin antifasismin ja milloin sodomiittien ynnä pederastien puolesta, nousevat aplodeeraamaan juutalaiselle nukkepresidentille jne.

  Onneksi Helsinki lopettaa hiilenpolton jo 2024 ja ei sitä hiiltäkään mistään enää halvalla saada, joten samapa tuo. Pian olemme hiilinegatiivisia! Kyllä, emme vain ole hiilineutraaleja vaan todellakin hiilinegatiivisia. Jos joku on ihmetellyt että mitä v_ttua tämäkin nyt sitten mahtaa tarkoittaa, niin sehän meinaa tätä: lähetetään käpyjä, puuntaimia, parempia polttimia ymv. Afrikkaan ja Aasiaan – eli juuri esim. Nepaliin ja Etiopiaan. Päästökaupalla ja verottamalla planeetta viileäksi ja puhtaaksi, sano.

  • Keimo

   Vastaa

   Kun Babylonin pilli soi, niin suomalainen tanssii. Zelenskyi on uusi Thunberg IS-kansalle.

 • TT

  Vastaa

  Kas kun eivät Ukrainan sotakassaan rahoja punkeneet. Ai, ai, homppeli-Pekka on ollut taas holtiton. Ukrainaan vaan rahat, jotta saadaan tuo kaiken tuhoava sota saadaan jatkumaan hamaan ikuisuuteen asti.

  • Keimo

   Vastaa

   Sota on bisnestä. Sitä eivät IS-lampaat laput naamoillaan tajua koskaan.

   • Nimetön

    Vastaa

    Tämä on totta.

 • Timi T

  Vastaa

  Kenen vastuulla on tälläisten veronmaksajien varojen tahallinen tuhlaaminen ? Välittömästi valtakunnanoikeuteen Suomen kansan pettämisestä.

 • vapaamuurari rotat

  Vastaa

  Haistakaa vapaamuurari maanpetturit pitkä vittu saatanan rotat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  euro, money, inflation