Yhdysvallat: 25 prosentin kasvu täysin rokotettujen koronakuolemissa

Rokotteet eivät estä sairastumista koronaan, eikä siihen kuolemista.

Hyvinvointi

Kuvernööri Jim Justice.

Yhdysvaltojen Länsi-Virginian osavaltion kuvernööri Jim Justice mainitsi hiljattain lehdistötilaisuudessa koronatilastojen lukemia ja kertoi täysin rokotettujen ihmisten Covid ‑kuolemien kasvaneen 25 prosenttia viimeisen kahdeksan viikon aikana.

Justice ei kuitenkaan tämän takia alkanut kyseenalaistamaan rokotteiden toimivuutta, niin kuin jokainen järjissään oleva ihminen tekisi, vaan sen sijaan hän sanoi aikovansa kaksinkertaistaa rokotteiden jakelutehokkuuden.

Lisäksi kuvernööri patisteli ihmisiä menemään rokottautumaan ”koska luonnollinen immuniteetti ei ole riittävä, eikä suojaa yhtä hyvin kuin rokotteet.”

Lähde: Free West Media

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Poliittiset viholliset Rokotepassi Rokotteet Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • new deal

  Vastaa

  Uudella mantereella lienee menossa ”New Deal”, eli kuolleiden omaisuus jaetaan jälkeläisten kesken. Näin osalvaltiot saavat rahaa ja aasinajajat lisää voittoja.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Onpas perusrehellisen ja luotettavan näköinen mies.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvin toimii rokote.
  Nimittäin tarkoituksenmukaisessa, globaalissa väestönvähennyksessä.

  • Juha

   Vastaa

   On antisemitistä kieltää tämä y. o. , jonka myös a. o. videon juutalaislääkäri vahvistaa (kts lyhyt 1+ min video) .

   https://youtu.be/tG1T6mQUycQ

   Melkoisia natseja nuo nykypäivän Mengelet. Nürnbergin säännöstön rikkojat joutaisi uuniin.. ..

   • Plääh

    Vastaa

    Ihmeelistä, että tälläkin sivustolla levitelään holokaustivalhetta ja uskotaan pahaa puhetta Mengelestä

 • TT

  Vastaa

  Faktoilla tai eettisyydellä ei ole ollut enää vuosikausiin mitään merkitystä. On tärkeää, että otat piikin, goyim, ja kuolet pois. Planeettamme ei enää kaipaa sinua. Tiedetään myös, että pakolaislaumat pilaavat kotimaasi, goyim, mutta et saa edes kritisoida. Turha marisemisesi on vihapuhetta.

 • Trolliburger

  Vastaa

  Mutta eikö tämä tarkoita, että rokote toimii?

 • Pantse

  Vastaa

  No voi hellallettas sentään. Sitä mukaa kun rokotettujen määrä lisääntyy, lisääntyy tietysti rokotettujen sairastumiset ja kuolemat lisääntymään suhteessa rokottamattomiin. Koko ajan on sanottu, että Pfizerin rokote antaa 88% suojan, Moderna 93% suojan, Johnson & johnson 75% prosentin suojan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ja sinä uskot noihin ”suojalukemiin”?
   Jännä homma muuten, että mitä enemmän on rokotettuja, sitä enemmän on ollut tartuntoja.
   Ensin kansalle valehdeltiin, että ”menkää rokotettavaksi, saatte parhaan suojan tartuntaa vastaan.”
   Kun valkenikin, että eihän se rokote mitään tartuntaa estäkään, alettiin sepittämään kansalle ”rokote antaa hyvän suojan vakavaa tautimuotoa vastaan”.
   ”Vakavaa tautimuotoa”, jota ei melkein kenelläkään ole, suurimalla osalla näyttäisi olevan pelkkä flunssa, toisilla ei sitäkään, kun aiemmin piti oikein painostaa testeihin myös täysin oireettomia.
   Katso nyt hyvänen aika niitä tilastoja, kuolleisuusluvut, sairaaloiden kuormitukset jne… Mitään poikkeavaa et löydä.

   Kun terveysviranomaiset puhuivat sairaaloiden kapasiteetin kuormituksesta, se ei tarkoittanut sitä, että potilaita olisi sairaaloissa paljon. Yhä enemmän tulee tietoa, että hoitajia on irtisanoutunut ja moni nuori hoitaja suunnittelee alanvaihtoa. Ei siinä, kyllä minäkin miettisin, jos työpäiväni koostuisi jostain typerästä ”tartunnanjäljityksestä”, joka on pelkkää teatteria.

 • Luomuilija

  Vastaa

  Musta tuntuu että tässä rokotteisiin kuolleiden tilastoinnissa vaaditaan entistä kovempia toimia, jotta lammaslauma pysyy kiltisti karsinassaan. Mutta sehän onnistuu tältä valtamedialta, satujen ja valheiden kertominen, ellei homma sitten leviä pahasti käsiin. Ehkä pian kaikki tietää useita ihmisiä lähipiiristä, jotka menehtynyt yllättäen ja rokotettuja.

  Huvittava lukea noita ”rokottamaton kuoli koronaan” ‑uutisia… riippuu mistä roikkuu ja miten asia määritellään, mutta kyllä rokotettujen kyyti tulee olemaan kylmää, veikkailen. Eräskin brittilääkäri sanoi alkaneensa tutkimaan rokotettujen potilaidensa verta, ja 60 %:lla jonkin asteisia verenhyytymiä. 

  Ja äkkiä koko kansa kolmannelle piikille, kerta nämä hyväntekijät poliitikot on sellaiset mennyt jo koko kansalle hankkimaan. 

  Harkitsen vakavasti veronmaksamisen lopettamista, koska en hyväksy valtion johdossa olevien toimia. Miksi tukea tälläistä hulluutta?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi