Lähes puolet suomalaisnuorista epäröi lasten hankintaa ”ilmastoahdistuksen” vuoksi

Kyse on vuosia jatkuneesta nuorten psyykkaamisesta, jonka perusidea on luvata maailmanloppua. Vastaavia "kriisejä" on luotu ennenkin.

Hyvinvointi

family, love, outdoors

Tuoreen tutkimuksen mukaan jopa 42 prosenttia suomalaisnuorista epäröi lasten hankintaa ”ilmastoahdistuksen” vuoksi. Lisäksi 43 prosenttia kokee, että ihmiskunta on tuhoon tuomittu.

Käytännön tasolla tämä meinaa sitä, että merkittävä määrä suomalaisia lapsia jää syntymättä siksi, että ihmiset pelkäävät tulevaisuutta. Suomalaisten absoluuttinen lukumäärä on ollut muutenkin laskussa viime aikoina, ja hysterian levittäminen vain lisää syntyvyyskriisiä.

Lähde: HS

Hyvinvointi Ilmastoahdistus Ilmastonmuutos Kotimaa Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Rotu Talous Tiede & luonto Uutiset Väestöpolitiikka Valkoinen syntyvyys Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • nonAQ

  Vastaa

  Ilmastonmuutos ahdistaa, korona ahdistaa ja maahanmuuttajat ahdistelee, että ei syntyvyys varmaan kasva kuin maahanmuuttajien keskuudessa.

  • Voi ahdistus

   Vastaa

   Ja minua ahdistaa se etteivät suoamalaiset lisäänny. Vaan suurin osa voitottele taloudellista tilannetta joka kuitenkin on parempi kuin ‑80 luvulla pienten lasten perheillä.

   Kaikki pitäs itte tehdä, lapsekkin.

  • Simo Koini

   Vastaa

   Juuri tuo matutus ja mokutus luo epävarmuutta lastenhankintaankin, että miten pahasti Suomen asiat niillä sotketaan.

 • pää määrää

  Vastaa

  Nuoret eivät pelkää aiheetta, mutta kohde on väärä. Ilmastossa on tapahtunut vuosisatoja vähäisiä muutoksia ja uuteen jääkauteen siirtymä on tuhansien vuosien päässä.
  Mutta mikä on todella pelottavaa, on alkanut ideologinen vallankumous NWO tai Great Reset tai Globaali järkytys, miksi kukin sitä haluaa sanoa. Suuret muutokset ovat aina saaneet aikaan vuosikymmenien kärsimyksiä ihmisille. Itsenäiseksi julistautuminen johti sisällissotaan Suomessa, Venäjän vallankumous johti bolsevikkien diktatuuriin, jota kesti 70 vuotta. 

  ”Taistelu tasa-arvon puolesta ja syrjintää vastaan ​​muuttuu aggressiiviseksi dogmatismiksi absurdin partaalla, kun menneisyyden suuria kirjailijoita – kuten Shakespearea – ei enää opeteta kouluissa ja yliopistoissa, koska heitä, näitä ajatuksia, pidetään siellä takapajuisina. Klassikko on julistettu takapajuiseksi, he eivät ymmärrä sukupuolen tai rodun merkitystä. Hollywoodissa neuvotaan, miten ja mistä elokuva tehdään, kuinka monta minkä väristä tai sukupuolta olevaa hahmoa tulee olla. Se osoittautuu pahemmaksi kuin Neuvostoliiton kommunistisen puolueen keskuskomitean agitaatio- ja propagandaosasto.” Näin kuvaili Venäjän presidentti puheessaan 21.10.21. länsimaissa alkanutta ideologista vallankumousta, jonka yhtenä osana on ihmisten pelottelu ilmastonmuutoksen ja epidemioitten liioittelulla. Pelottelun tarkoituksena on lisätä luottamusta vallanpitäjien päämääriin.

  • rellinen

   Vastaa

   Sieltä neuvostoliiton kommunistisen puolueen agitaatio- ja propagandaosastoltahan tämä hollywoodin punainen virtaus on peräisin.
   Jäljet kremlin herrojen kabinetteihin taitavat edelleenkin olla varsin tuoreet. Osana fsb:n harjoittamaa länsimaiden vastaista hävityssotaa.

  • Pertsa

   Vastaa

   Ilmasto on-jos kysytään epäpoliittista tiedemiehiltä-muuttunut jatkuvasti noin 500 vuoden sykleissä.Yhtä lämmintä oli silloin kun Kolumbus lähti Amerikkaan vaikka taisikin vähän eksyä matkallaan,no se ei kuulu meille.Meille sen sijaan kuuluu se,että Kolumbuksen lähtiessä ei ollut vihervasemmistoa joka olisi suureen ääneen parkunut valkoihoisen heteromiehen harjoittamasta kansojen ja luonnon riistosta.500 vuoden sykli on juuri sopivan pitkä,ettei kukaan elossa oleva muista sitä ”vanhaa aikaa”.Älkää ikinä uskoko mitään mitä vihervasemmisto teille tyrkyttää.

 • Kauas tulevaisuuteen

  Vastaa

  Tulevaisuutta ei tarvitse pelätä, päinvastoin. Katsokaa esim. mitä tekevät puoluejohtajamme, eduskunnan jäsenet ja ministerimme aina pääminieriä myöten: tekevät lapsia ja lisää lapsia. Jo se osoittaa että kyseessä on puhdas vale jonka tarkoitus on saada kansa pelkäämään ja mahdollistaa tiettyjen tahojen lapset tulevaisuuden vallanpitäjiksi. 

  Em. tahot eivät tee lapsia rakkaudesta. Vaan kuten maailmallakin, tekevät seuravia johtajia. Normaalisti äiteinä he olisivat lastensa luona antamassa pienokaisille vanhempien rakkautta ja tukea alkutaipaleella. Sen sijaan lapset laitetaan super-nannyjen hoidettaviksi jossa tunnesiteet vanhempiin usein katkeavat. Kilpailuasetelma tulevaisuuden yhteiskuntahierarkiaan rakennetaan usein lapsudesta lähtien.

  Jos kansamme aikoo päästä nykyisestä alistuksen tilasta, vaihtoehtona on tulevaisuudessa olla suurempi, vahvempi ja isänmaallisempi joukko kuin vastustajamme. Ikävä kyllä, aina joku sukupolvi joutuu uhrautumaan tulevaisuuden nimissä, oli se sitten sota tai oman elämän elintaso. Ja tällä kertaa se on meidän tehtävämme. On aika kantaa oma vastuumme tulevaisuudesta.

  Meidän tulee myös hyväksyä ”lehtolapset” ja poistaa sosialinen stigma heiltä. Aivan kuten Saksassa aikoinaan kun Amerikkalaiset halusivat steriloida kaikki naiset. Syntyi liike hengissäselviämiseksi. Nykyinen tilanteemme on samankaltainen. Suomalaisten kappalemäärä on laskussa jo kuudetta vuotta peräkkäin. Olemme siis kasvotusten sen tosiasian kanssa että meitä uhkaa sukupuutto. Siksi henkilöt jotka ovat isänmaan asialla ja haluavat tehdä oman osansa, heitä ei tule syyllistää. Nyt jokainen suomalainen on arvokas.

  Miettikääpä asiaa vaikka niin että minkä rotuiset ihmiset hoitavat teitä ne viimeiset 10 vuotta vanhain-/hoitokodissa. On aika muuttaa tulevaisuutta.

 • 3%

  Vastaa

  Tulevaisuus näyttääkin synkältä, mutta siihen on syynä ainoastaan globaali eliitin yrittämä kommunistinen vallankaappaus. Ilmastonmuutos on huijaus, jota käytetään tämän tavoitteen saavuttamiseksi covid-19 ohella.
  Tulevaisuus on lasten. Jotta voimme palata normaaliin hyvinvointiyhteiskuntaan takaisin, tarvitsemme kokonaisen sukupolven, joita ei ole aivopesty kieroutuneella vihervasemmistolaisella propagandalla. Tässä avainasemassa on koti, lasten vanhemmat, isä ja äiti. Isänmaallisuus, perinteiset moraaliset arvot, terveelliset elämäntavat ja käsitys siitä mikä on oikein ja väärin on opetettava kotona, koska Seta ry:n ym. mädättämä koululaitos ei sitä tee.

 • Late

  Vastaa

  Suomalaiset ei uskalla hankkia lapsia mutta vastuuntunnottomat patalaiskat sotaisat neekerit ja geelipäät tehtailee pahimmillaan reilu 20 päisiä kakaralaumoja vaikka eivät kykene itsestäänkään huolta pitämään vaan jättävät sen muiden ja lapsiensa huoleksi. Nekruilla ja rättipäillä ei ole mitään oikeutta lisääntyä. Luonto niitä koittaa hävittää parhaimpansa mukaan mutta typerät valkoiset koittaa tekohengittää tuhoontuomittuja maapallon loissakkia joka koituu ihmiskunnan ja planeetan tuhoksi. Ja jotku väittää väestönvaihtoa salaliittoteorioiksi

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nämä samat tahot, jotka aivopesevät suomalaisia lapsia koululaitoksissa, kannattavat massiivisia rotumuukalaisten väestönsiirtoja Eurooppaan. Ristiriitaista, eikö?

  Suomalaisnaisten hedelmällisyysluku on huolestuttavan alhaalla, eikä valtiojohtoa kiinnosta tällainen ollenkaan, kukaan ei ota esille esimerkiksi niitä taloudellisia huolia, jonka takia monet lykkäävät perheen perustamista.
  Jos perheellä ei ole säästöjä ja pelkästään asumiskustannukset ovat suuret, perhe voi olla taloudellisesti tiukilla, kun toinen vanhemmista menettää tuloja jäädessään lapsen kanssa kotiin.
  Hallitus laittaa enenevissä määrin veronmaksajien rahaa sen sijaan pakkomonikulttuurisuuteen ja turvapaikanhakijoiden maahanpääsyn helpottamiseen kuin suomalaisperheiden rahalliseen tukemiseen.

 • Late

  Vastaa

  Neekereiden oikeus olemassaoloonsa on jo niin kyseenalaista kun katsoo mitä ne ovat saaneet aikaan: tuhoa, sekasortoa, järjetön saastuminen, kurjuus, nälkä, rikokset, ylikansoittuminen. Mutta ei mitään, ei sit ei mitään pienintäkään hyvää ei missään maailmankolkassa. Jos valkoiset lakkais olemasta ykskaks. Todennäköisesti kaikki elämä lakkais maapallolta, torakoita rottia ja bakteereja lukuunottamatta ja veikkaan ettei menis 50 vuotta

 • TT

  Vastaa

  Kommunistit käyttävät vallananastuksen keinona nk. hegeliläistä dialektiikkaa, jonka kaava kuuluu: ”problem->reaction->solution”. Kommunistit synnyttävät ongelman, kuten tämän huuhaa-ihmislähtöisen ilmastonmuutoksen ja odottavat yleisön pelkoreaktiota siihen. Suuri yleisö on ymmärrykseltään lasten tasolla ja kuvittelee, että keskitetty kommunistinen valtiovalta eli ”suuri ja mahtava” tarjoaa heille turvaa. Näin on luotu hyvä asetelma sille, että kommunistit voivat tarjota ongelmaan ratkaisua, joka keskittää valtaa ja rahaa heille. Hiiliverotus on tyylipuhdas keino keskittää valtaa ja ottaa sitä pois kansalaisilta. Tulossa ovat myös konkreettiset pakkokeinot kuten liikkumisen tai ostamisen rajoitukset. Koronasulkeiset ovat olleet hyvä harjoitus tälle.

  Hyvin monen nykypäivän kriisin ja ongelman taustalta löytyy kommunistien halu keskittää valtaa itselleen. Vallan ja rahan polkuja seuraamalla (follow the money) selviävät monen ongelman ja kriisin taustat. Pelko poistuu, mutta saat ”äärioikeistolaisen salaliittoteoreetikon” maineen, kun et enää usko ongelmaan. Ihmiset ovat lapsen tasolla nykisin ja ovat vihaisia kaikille jotka eivät usko ”mörköihin”.

 • Ilmastotalkoissa

  Vastaa

  Olen tässä odotellut että koskas greta tekee ensimmäisen jälkeläisen, seuraavan ”ilmastotaistelijan” kuten sitä sitten kuvaillaan. Maailman johtajistolla kun tuntuu olevan kiirehditty tarve lisääntyä ristiin rastiin koko ajan kiihtyällä vauhdilla. Ensin mennään naimisiin yhden kanssa, ethdään muksu. Sitten erotaan ja siten mennään naimisiin toisen kanssa ja taas tehdään muksu ja sitten taas erotaan ja…

  Ihan kuin katselisi Hollywood ”tähtien” parisuhdesotkuja.

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  Eli ilmastohössötys on punavihernatseille vain väestönvaihdon työkalu?
  Lisäksi voidaan ottaa ”ilmastopakolaisia” koska ”ilmastonmuutos”?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Jos ei ole seuraavaa sukupolvea, ei ole myöskään tarvetta pelastaa maailmaa. Maailma on lainassa seuraavalta sukupolvelta ja jos sitä ei ole, maailmalle voi tehdä mitä haluaa.

 • Simo Koini

  Vastaa

  Valkoihoisille on ”isossa kuvassa” ja”pitkässa juoksussa” ollut tyypillistä suhteuttaa lasten määrä kulloinkin käytettävissä oleviin resursseihin ja hankkia näitä resursseja etukäteen, ennen lisääntymistä, jälkeläisten eloonjäämisen varmistamiseksi. Jääkaudet opettivat varautumista, nämä ominaisuudet periytyivät.
  Neekerit ja lähi-itäläiset ovat hieman erilaisia tänän suhteen. On siis tuplavahinko kun nuo mainitut ryhmät päästetään valkoisten kotimaihin lisääntymään valkoisten ylläpidolla. Valkoisten oma syntyvyys laskee kun muukalaiset rapauttavat yhteiskuntaa, ja samalla muukalaisten lisääntyminen vain kiihtyy kun valkoisten resurssit käytetään tukemaan näiden muukalaisten ja heidän jälkeläistensä elatusta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  family, love, outdoors