Suomen Sisu julkaisi Charlie Hebdon Muhammad ‑pilakuvat

Kuvat johtivat aikanaan terrori-iskuun.

Kotimaa

Ranskalaisen Charlie Hebdo -lehden julkaisemia pilakuvia.

Kansallismielinen Suomen Sisu julkaisi nettisivuillaan alunperin Charlie Hebdo ‑satiirilehdessä julkaistut islam-kriittiset pilakuvat. Kuvat julkaistiin, koska Ranskassa on alkamassa oikeudenkäynti terroristeja vastaan, joiden epäillään auttaneen lehden toimitukseen tapahtuneen iskun toteutusta. Iskussa kuoli 12 ihmistä.

Suomen Sisu teki nimeä myös vuonna 2005 julkaistessaan tanskalaisen Jyllands Postenin alunperin julkaisemat pilakuvat profeetta Muhammedista. Alkuperäisen julkaisijan motiivi julkaisulle oli testata, onko sananvapaus kaventunut maahan muuttaneiden muslimien vuoksi. Julkaisu johti väkivaltaisiin mellakoihin ympäri maailmaa sekä siihen, että piirtäjä joutui piiloutumaan suojellakseen henkeään.

Voit katsoa kuvat Suomen Sisun sivuilta.

Charlie Hebdo Islam Kotimaa Pilakuvat Politiikka Suomen Sisu Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Piitteri

  Vastaa

  Sisu on valeoppositio, persujen, sisarorganisaatio.

  Sisu ei tee mitään mutta osallistuu kyllä näihin talkoisiin.….samalla tavalla kuin sananvapausjärjestö persut joka siivoaa väärää mieltä olevat listoiltaan ja puolueesta. Samaa kulunutta paskaa vuodesta toiseen.

  Muslimimamut tulee laittaa himaan, siellä voivat vapaasti kumartaa pedofiileja ja muita vääriä profeettoja mutta siihenkään ei oikein haluta tehdä.

  Fleming Rose ja nää muutkin lafkat ovat todennäköisesti kasaarien, saatanan synagogasta ei puhuta sanakaan, koska se ei kuulu sananvapauden piiriin. Sama tietysti sisussa.

 • sotatila

  Vastaa

  Hyvä että joku edes julkaisee, koska sananvapauteen kuuluu juuri se että pistävillä, terävillä kirjoituksilla ja kuvituksilla suunnataan keihäänkärki sinne missä se tuntuu. Jos tästä loukkaantuu tai pahoittaa mielensä johtuu se siitä ettei tunnu kuuluvansa osana sitä tapaa ja kulttuuria jossa kritiikki esitetään.

  Silloin on parasta lähteä pois. Tai laittaa huppu päähän mikä ei kyllä auta asiaa.

  Kesti ajaa islamilaiset valloittajat satoja vuosia pois Ranskasta ja Iberian niemimaalta. Sitä ei tehty sen takia että voisimme tänään pyytää anteeksi olemassaoloamme.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi