Veren Laki järjestää itsepuolustuskurssin pääkaupunkiseudulla 12.9.

Veren Laki on kansallismielinen urheiluyhteisö.

Hyvinvointi

Kansallismielinen urheiluun keskittyvä Veren Laki ‑ryhmä järjestää pääkaupunkiseudulla itsepuolustuskurssin 12.9. Tapahtuma on kaikille avoin.

Tapahtuma järjestetään kello 10.30–15.30, joka soveltuu kaikille urheilusta kiinnostuneille amatööreistä ammattilaiseen. Osallistumismaksu on 10 euroa. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua tapahtuman sähköpostin kautta.

Ryhmää voi seurata heidän sosiaalisissa medioissa.

Telegram, Twitter, Instagram, Kotisivut

Veren Laki kannustaa mukavuusalueen ulkopuolelle

Veren Laki julkistettiin tänä keväänä. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Lähde: Veren Laki

Lue lisää:

Veren Lain kamppailu-urheilutapahtuma pisti osallistujat hikoilemaan

Aktivismi Helsinki Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kotimaa Veren Laki

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Make49

  Vastaa

  Mahtavaa! Juuri tätä tarvitaan. Kehareiden edessä ei saa nöyristellä, vaan kova kovaa vastaan. Väkivaltaiset eivät tottele kuin kovempaa väkivaltaa. Kunnolla pataan, niin oppivat olemaan. Ja sen että täällä määrää suomalaiset.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Säännölliset salivuorot Hervannan vapaa-aikatalolle 😉 ja Nääshalliin sekä Ray-rahoitusta ko kursseille 😉 

  Seppo Lehto https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com
  Valkoinen vaihtoehto mustaa tulevaisuutta vastaan 😉

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi