Amerikka aikeissa aloittaa neljännet rokotukset

Rokotukset eivät tule loppumaan koskaan niin kauan kuin ihmiset suostuvat niihin.

Hyvinvointi

Yhdysvaltain tautikeskus on antanut hyväksyntänsä neljännen koronarokotteen antamiselle niille, joilla on ”heikentynyt immuniteetti.”

He, joilla ”kohtalaisesti tai vakavasti heikentynyt immuniteetti” voivat saada yhteensä neljä rokoteannosta. Kolmannen rokotteen nimitys tulee vaihtumaan ”ylimääräiseksi annokseksi” ja neljäs tulee olemaan ”vahvistava rokote.”

Täysin rokotetun määritelmä muuttuu

Syyskuussa Anthony Fauci sanoi kolmannen rokotteen ”todennäköisesti” tulevan olemaan välttämätön tulevaisuudessa ”täysin rokotetun” statuksen saavuttamiseksi.

Yhdysvaltain tautikeskuksen ohjaaja, Rochelle Walensky myöhemmin myötäili Faucia ja sanoi: ”Meidän ehkä täytyy päivittää määritelmäämme täysin rokotetulle vahvistavien rokotteiden takia.”

On vain ajan kysymys, koska kolmas rokote tulee olemaan myös Suomessa välttämätön ”täysin rokotetun” statuksen ja vapauksien saavuttamiseksi, sekä koska aletaan puhumaan myös neljännen rokotteen välttämättömyydestä.

Lähde

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Poliittiset viholliset Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Late

  Vastaa

  Koronapotilaat on vaan penneillä pelaamista verrattuna rokotteiden aiheuttamiin sydän ja verisuoni sairaus potilaisiin joiden määrä tulee räjähtämään käsiin. Mielenkiinnolla odotan sen vitun nohynekin emakon selityksiä siinävaiheessa, saatika valtionjohdon jotka suorastaan pakotti ihmiset myrkkypiikille

 • Nationalisti

  Vastaa

  Seuratkaa rahaa.
  Lääkeyhtiöt tekee todella kovaa tiliä tällä hetkellä ja heidän kannalta hienointa on se, että niiden ei tarvitse mitään vastuuta kantaa tästä ihmiskokeesta. Kieltämättä todella hyvä bisnesidea.
  Todella ”tehokas rokote”, kun tarvitaan jo neljäs piikki vuoden sisään.
  Kysymys kuuluukin: Aikovatko ihmiset missään vaiheessa myöntää edes itselleen tulleensa huijatuiksi vai jatkavatko he tätä lammaslaumassa olemista ja käyvät aina uudestaan ja uudestaan piikillä, jotta saavat pitää ”vapautensa”?

  • Tyrsky

   Vastaa

   Vielä parempi bisnesidea on saattaa koko maailma kommunistisen diktatuurin alle.
   WEF on huomannut, että sen *Et tule omistamaan* mitään ‑slogan sai ihmiset takajaloilleen. Siksi he peräänkuuluttavat nyt luottamusta:
   https://www.youtube.com/watch?v=uPYx12xJFUQ

   Tosiasia kuitenkin on, ettei ole mitään syytä luottaa kun nämä eivät ole nostaneet esiin edes millä tavoin räikeimpiä epäkohtia tultaisiin korjaamaan. Rahaa tyhjästä luova järjestelmä on ja pysyy. Luottamusta ei myöskään herätä se, että rokotteiden sisältö on edelleen mysteeri ja rokotevalmistajien tekemät sopimukset EU:n kanssa pidetään niin salassa, että mepeillekään ei tietoa luovuteta ilman sensuuria.

   Vaaditaan luottamusta, vaikka toimitaan mahdollisimman luottamusta murentavasti. 

   Vielä kannanotto videossa esitettyyn:
   Siinä mainittiin lyhyt aikaikkuna. Sillä viitattiin ajatukseen, että se tarkoittaa tätä jäljellä olevaa aikaa mikä on pelastaa maailma ilmastonmuutoksen pahimmilta vaikutuksilta. Tuossa kohden kuitenkin tehtiin silmänkääntötemppu. WEF:n perustaja Klaus Schwab ja prinssi Charles ovat kumpikin edistäneet Suurta Nollausta ja siinä yhteydessä käyttäneet samaa termiä lyhyt aikaikkuna, mutta siis eri merkityksessä. Kumpikin hehkutti sitä, että nyt kun meillä on tämmöinen aikaansaatu pandemia, niin sitä hetkeä pitää hyödyntää kuten kriisejä aina. Schwabin ja prissi Charlesin lausahdukset löivät heitä itseänsä näpeille – ja syystä. Siksi videossa muutettiin se mitä aikaikkunalla tarkoitetaan.

  • Pankki voittaa aina

   Vastaa

   Muistakaa että työ ei tee rahaa, vaan raha tekee työtä:

   • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

   • Ennen jokaista palkan‑, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

   • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

   • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

   • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

   • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

   • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

   • Näinhän se on

    Vastaa

    Näinhän se on. Pankista uloskotattu raha joka on tehty tyhjästä ja joka kulutetaan, pistää inflaation laukkaamaan. Ja koko Eurossa olomme ajan inflaatio Suomessa on ollut yli 7% vuodessa. Vaikka EU:hun liittymisen ehtona oli että se pidetään alle 2% vuotuisella tasolla.

    EU:ssa on kolme maata jotka ovat pitäneet inflaationsa kurissa: Saksa, Rnska ja Luxemburg. Saksa 1.7%, Ranska 1.4% ja Luxemburg 2%. Tästä johtuu mm. että benelux-maissa Boschin akkuimuri maksaa 145€ kun se Suomessa maksaa 420€. Ja tästä samasta asiasta johtuu että Saksassa jarrupuristin maksaa 45€ ja uusi auton laturi 80€ kun Suomessa ”rikkoontuneista korjatut” maksavat 85€ ja 120€. Ja Suomessa vanhat jotuu vielä antamaan takaisin koska niissä on 50€ pantti (korjaajat Puolassa maksavat niistä).

    Hyvä taloudenpito ja kansasta huolehtiminen ei ole ollut muodissa siten Kekkosen. 

    Mutta edellliselle… Mitä ehdotat vaihtoehdoksi tai toimintatavaksi? Äläkä edes aloita bittipankeilla… Ne ovat kuluttajan kannalta se huonon vaihtoehto. Käytännössä vaihdat rahasi… ei mihinkään.

    • Tyrsky

     Vastaa

     ”Mitä ehdotat vaihtoehdoksi tai toimintatavaksi?”

     Epärehelliselle järjestelmälle vaihtoehdoksi ehdotan rehellistä järjestelmää. Sellaisia on ollutkin, mutta ne on kukistettu. 

     Yksikään maa ei voi yksin tai suurehkon koalitionkaan kanssa toteuttaa muutosta. Muutosrintaman täytyy olla kertakaikkisen kattava ja aikaansaatu muutos pitää saattaa voimaan kertaheitolla.
     Virtuaalivaluuttojen sijaan tarvitaan siis virtuaalinen rahajärjestelmä. Se on virtuaalinen niin kauan kunnes se asetetaan nykyisen tilalle.

     Darkweb hyötykäyttöön, aivoriihi kasaan ja koodarit hommiin.

 • Pelkäävä rokottamaton

  Vastaa

  Eikös sen toisen annoksen jo pitänyt olla se vahvistava?

  Viimeaikoina olen hyvin huomannut miten yhteisön paine on kasvanut. Rokottamattomuuteni ja mielipiteeni ovat yleisessä tiedossa. Mutta viimeaikoina, erityisesti eläkeläiset, ovat ruvenneet arvostelamaan rokottamattomuutta. Luulen että syynä on joku televisiossa esitetty ohjelma koska se alkoi lähes samaan aikaan viime viikolla.

  Olen ollut muutamassakin yhdistyksessä sihteeri-rahastonhoitajana aja useammassa jäsenenä, mutta kun tämä rummutus ”Miten jotkut voivat pelätä rokotusta niin että eivät uskalla sitä ottaa” alkoi, se oli viimeinen niitti. Minä ilmoitin että jätän tehtävät samalla kertaa. Ja palautin materiaalin puheenjohtajille. 

  Katsotaan myt miten kyökyt pärjää. Ne joilla on rohkeutta ottaa rokote mutta ei ole aiemminkaan ollut rohkeutta tehdä töitä. Ne kun on poikkeuksetta niitä suuria ikäluokkia. Joilla on koko elämänä ollut asiat hyvin ja jotka ovat tottuneet vaatimaan ja vaatimaan.

  No, uni tulee ja ruoka maistuu.

 • Pah

  Vastaa

  https://www.partisaani.com/news/world/2021/11/08/maailman-sairaalat-tayttyvat-sydan-ja-verisuoniongelmaisista/

  Tosi outo ja odottamaton juttu! Pitäisi varmaan olla joku Sherlock Holmes tasoinen ajattelija että ymmärtäisi hakea kausaliteettiä (lat. causalitas < causa ’syy’) on syy–seuraussuhde eli kahden tapahtuman suhde, jossa toinen aiheuttaa toisen ) – ja joka selittäisi tämän tosi yllättävän sairastelu-aallon? 

  Onneksi hölmölän väki on sen verran valistunutta ettei meitä näissä asioissa päästä huijaamaan. Hulluahan se olisi mitään kokeellista myrkkyä suoniinsa narkata.

 • Riku

  Vastaa

  Eipä ehtinyt kauan mennä, tänään oli jo iltalehdessä isot otsikot kuinka kolmas rokote tuplaa/triplaa vasta-aineiden määrän. Eivät vain muistaneet kertoa että myös haittavaikutusten määrät kasvaa. Lisäksi EU on todennut ettei ota mitään vastuuta jos ja kun valtiot itsenäisesti aloittavat kolmannet rokotukset.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi