Hallituksen koronatoimet pakottaneet 20 000 suomalaislasta lopettamaan harrastuksensa

Marxistit ovat jo vuosien ajan markkinoineet kansalaisille "kehopositiivisuuden" aatetta, jossa esimerkiksi sairaalloista lihavuutta ihannoidaan.

Hyvinvointi

Sanna Marinin globalistihallituksen vastuuttoman koronapolitiikan aiheuttamat vaikutukset kansanterveyteen alkavat selvitä. Tuoreiden tietojen mukaan perusteettomat liikkumis- ja kokoontumisrajoitukset ovat pakottaneet jopa 20 000 suomalaislasta lopettamaan harrastuksensa.

Edes poliittinen eliitti ja suuret lääkeyhtiöt eivät ole missään vaiheessa väittäneet, että korona olisi lapsille vaarallinen tauti. Tästä huolimatta hallitus on tehnyt jo pian kaksi vuotta säännöllistä fyysistä ja henkistä väkivaltaa suomalaisia lapsia kohtaan sabotoimalla näiden koulunkäyntiä, sosiaalista elämää ja urheiluharrastuksia.

Suomalaislasten nopeasti kasvava ylipaino, yleistyvät mielenterveysongelmat ja muut vähäiseen liikunnan määrään liittyvät vaivat ovat jo pitkään olleet epidemioita, joiden varjossa korona ja muut flunssataudit kalpenevat. Nyt aitoja kansanterveydelle vaarallisia trendejä kärjistetään entisestään Pfizerin, Euroopan unionin ja muiden ulkomaalaisten vallanpitäjien sanelemien ”koronatoimien” nimissä.

Lapset lopettavat aktiivisen harrastustoiminnan yhä nuorempina

Iltalehti uutisoi, että muun muassa Suomen olympiakomitea on äärimmäisen huolestunut siitä, että 20 000 suomalaislasta on lopettanut harrastuksensa koronatyrannian vuoksi.

Olympiakomitean seura- ja jäsentoimintayksikön johtaja Jaana Tulla toteaa järjestön tiedotteessa: ”Edellisen harrastussulun aikana kolmen kuukauden vertailujaksolla lajien lisenssimäärät putosivat 41 prosenttia. Aiemmin aktiivisesta harrastustoiminnasta jäätiin pois keskimäärin 12-vuotiaana. Nyt tuo vastaava ikä on kymmenen vuotta.”

”Jos harrastustoimintaa edelleen rajoitetaan, jäävät lapset entistä nuorempina pois ja suuri määrä lapsia ei aloita harrastamista ollenkaan,” Tulla jatkaa.

Konkursseja horisontissa

Seurojen jäsenkato merkitsee myös, että suuri määrä urheiluyhdistyksiä on konkurssin partaalla. Tämä voi johtaa siihen, ettei harrastuksen aloittaminen enää onnistu, jos koronarajoitukset vielä joskus puretaan. Urheilumahdollisuuksia tarjoavia seuroja ei silloin enää ole olemassa.

”Seurojen hätä on nyt todellinen. Jos seurat kaatuvat, katoaa Suomesta samalla satojen miljoonien eurojen arvoinen vuosittainen vapaaehtoistyön kulttuuri,” Tulla varoittaa.

Suomen vihervasemmistolaista hallitusta synkkä tulevaisuudenkuva tuskin pelottaa. Marxistit ovat jo vuosien ajan markkinoineet kansalaisille ”kehopositiivisuuden” aatetta, jossa esimerkiksi sairaalloista lihavuutta ihannoidaan. Urheilullisuuden romahtaminen suomalaisten keskuudessa onkin siis monien vasemmistolaisten silmissä koronatoimien positiivinen sivutuote.

Lähde: Iltalehti

Elämäntavat Hallitus Hyvinvointi Jaana Tulla Kansanterveys Kehopositiivisuus Kokoontumisvapaus Koronarajoitukset Kotimaa Kulttuurimarxismi Lihavuus Liikkumisvapaus Liikunta Mielenterveys Mielenterveysongelmat Olympiakomitea Politiikka Rappiokulttuuri Sanna Marin Terveys Ulkonaliikkumiskielto Urheilu Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Ei hätää. Sucker-bergin uudessa metaverse-virtuaaliavaruudessa voi harrastaa vaikka syöksylaskua kotisohvalla. Erityisesti vasemmisto ja kommunistikokoomus toivovat, että kaikki lapset ja vanhemmatkin siirtyvät virtaalipalvelujen käyttäjiksi. Ja että kansainväliset suuryritykset lihovat ja rikastuvat ja voivat entistä enemmän voidella päättäjiä toteuttaakseen aukottoman korporaatiofasismin tai ‑kommunismin, kuinka vain.

  Toisaalta jos depop-rokotteet toimivat toivotusti, ei monenkaan tarvitse huolehtia liikuntaharrastuksista, koska sydän tai muu elimistä ei sellaisia enää kestä.

  Turhaa anti-vaxxereiden mölinää kaikki siis.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tästä olen todella vihainen, tämä sekoilu on täysin käsittämätöntä!
  Kukaan ei vahingossakaan halua ottaa puheenaiheeksi liikunnan lukuisia terveyshyötyjä, vaan sen sijaan kommunistihallitus yrittää väkisin romuttaa lopullisesti suomalaislasten kansanterveyden.

  Lapsilla on ennenkin ollut ja mennyt erilaista nuhaa ja yskää, ei silloin ole vaadittu urheilupaikkojen sulkemista ja monelle lapselle mielenkiintoisten harrastusten lopettamista.
  Miettikää vanhemmat tätä kokonaisuutta nyt edes hetkisen, jos siis kerkeätte/kykenette siihen, eikä kaikki aika mene kotitesteihin ja koronapsykoosissa elämiseen.

  Vuosikymmeniä sitten oli eräs taidemaalari, joka todella välitti kansastaan ja heidän fyysisestä kunnostaan, valitettavasti asiat on toisin tänä päivänä valtaosassa Eurooppaa.

 • 3x

  Vastaa

  Rokottamattomille terveysvero kuten Kanadassa. Sitä saa mitä tilaa..

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kuka on tilannut mitäkin? Ne rokottamattomatko sen tilasi?
   Mistä syystä heille tuollainen vero?
   No siksi, koska he eivät ole asiakkaina monikansallisille lääkeyhtiöille.
   Joudut maksamaan veroa siitä, että pidät itsesi kunnossa, mutta esimerkiksi narkkareilta sitä veroa ei peritä, jos he ovat huumeiden lisäksi piikittäneet itseensä k‑piikkejä.
   Tämä on ihan retarditouhua.
   Kyseisen maksuun tulevan veron saa aivan varmasti takaisin muuta kautta, sitä kutsutaan verosuunnitteluksi.

 • Fat People Hate

  Vastaa

  Läski ”ihminen” on lääkeyhtiöiden onni

 • juha II

  Vastaa

  Kyseessä ei ole hyvyydestä eikä muista huolehtimisesta vaan sadismista muita ihmisiä kohtaan. Samalla nuo psykopaatit itse jatkavat normaalia elämää larpaten maskeissaan kun kamerat pyörivät ja salamavalot räpsivät!!!
  Monelle elämänilon vieminen tulee merkitsemään äärimmäisen epäterveellisiä elämäntapoja ja vaipumista tahdottomaksi sohvaperunaksi. Lisäksi ajautumiseen syvään masennukseen ja lopulta itsemurhaan!!! Marin on saatanalla töissä!

 • Mummo

  Vastaa

  Sairaus on aina ollut eliitin suuri rahantulon ja ylpeyden aihe. Tienataan tällä tekopyhällä suvaitsevuudella.

 • Hh1488

  Vastaa

  Vasemmistolaiset o pitkälti,kateellisia, läskejä, rumia, laiskoja, mielenterveysongelmaisia, seksuaalisesti kieroutuneita. Nämä ihmiset haluavat muuttaa kaikista kaltaisiaan, jotta on helpompi hyväksyä oma itsensä sellaisena paheiden temppelinä kun on.

  • Tomppa

   Vastaa

   Hienosti tiivistit vasemmistolaisten olemuksen. Juuri tuollaisiahan he ovat pohjimmiltaan. Eipä tuohon ole paljon lisättävää. No, ehkä se, että vasemmistolaiset ovat valmiita mukautumaan totalitariseen yhteiskuntajärjestelmään, joka riistää heitä, jos se samalla antaa heille turvallisuuden tunteen oman henkirievun säilymisestä.

 • Hh1488

  Vastaa

  Ite jouduin kuntosalin lopettamaan tän sekoilun takia, nyt sit rakennan oman salin himaa, 2500e budjetilla pystyy treenaa melkee yhtä pätevästi kun kuntosalilla.

  • Nationalisti

   Vastaa

   2500€:lla saa jo todella hyvän salin, varmasti kelpaa treenailla.

 • Anonymous

  Vastaa

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008535261.html

  Lapsi kuoli koronavirukseen Laihialla. Onkohan tämäkin ”valhetta”?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Lapsi ei ollut perusterve ja monena vuonna on lapsia kuollut esimerkiksi tavalliseen influenssaan, myös sikaflunssaan kuoli.
   Mikä tässä on ihmeellistä?
   Sitä paitsi, tuon lapsen virallista kuolinsyytä ei ole edes julkistettu.

   • Anonymous

    Vastaa

    Haluatko mennä kertomaan tuon kuolleen lapsen vanhemmille, kuinka SARS-CoV‑2 virus on valhetta ja salaliittoja, että teidän lapsi kuoli nuhaan. Voi hitto mitä neroja täällä jotkut ovat..

  • Tomppa

   Vastaa

   Oletko ottanut Pfizerin rokotteen? Jos olet, olet ehkä saanut rokotteessa nanoteknologisen mikrosirun. Onneksi olkoon. Apinaa koijattiin oikein kunnolla.

   https://www.orwell.city/2022/01/complex-microtechnology.html

   • Anonymous

    Vastaa

    Vai mikrosirun? miksi? Mitäs jos Tomppa pitäisit parin päivän tauon UMV-lehden koronaöyhötyksestä. Psykoosit on taas tulilla! Pedonmerkkejä ja mikrosiruja. Jumala auttakoon sinua!

 • Pulloposti

  Vastaa

  Kauheita rikoksia ihmisyyttä vastaan, näitä ei moni korruptoitunut suomalainen vapaamuuraripoliitikkokaan tekisi, tai tekisi kyllä niinkuin nähdään. Mutta varmempaa englannin kruunun hallitsemassa maailmassa on asettaa sukulainen siirtomaan johtoon. Norjan, Ruotsin, Tanskan, Ruotsin ja Englannin kuninkaaliset ovat samaa sukupuuta.
  Sanna Marin muuten näytää ihan ruotsin Sofialta ja Maria Ohisalo Norjan Mette-Maritilta- Edellämainittujen miehetkin taipuisivat rooleihinsa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi