Mannerheimin patsas töhrittiin Helsingissä

Vasemmistolaiset ovat usein sotkeneet Mannerheimin patsaita pitkin Suomea.

Kotimaa

Marsalkka Mannerheimin ratsastajapatsas.

Mannerheimin patsas töhrittiin oletettavasti kuluvalla viikolla Helsingissä. Ohi kulkenut Ossi Tiihonen otti töhrystä kuvia ja lisäsi ne Facebookiin. Patsaan kylkeen oli kirjoitettu teksti ”War crimes”.

Tekstistä ja kohteesta päätellen tekijät löytyvät vasemmiston piiristä. Mannerheimin patsasta on töhritty vuosien varrella vasemmistolaisten toimesta useita kertoja pitkin Suomea. Vasemmistolaisen narratiivin mukaan Mannerheim oli myös sotarikollinen, mikä vahvistaa epäilystä töhrijöiden motiiveista ja aatesuuntauksesta.

Lähde: UMV-lehti

Äärivasemmisto Antifa Graffiti Kotimaa Mannerheim Poliittiset viholliset Rikos Vasemmisto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tumu

  Vastaa

  Tervat ja höyhenet oli parempia.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Manneheim pelasti Suomen tianteessa, joka alkoi poliitikkojen vallanpidon aikana.

  Käsitykeni mukaan Mannerheim oli sotilas, joka teki mitä poliitikot halusivat. Yksi poikkeus on, hän ei hyökännyt silloiseen Leningradiin, vaikka Suur-Suomea havittelevat sitä toivoivat. Hän teki rauhan Neuvostoliiton kanssa, ”Mannerheimin tammikuussa 1945 laatimaa luonnosta on luonnehdittu vuonna 1948 solmitun YYA-sopimuksen pohjaksi.”
  Ei häntä voi pitää sotarikollisena edes sisällissodan ajoilta. Hän oli antanut määräyksen, vankeja voi ottaa, mutta monet antautuvat punakaartilaiset teloitettiin heti. Sekavissa oloissa teloittajia ei voinut rangaista.

  • Plääh

   Vastaa

   Poliitikot eivät halunneet Leningradiin. Mannerheim oli käytännössä diktaattori Jatkosodan ajan ja sitä ennen jo Välirauhan aikana. Ryti antoi hänelle tämän aseman.

 • R

  Vastaa

  Ei ole olemassa äärivasemmistoa, li Anderson on heidän johtajansa ja hän on uhkaillut erästä ravintoloitsijaa fasistisella antifalla erään bändin artistin vuoksi.
  On siis vain Natsivasemmisto ja heidän marxistipommipojat kyseessä,se on ihan normaalia vasemmistolaisuutta natsien jalanjäljissä

  • Plääh

   Vastaa

   Mielestäsi siis antifa edustaa natsismia???? Harvinaisen typerä kommentti

 • Trampas

  Vastaa

  Ei nää nykypennut tiedä historiasta mitään. Lintsaavat tunneilta ja ovat helposti aivopestävissä.

 • Toimintaa nyt

  Vastaa

  No tuonne on kameroita ja näkeviä. Nyt sitten syyttäjä toiviainen syyttelemään !!!

 • Antoisia lukuhetkiä

  Vastaa

  Mannerheim ajatteli ensisijaisisti Suomen ja suomalaisten etua ja joutui tekemään vaikeita ratkaisuja tilanteessa, jossa kolme suurvaltaa, Iso-Britannia, Saksa ja Neuvostoliitto painostivat Suomea. Lukekaa kirja; Suomi Myrskyn Silmässä osa 2 niin tiedätte enemmän

 • Marskin miekka

  Vastaa

  Oikeasti kuka edes kehtaa tehdä tälläistä Mannerheim mukamas riistäjä Marsalkka Mannerheim yhdisti tämän kansan kaikki antifat ja vihervassarit seinää vasten ja kuula kalloon

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi