Maailman sairaalat täyttyvät sydän- ja verisuoniongelmaisista

Koronarokotteiden epäiltiin alun alkaen aiheuttavan sydän- ja verisuoniongelmia.

Ulkomaat

Samalla kun koronatapaukset ovat olleet laskussa Yhdysvalloissa, sairaalat täyttyvät vakavasti sairaista ei-covid potilaista. Esimerkiksi Michiganin osavaltion Sparrow ‑sairaalan kaikki 72 teho-osaston huonetta on täynnä ja potilaita on jouduttu asettamaan käytäville. Lääkärit ja hoitajat mainitsevat potilaiden kärsivän muun muassa vatsakivuista, hengitysongelmista, veritulpista ja sydänongelmista.

Myös Ruotsissa on raportoitu samankaltaista tilannetta, missä esimerkiksi Jönköpingin ja Värnamon sairaalat ovat täyttyneet vakavasti sairaista ihmisistä, joilla ei ole covidia.

Lisäksi Skotlannissa ”terveysasiantuntijat ovat ymmällään” maassa lisääntyneistä verisuonitukosten aiheuttamista sydänkohtauksista. Kuolleisuustilastot Englannissa ja Walesissa osoittavat erityisesti nuorien, erityisesti 15 ja 19 vuoden välisen ikäryhmän, kuolevan normaalia huomattavasti suuremmissa määrissä.

Länsiaustralialainen uutistoimisto Sky News Australia raportoi lokakuun 31 päivä: ”Sairaalamme ovat valtavan paineen alla ja sama on muuallakin maassa. Tämä on jotain, mitä emme ole nähneet koskaan aiemmin, emmekä tiedä mistä se johtuu. Lukuisia ihmisiä tulee sairaaloihin, joten teemme parhaamme pärjätäksemme asian kanssa.”

Länsi-Australiassakaan ei juurikaan ole covid ‑tapauksia ja koko maalla onkin korkea rokotuskattavuus, joten kyse ei voi olla koronapotilaista.

Jokainen voi itse tehdä päätelmänsä siitä, onko koronarokotteilla, joiden alun alkaen epäiltiinkin aiheuttavan sydän- ja verisuoniongelmia, mahdollisesti jotain tekemistä sen kanssa, että maailman sairaalat ovat täyttymässä kyseisistä vaivoista kärsivistä potilaista samalla kun rokotuskattavuus kasvaa globaalisti.

Lähde

Australia Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Pohjoismaat Rokotepassi Rokotteet Ruotsi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Texasissa Travis Scottin konsertissa puristui 8 kuoliaaksi ja 17 vietiin sairaalaan, näistä 17:sta 11 sai sydänkohtauksen https://www.msn.com/en-us/music/celebrity/8‑dead-17-hospitalized-at-travis-scott-s-sold-out-astroworld-festival-police/ar-AAQo0x0

 • TT

  Vastaa

  ”Syyllinen” taho löytyy kuitenkin nopeasti ja niitä ovat ne, jotka eivät taikalientä ole nauttineet. Tervetuloa noitavainoihin, jotka jättävät Saalemin noitaoikeudenkäynnit vuonna 1692 totaalisesti varjoonsa. Tervetuloa moderniin massapsykoosiin. Tällaista se on, kun massamedia alkaa levittää ihmisten mieliin pelkoa ja pelkkiä valheita ja synnytetään ilmiö, jossa keisarilla nähdään vaatteet, vaikka niitä ei ole.

 • Mikähän on totuus?

  Vastaa

  Katselin juuri iltiksestä kahdessa viikossa tarttuneiden määriä ja sairaalahoitoa tarvitsevien määriä. Yllätys että matu-alueet ovat kärjessä: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Hämeenlinna. 

  Muualla Suomessa on suhteessa noihin pienempi muutos viimeisen parin viikon aikana.

  Niin että ”ketkähän” sielä sairaaloissa ovat ja ketkä sen saa? Meillä suomalaisilla kun on jo pitkät perinteet erilaisiin flunssiin. Ettei vain kantaväestön roktuksilla ja kaikenmaailman pakoilla suojeltaisi uus-suomalaisia etten ne kuole käsiin?

 • Ihmetyttää

  Vastaa

  Bodaajia ja muista kehoilijoita on kesästä saakka kuollut sydän- ja verisuoniongelmiin viikottain ja myös muita ammattiurheilijoita mm. jalkapalloilijoita sydänongelmissa yhtämittaa. Sattumaako?

 • Leikitään tyhmää

  Vastaa

  ”Emme tiedä mistä johtuu”-hölynpöly alkaa välittömästi, kun unelmaan tulee kupru tai särö.Ei se Ruotsin Polpokaan ”ymmärrä” mistä ne joka toinen päivä tapahtuvat kerrostalojen räjäytykset johtuvat.Ensin jyrätään suvakkiagenda väkisin läpi, kiljutaan natsia ja fasistia kyseenalaistajille, ja sitten kun ollaankin väärässä, ei tunnusteta vaan hoetaan ”Emme tiedä, emme ymmärrä”.

  • Minä

   Vastaa

   Nykyääm poliitikkojen ja median tavallisin juttu on monessa asiassa, että emme tiedä mistä johtuu, koska eivät halua myöntää sen johtuvan viimekädessä heidän päätöksistään.

 • Nimetön

  Vastaa

  Berliner Zeitung alkaa olla hämmästynyt joka puolella tippuvista jalkapalloilijoista

  https://www.berliner-zeitung.de/news/raetselhafte-herzerkrankungen-im-fussball-li.193554

 • Geijo

  Vastaa

  Kommenttia ensimmäiseen kommenttiin Astro Worldin tapahtumasta: ihmiset eivät kuollut puristumiseen konsertissa, harhaanjohtavaa uutisointia. Joku muu selitteli että joku hyökkääjä injektoinut ihmisiä myrkkyruiskeella.

  Itse veikkaan että Astro Worldin konsertissa kuolleet olivat rokotettuja, valtamedian selitykset ei täsmää. 

  Sairaalat on täynnä rokotehaittoja mitä todeennäköisemmin. Ja koska rokotehaitoista suurempi osa iskee päälle heti shotin saamisen jälkeen, puhutaan ”rokottamattomista”. Lisäksi moni piikin jälkeen kuollut ”akuuttiin koronaan”, mikä vaikuttaa täysin järjettömältä selitykseltä.

  Näitä ”koronaan kulleita kesken lennon” on näkynyt, uskooko joku näitä valheita? https://www.foxnews.com/travel/texas-woman-died-coronavirus-flight

  Tällä piikillä taitaa olla aika vähän tekemistä viruksen ja taudin kanssa, jostain kumman syystä Maailman talousfoorumin kanssa leikkivä hallituksemme ajaa jotain muuta agendaa kun terveyttä ja kansan hyvinvointia.

 • Seppo Haavisto

  Vastaa

  B. G@t€$ ennusti julkisessa haastattelussaan, että hänen suuresti rahoittamansa koronarokotekampanja vähentää väestöä 5–10 %. Bill on hullu väestönvähentäjä, mutta rehellinen. Tulokset alkavat näkyä

 • Anonyymi

  Vastaa

  Onko tämä oikeasti totta?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi