Veren Lain kamppailu-urheilutapahtuma pisti osallistujat hikoilemaan

Toimituksen kuulemien huhujen mukaan uusia Veren Laki -tapahtumia on jo suunnitteilla.

Hyvinvointi

Kuten tiedotimme aiemmin, kansallismielinen ruumiinkulttuuriin keskittyvä Veren Laki ‑yhteisö piti Pirkanmaalla 8.8. itsepuolustustaitojen alkeiskurssin. Alueella järjestettiin samana päivänä myös kansallismielinen keskustelutilaisuus sekä musiikkikonsertti.

Partisaanin toimittaja osallistui Veren Lain kurssille. Aiempaa kamppailulajitaustaa ei edellytetty, mutta toisaalta harjoitusten fyysisyydessä ei säästelty. Kaikki osallistujat pääsivät takuuvarmasti hikoilemaan monipuolisen treenin yhteydessä.

Veren Laki on omien sanojensa mukaan ”aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin.” Yhteisön mukaan ”voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.”

Monipuoliset harjoitukset

Yhteisön julkaisema esittelyteksti sai katetta kurssipäivän aikana. Osallistujat pääsivät kokemaan erilaisia harjoituksia ja kamppailuskenaarioita luissa ja ytimissä tuntuvalla teholla. Toisin sanoen realismista ei tingitty liiallisen mukavuudenhalun nimissä. Juuri näin aitoihin itsepuolustustilanteisiin tuleekin varautua!

Alkulämmöt saatiin kiivastempoisilla irtaantumisharjoituksilla erilaisista otteista. Lisäksi mukana oli juoksutreeniä, johon tuotiin lisähaastetta kuljettamalla tovereita palomieskannossa.

Seuraavaksi oli aika tarttua nyrkkeilyhanskoihin. Kun perustavat lyöntiyhdistelmät alkoivat luonnistua, mukaan tuotiin myös kiertopotkut. Päivä jatkui vastustajien alasvienneillä, minkä jälkeen alkoi sparraaminen.

Tekniikkaa ja sparria

Kurssiin kuului myös painiosio, joka alkoi yksinkertaisilla judo- ja lukkopainitekniikoilla. Ohjelmassa oli niin pysty- kuin myös mattotekniikoita. Kun päivän tekniikkaosuus oli kokonaan paketissa, oppeja sovellettiin usean sparrikierroksen verran.

Toimituksen kuulemien huhujen mukaan uusia Veren Laki ‑tapahtumia on jo suunnitteilla. Tilaisuuksia voi suositella lämpimästi kaikille kansallismielisille, sillä meistä kenelläkään ei ole syytä olla passiivinen! Seuraa tulevia tapahtumailmoituksia esimerkiksi Telegramissa.

Aktivismi Hyvinvointi Kamppailu-urheilu Kotimaa Tapahtuma Veren Laki

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Itse pidän taistelutaitojani nykyään yllä tanssiharjoituksin ma-ke jaksolla mikäli ei uusi koronahyöky sammuta salivuoroja.
  Suosittelen toisillekin. Tanssin askeleet kuin härkätaistelijan (matador = tappaja) ja monasti kuten aikidon, karaten, nyrkkeilyn tmv.

  Tampereen Seigikai koostuu osin rasistisista kommarihoroista (Jussi Niskanen tapaisista joille kansallismielisyys on halveksittavaa, samoin disinformaation levittäminen), sitä seuraa en suosittele, ihmettelen miten näille omaa kansaa halveksuville annetaan liikuntavuoroja saati tukea kaupungilta.

  Seppo Lehto Tampere
  Kuntavaaliehdokas 2021 valkoisemman Suomen asialla
  https://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.com

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi