Modernan toimitusjohtaja surullinen: ”Kukaan ei enää halua rokotteitani!”

Massojen rokottautumisinto on todennäköisesti laskenut sen myötä, kun Ukrainan sodasta tuli koronaviruksen sijaan median ykkösuutisaihe.

Hyvinvointi

Lääkealan suuryritys Modernan toimitusjohtaja Stéphane Bancel kertoi hiljattain Maailman Talousfoorumin kokouksessa Sveitsissä, että hän on aikeissa heittää 30 miljoonaa annosta yrityksen koronarokotetta menemään koska ”kukaan ei halua niitä.”

”On surullista kertoa, että olen heittämässä 30 miljoonaa annosta roskikseen koska kukaan ei halua niitä,” Bancel lausui.

Ilmeisesti hänen pyrkimyksensä painostaa eri maiden hallituksia ostamaan ne ovat myös epäonnistuneet, sillä hän jatkoi: ”Olemme yrittäneet ottaa yhteyttä hallituksiin suurlähetysten kautta Washingtonissa. Yksikään maa ei halua vastaanottaa rokotteita. Ongelma monissa maissa on se, että ihmiset eivät vain halua niitä.”

EU-maat haluavat peruuttaa rokotetilauksensa

Viron, Latvian ja Liettuan hallitukset lähettivät viime kuussa yhteislausunnon EU-komission presidentille, Ursula Von Der Leyenille, missä he vaativat EU-jäsenvaltioille oikeutta hyllyttää tai peruuttaa tilauksensa rokotteille, joilla on lyhyt käyttöikä.

Samoin myös toisessa viestissä Bulgarian terveysministeri oli vaatinut avointa keskustelua komission ja lääkealan yritysten kanssa saadakseen nämä lopettamaan jäsenmaiden pakottamisen ”tarpeettomien rokotteiden ostamiseen.”

Lähde: Free West Media

Euroopan unioni Hyvinvointi Politiikka Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun tarpeeksi lupaavat poliitikoille ja terveysviranomaisille voitelurahaa, niin eiköhän kohta ole taas täysi testausrumba päällä, rajoitukset astuu voimaan ja valtamediassa THL, sekä Husin johto kertomassa kuinka ”nyt leviää uusi, entistä herkemmin tarttuva variantti”, ”suurimmassa vaarassa ovat rokottamattomat” ja ”ettehän halua isomummonne kummin kaiman kuolevan tähän vakavaan tautiin, siksi rokote”.

  Olisi hauska nähdä samanlainen pelottelu- ja valehtelukampanja nuhaflunssasta ja rokotteiden puolesta uudestaan ja katsoa, onko ihmiset yhtä idiootteja ja auktoriteettiuskovaisia kuin aiemmin vai ymmärsivätkö he joutuneensa pahemman kerran vedätetyksi, jotta globaali eliitti pääsi edistämään omia intressejään?

 • pöh

  Vastaa

  Hallitukset ympäri maailman on jo vastuussa suuresta määrästä noiden piikkien aiheuttamista kuolemista, kun antoivat valmistajalle vastuuvapauden.
  Kukaanhan ei tietysti oikeasti joudu vastuuseen mistään.

 • Tuomaskuusela

  Vastaa

  Tota noin…mä todella arvostan tätä uutista…ja että Partisaani julkaisee tällaisia uutisia. On aina hyvä että edes joku tarjoaa ajanmukaista tietoa noista vhollisen ainaisista juonitteluista.

  Valitettavasti mulla on teille huonoja uutisia…tää ei todellakaan jää tähän!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/06/image‑2.png?

  Aivan ensinnäkin panin merkille tämän lauseen kyseisessä uutisessa;

  [lainaus]missä he vaativat EU-jäsenvaltioille oikeutta hyllyttää tai peruuttaa tilauksensa rokotteille, joilla on lyhyt käyttöikä.[/lainaus]

  Aivan aluksi…tässä on ihan perustavanlaatuinen ongelma…kun sä siis ”anot” tältä ämmältä yhtään mitään…jolla on hyvin läheiset suhteet esim Albert Bourlaan…

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/06/image‑5.png

  Ja maailman talousforumin ylläpitäjä ”Palpatine look a like” Klaus Swabiin

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/06/image‑6.png

  Siis…mä oon tosi onnellinen…että varsinkin Itä-.Euroopassa kapina kytee…koska se on Suomea lähellä…ja me tarvitaan kaikkea tukea mitä vaan voidaan saada…mutta ollaan kaverit nyt ihan realistisia…ne on tilannu jutsku Pfizerilta yhteensä 1.8 miljardia rokoteannosta…

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/06/image‑7.png

  Ja ne puhuu nyt tossa dokumentissa ihan virallisesti ”Pandemian uudesta” vaiheesta”

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/06/image‑8.png

  Tota kaverit…niin kauan kun jää jutskut painaa meiän rahaa…niin me voiaan anoa tai jopa vaatia ihan mitä huvittaa…mutta…ei ne meitä varsinaisesti kuuntele…

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/06/image‑9.png

  Eli tän vuoden Syksyllä se alkaa…ja nimenomaan kouluista…katsoppas läpi toi mun ensimmäinen linkittämäni dokumentti huolella…nyt lähetään soitellen sotaan…eikä se sota lopu ennenkuin Eurostoliitto kaatuu…ja ai niin…tiedoksi mitä tulee meillä täällä Suomessa tapahtumaan seuraavaksi…

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/06/image-10.png

  Joten kannattaa nyt jo ennalta varautua kaverit…koska sieltä se tulee!!!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/06/image‑4.png

  Tarvittaessa muuten ulkomaalaisin hartiavoimin avustettuna…tiedoksi vaan!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/06/image‑3.png

 • juha II

  Vastaa

  Vetäähän se pojan suun mutruun kun tikkari tippuu hiekkaan!
  Kumma kun ihmiset eivät halua kuolla piikkiin, vaikka tammiarkun lupaisi? Ei edes oma äiti aikoinaan osannut siitä varoittaa. Tytöistä kyllä se aina paasasi ja niiden vaarallisuudesta!!!

 • Louhi

  Vastaa

  Odottakaa hetki niin ”tutkijat” huomaavat, että Modernan koronarokote antaa 80% suojan apinarokkoa vastaan. Siitä hieman eteenpäin niin samat tutkijat havahtuvat siihen, että tehosterokotuksia tarvitaan 2–3 kappaletta.

 • Häh?!

  Vastaa

  Mikä lampaita vaivaa, kun ei myrkkypiikit kelpaa?

 • Zoozoo

  Vastaa

  Eihän tuolla miljonäärillä hätää ole, uutta hyvin leviävää virusta kehittämään ja taas virtaa miljoonat!

 • Salomon

  Vastaa

  Sydäntä ei sulla satanisti riitä siihen, että antaisit ne vaikka hätää kärsiville, tosin rokotteesi aiheuttaisi vain lisää hätää kärsiville. ja tuotteen laadunhan tuot muutenkin esiin heittämällä niitä roskiin. Mitä kaikkea tuhoa nuo rokotteet tulevat aiheuttamaan pelkästään luonnolle

 • TT

  Vastaa

  Pilter-perteillä hätäkokous!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi