Tutkimus: Pfizerin rokote suurempi riski pojille kuin Covid-19

Toinen annos Pfizer/Biontech rokotetta muodostaa merkittävän sydänlihastulehdusriskin 12-15-vuotiaille pojille.

Hyvinvointi

Amerikkalaistutkimuksen mukaan 12–15-vuotiailla perusterveillä pojilla on 4–6 kertaa suurempi todennäköisyys tulla diagnosoiduksi rokoteperäisellä sydänlihastulehduksella kuin päätyä sairaalaan koronasairastumisen takia.

Suurimmalla osalla sydänlihastulehduksen rokotteen sivuvaikutuksena saaneilla pojilla oli ilmennyt oireita vain päivien sisällä toisen Pfizer/Biontech Covid-rokotuksen jälkeen. Noin 86 prosenttia pojista tarvitsivat sairaalahoitoa.

Tarkkoja lukuja ei mainita, mutta ylivoimaisesti suurin osa sydänlihastulehdustapauksista ilmeni nimenomaan toisen rokotteen jälkeen.

Lähde: The Guardian

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Rokotepassi Rokotteet Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vahva veikkaukseni on, että sydänlihastulehdukset ovat huomattavasti yleisempiä kuin mitä nämä ”riippumattomat” terveysviranomaiset ovat kertoneet.
  Täytyy olla todella välinpitämätön omaa lastansa kohtaan, jos antaa rokotuttaa kyseenalaisella rokotteella sellaista tautia vastaan, joka on käytännössä normaali flunssa lapsille.

  • Laskelmoitu juttu

   Vastaa

   Olen miettinyt että miksi teinejä pitää rokottaa? Ja taisin hoksata vastauksen. Meinaan, teini-iässähän ollaan murros-iässä. Lapsista kasvaa aikuisia. Jos joku vielä muistaa niin nivelet ja luut olivat tosi kipeitä tuollein ja jokainen askelkin sattui. Se johtuu siitä yksinkertaisesta asiasta että kasvun seurauksena elimistössä on jatkuva tulehdustila päällä.

   Ja jos tuollaiseen teiniin rokotetaan toiminnaltaa epävakaa virus, niin mitä se tekee? Hyökkääkö se tulehdusten kimppuun vai lisääntyviin kudoksiin? Kuka tietää.

   Yksi asia on kuitenkin varma. Se että teini-iässä otettu rokote tulee vaikuttamaan ihmisen koko loppuelämään. Se voi estää pituskasvun, sydämen ja keuhkojen normaalin kasvun. Se voi vaikuttaa sukupuolielinten toimivuuteen. Ja se voi vaikuttaa muodostuviin sairauksiin.

   Pojilla, joilla tuossa iässä testosterinasot ovat huipussaan, sisäelimet käyvät kierroksilla. Ja siksi niissä usein esiintyy jatkuvaa tulehdusta jota ei normaali elämässä huomaa kuin ”pistoina”. Mutta rokotuksen kanssa niistä voi tulla kuolettavia. Tai pahimmassa tapauksessa, loppuiäksi rampauttavia.

   Ihan sama kuin Oulun seudun poikien HPV-rokotukset.

 • Juha

  Vastaa

  Israelissa (asukkaita 8,8 milj) , maailman geenimanipuloiduimmassa maassa, uusia tautitapauksia 8000–10000 päivässä. Eikun 4:ttä piikkiä persuksiin..

  https://www.timesofisrael.com/health-ministry-chief-says-coronavirus-spread-reaching-record-heights/amp/?__twitter_impression=true

  Tyhmää lammaskansaa?

  Samaan aikaan Intian Uttar Pradeshissa (230 milj) 17 uutta tautitapausta päivässä, kun käyttävät wuhaninflunssan ensihoitoon hevosten halpaa matolääkettä..

  Suomessa (5,5 milj.) uusia tautitapauksia 487 kpl.. eikun kolmatta piikkiä persuksiin..

  Bää, bää?

 • Jep

  Vastaa

  Totta kai se rokote on vaarallisempi. Tehkääpäs partisaanin väki seuraavaksi juttu missä todistetaan tämän covid 19 viruksen olemassa olo.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi