Enää ei voi huoraankaan luottaa: Vasemmistoportto Isa Häkkinen vuosi ”asiakkaan” viestit

Isa Häkkinen on saanut Yleltä palstatilaa mainostaessaan itseään, aatettaan ja ammattiaan.

Viihde

Isa Häkkinen.

Jo on aikoihin eletty – enää ei voi niinkään kunniallisen ammatin harjoittajaan kuin huoraan luottaa! Tämän todisti julkisuudessa viihtyvä äärivasemmistolainen prostituoitu Isa Häkkinen, joka vuosi ”asiakkaan” viestit sosiaaliseen mediaan niin, että tämän nimi näkyi.

Eräs Twitter-käyttäjä laittoi Häkkiselle viestiä ja ehdotti seksiä. Ilmeisesti ”asiakkaan” lähestymistapa oli huoralle liian töykeä, sillä tämä päätti vuotaa yksityisviestit julkisuuteen. Vaikka asiakkaan tapauksessa kyseessä onkin mahdollisesti trollitili, ei Häkkinen ole selvästikään ollut siitä tietoinen. Portto siis pyrki nolaamaan potentiaalisen asiakkaansa julkisuudessa.

Voisi kuvitella, ettei huoran rooliin kuulu levitellä asiakkaiden viestejä eteenpäin, sillä liiketoimintamalli perustuu tiukkaan luottamuksellisuuteen. Häkkistä ei tämä periaate tunnu paljoa painavan, sillä vaatimus karvojen ajelusta sai hänet laittamaan kuvakaappaukset maailmalle.

Isa Häkkinen on avoimesti itseään kauppaava nainen, joka sosiaalisessa mediassaan julistaa ”tasa-arvon”, antirasismin ja feminismin myrkyllistä sanomaa. Hän on myös saanut Yleltä palstatilaa mainostaessaan itseään, aatettaan ja ammattiaan.

Äärivasemmisto Antifa Feminismi Huoraaminen Isa Häkkinen Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Prostituutio Rappiokulttuuri Valtamedia Vasemmisto Viihde Yleisradio

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ihan normaalia

  Vastaa

  Heh, tuo kuvituskuva on vähän vanha. Pikaunen kurkistus sosialiseen mediaan kertoo että. em. huora on ”kasvanut ihmisenä” melkoisesti. Miten lie sitten kysynnän ja tarjonnan kanssa. Nuoremmat malli on tuleet jo markkinoille.

  Mutta mutta… Se voidaan kyllä todeta että maa ei ole vielä revennyt.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Suvakkihuora ei ole mikään myytti, vaan vakava tosiasia!

 • Teppo

  Vastaa

  Tämän naisoletettu siis on ymmärtänyt että hänen ainoa arvokkuus on jalkojen välissä. Näen painajaisia siitä että piparikauppias hankkii lapsia ja jälkikasvu käy poikani kanssa samaa koulua.

  • Liki piti

   Vastaa

   Muista pysyä poissa Tampereelta. Sieltä löytyy Marin ja Suomela.

 • Älä tee huorasta vaimoa

  Vastaa

  Tällä tulee epäilemättä olemaan onnellinen elämä. Alle 30-vuotiaana vielä kestää huorata, mutta mitenhän on asian laita 10 vuoden päästä? Aviomiehen löytäminen varmaan helppoa näin Googlen aikakaudella.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Tämähän oli ilonpäivä… Huora jakaa potentiaalisen asiakkaan tietoja.…JA.…asiakas osoittautuu patamustaksi sionistiksi 😀 Miten onkin, niin että vasemmiston-JUDE-sionistien epäpyhällä akselilla onkin, niin paljon ihmisoletettuja, joiden moraalikompassi ei oikein pelitä? 😀

 • Nimetön

  Vastaa

  ”Olet huora etkä mikään professori.” Päivän naurut. 😀 

  Mutta joo, huorat on sen verran alhaista kastia minun kirjoissa, että tämän uikuttavan ali-ihmisen kirjoittelut ei silmäpieliä kostuta.

 • TT

  Vastaa

  No eipä toi kaappihomo asiakaskaan mikään loistava ole täysi nilkki joka haluaa katsella kavereiden seisovia munia… Ylimielisetrahallamäärääväthuorapukithan sitä pahinta ihmis-saastaa on jos tuo nyt on teidän oikeusto ihanne niin ette mene edes metsään vaan ämmässuolle.

  • Anu Palosaari

   Vastaa

   Nimeomaan. Pahinta saastaa ovat miehet, jotka pitävät seksikauppaa yllä. Ei se muuten pysyisi, ellei miehillä olisi ”haluja”. Katsokaa peiliin, ääliöt. Minun arvoasteikossani alimpana ovat miehet. Minulla on heille oma nimityskin, mutta en sano sitä tässä, etten loukkaa jonkun herkkiä tunteita.

   • george

    Vastaa

    Naisen pukeutumisen funktio?

    Millä se kosmetiikkateollisuus elää?

   • Anonyymi

    Vastaa

    Oletko sinäkin Anu huora?

  • Nimetön

   Vastaa

   Tuo ”asiakas” on trollitili

 • EV

  Vastaa

  ”Olet huora etkä mikääb professori” HUUTONAURUA! XD

 • sotatila

  Vastaa

  Kaikkein suurimmat portot ja lortot on valtiolla töissä. Rehellinen huora joka veloittaa työstä on kunniakansalainen verrattuna valtiolla töissä oleviin rikollisiin. Katsokaa mitä saastaa Suomen eduskunta, hallitus, virkakoneisto on täynnä!

  Suuria rikollisia jotka piiloutuvat milloin minkäkin virka aseman tai johtoaseman taakse. 

  Kuten esim aluehallintoviraston johtajat jotka pitäisi käsiraudoissa viedä Kauppatorille yleisön pilkattavaksi.

  Tai lukematon määrä muita, kalliisti palkattuja valtion porttoja, pettureita, pelkureita jotka myisivät oman äitinsä saadakseen vähän valtaa ja rahaa. 

  Suurin osa meistä kaikista on pankin huoria. Luottohuoria.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Parhaita asioita elämässä ei saa rahalla ja yksi näistä on henkisesti tyydyttävä seksi mihin liittyy aina rakkaus. Eikä kannata sotkea käsitteitä, vaikka niin yleisesti tehdäänkin. Tuo suvakki on ilotyttö, ei huora. Huora on ylläpidetty nainen johon ei ole tunnesidettä, vaan ylläpitoa vastaan saadaan seksiä.

  Ilotytön virallisempi nimitys on prostituoitu. Kulttuurimarxnismin aivokupan raiskaamat median edustajat ovat tätä lähellä, presstituutteja.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ulosotossa olevatkin ovat valtiohuoria joita kupataan mitä erilaisemmin perustein, monasti perusteettomien rikoskanteiden perusteella, joille USA:ssa olisi naurettu

  https://Tuomionpurku.blogspot.com

  Seppo Lehto Tampere

 • Pasi

  Vastaa

  On kyllä huvittava ”media” tämä Partisaani. Ei uskalleta kirjoittaa juttuja ”toimittajien” omilla nimillä, kun varmaan kaikista julkaistuista jutuista rapsahtaisi kunnianloukkaussyytteet.

  • Nimetön

   Vastaa

   Hienoa Pasi(la?), todistit juuri kaiken Partisaanin uutisoinnin valheelliseksi!

 • SOOmalainen

  Vastaa

  Ei vittu, Iltalehti mainostaa tota horoa ja myös telkkarissa mainostetaan.. jos huoraa mainostaa niin olisi valinnut jonkun tasokkaamman eikä sitä kaikkein sairainta rottaa..

 • Marco

  Vastaa

  Olet huora etkä mikään professori😂 Isalla törkeet kainalokarvat sekä alapäässä semmonen ryijy et hyi helvetti,lisäks ylipainoa selvästi,oikea läskiperse. Kuka hemmetti maksaa tuon läskiperseen panemisesta, vielä kun pyytää törky hintaa!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi