”Juuston tarjoilu on rasistista!” – Elokapina kampanjoi Englannissa juustotarjoilun kiellon puolesta

Äärivasemmistolainen pikkurikollisjärjestö Elokapina on jälleen ylittänyt itsensä.

Viihde

Äärivasemmistolainen pikkurikollisjärjestö Elokapina on jälleen ylittänyt itsensä. Tällä kertaa järjestön Englannin haara kampanjoi paikallisissa kouluissa niinkin tärkeän asian kuin juuston tarjoilun kieltämisen puolesta. Syy tälle on se, että juusto itsessään sisältää rasistisia elementtejä.

Elokapinan edustaja Alison Plaumer valistaa kansalaisia adressillaan, jossa todetaan, että koska BAME-ihmisillä (Black, Asian and Minority Ethnic) on jopa 65% laktoosi-intoleranssi, tekee se juustosta rasistista. Etenkin juuston tarjoilu on rasistista, sillä se on kuin tahallaan aktivoisi ”rodullistettujen” ihmisten herkkää suolistoa käymään ylikierroksilla.

Epäuskoisia reaktioita

Luonnollisestikaan Elokapinan strategiajohtajat eivät ole miettineetkään asiaa siltä kantilta, että kyseessä on vain yksi todiste rotuerojen olemassaolosta. Sen sijaan he ovat päättäneet toistaa samaa vanhaa mantraa, jossa syypäitä laktoosi-intoleranssiin ovat rasistiset valkoiset juuston tarjoilijat.

Ei liene kuitenkaan yllätys, että kampanja herätti monissa sosiaalisen median käyttäjissä epäuskoisen huvittuneita reaktioita.

”Jos joku ajattelee ruoan olevan rasistista, ei hän ole pätevä olemaan lähelläkään koulua”, ”toivottavasti nämä lumihiutaleet sulavat pois”, ihmiset kommentoivat.

Lähde: Express

Äärivasemmisto Antifa Elokapina Extinction Rebellion Juusto Maahanmuutto Poliittiset viholliset Rasismi Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Viihde

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha

  Vastaa

  Älkää hyvät ihmiset äänestäkö kommunistisia punavirheitä tai kokokustaa.. ikinä!

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Eloapinat ovat siis rasisteja koska tunnustavat ihmislajiin sisältyvien rotujen fysikaaliset ja lääketieteellisesti todettavat eroavaisuudet. Kyllä se siitä, todellisuuteen palaaminen, olette hyvällä alulla.

 • Aksu

  Vastaa

  Juu ei kannata juustoa noille tarjota pierevät ja haisevatten sitten niin maar paljon.

 • MinäMinäJaMinä

  Vastaa

  Elokapina.. kapinoi elämää vastaan, sille on helppo lopetus, ei tarvitte kapinojien kärsiä, senkun lopettavat ittensä.

 • juha.

  Vastaa

  Idiotismi on äärettömämpi kuin avaruus!

 • pzkw

  Vastaa

  Ei ei ei jumalauta 😱

 • EV

  Vastaa

  Voin samaistua näihin syrjittyihin ”BAME”-ihmisiin näin valkoisena, blondina, sinisilmäisenä suomalaisena heteromiehenä, ole itsekin laktoosi-intolerantikko, mutta olen keksinyt tähän ratkaisun syyllistämättä ketään… ostan laktoositonta juustoa 🤣 kelatkaa, jotkut ottavat nämä mielipuolikapinoitsijat tosissaan.

 • Hei toimitus, siitä aprillipäivästä on jo aikaa 2 ja puoli viikkoa!!

  Vastaa

  Vaan oisko tää sittenkin suvakkien tuorein neronleimaus?

 • Lars

  Vastaa

  kuuluuko tuohon elokapina sketsihahmo sakkiin muita kuin älyllisesti kehitysvammaisia, mielisairaita idiootteja?. Elokapina vaikuttaa olevan lähinnä mielenterveysongelmaisten ressukoiden vertaistukiryhmä. Vaikuttaa myös siltä, että monella heistä on ollut jollain tapaa onneton lapsuus, mikä ilmenee ns. teini-iästä alkaen mm. häiriökäyttäytymisenä, sekä erilaisina pakkomielteen omaisina päähänpinttyminä, kuten perusteeton huolissaan olo ilmastosta sekä jatkuva rasismikortin heiluttelu.

 • Winter War Finn

  Vastaa

  No tuohan on ilmiselvää.
  Ihme ettei kukaan aikaisemmin ole tätä huomannut.

  Sillä useimmat juustothan ovat hyvin hyvin vaaleita. Etten jopa rasistisen valkoisiksi sanoisi? 😀

  Itse asiassa meilljä juustolassa on sisäinen sanonta: Tässä me valkoiset rasistit hämmennämme rasistista valkoista juustoainesta… 😀

 • Late

  Vastaa

  Suolistot on rasismia ja etenkin kierrokset

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Ihan hyvin toimii. Vastakkainasettelua haetaan, mutta ei varmasti siten, että mustia alettaisiin pitämään heikkolahjaisina ruikuttajina, joita ei pitäisi sivistysmaissa näkyä ollenkaan.

  Luulin näiden olevan ilmastohihhuleita, luulin väärin.

  • Laulava Kankkunen

   Vastaa

   Ilmastoa se on piereskeltykin ilmasto! Ja ”Kyllä juu juu juustossa löytyy” ‑lauloi eräskin roteva valkoisen ylivallan edustaja ylivalotetulla 70-luvulla. Oli ilmeisesti aikaansa edellä ilmapiirin myrkyttämisessä N‑henkilöitä ja juustoa apuna käyttäen.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Kai kohtapuoliin piereminenkin ilman afrikkageenipohjaista laktoosi-intoleranssia on rasistista pieremistä…

 • Valkoinen raja

  Vastaa

  Taidan mennä Bauhausiin ja ostaa sieltä valkoisia aitaelementtejä ja rajata niillä tonttini. Kun ottaa sen 180cm korkean mallin niin ei tarvitse katsella kuin valkoista rajaa.

 • Tassos

  Vastaa

  Greta Thurnberg ja hänen perheensä ovat Elokapina- liikkeen arvostettuja kannattajia ja tukijoita.
  He ovat usein nähtyjä järjestön johtohahmojen vieraina Englannissa.
  Sekä vihreillä että Elokapina- liikkeellä on yhteinen päämäärä, tuhota yhteiskunta ja talous anarkialla sekä terroriteoilla.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Se pikku ilmastoautisti on pelkkä käsinukke jonka suu liikkuu tasan siihen tahtiin ja käsikirjoitettuja tekstejä suoltaa miten sen syvällä peessä oleva puppetmasterin käsi sitä liikuttaa. Uusmarxilaisen ilmastoideologian lapsiuhri, mielenterveydeltään tai tarvittaessa jopa fyysisesti uhrattava ihmiskilpi jonka tarkoituksena on ajaa ”ettehän tekisi pahaa lapselle”- narratiivia jonka selän takaa voidaan ajaa ilmastofasistista agendaa, tyypillisen epärehellistä marxistista toiminta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi