Petri Viitala teki Tuukka Kurusta rikosilmoituksen – reisille meni

Rikosilmoituksesta ei aloitettu esitutkintaa, sillä rikoskynnys kunnianloukkauksesta ei ylittynyt.

Viihde

Piirtäjän näkemys Petri Viitalasta.

Facebookin Loppu MV-lehdelle ‑sivun ylläpitäjänä tunnettu rasisminvastustaja-aktivisti Petri Viitala teki rikosilmoituksen kansalaisaktivisti Tuukka Kurusta. Syynä tälle oli Kurun ohjeistus Viitalalle, jossa hän suositteli lopettamaan ahdistelun, herjaamisen, vainoamisen ja uhkailun. Viitalan mukaan hän ei ole toiminut kuvatulla tavalla ja teki rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.

Viitala kertoo rikosilmoituksessa ”lempeästi kovistelleensa” tummaihoista naista tämän seurusteltua Twitterissä ”Tuukka Kurun ja muiden äärioikeistolaisten kanssa”. Syynä tälle oli se, että Viitala pitää Kurua vaarallisena hänen itsensä ollessa vaaraton, sillä hän käy rauhanmarsseilla, tekee vapaaehtoistyötä ja vastustaa ”valemediaa”.

Rikosilmoituksesta ei kuitenkaan aloitettu esitutkintaa, sillä rikoskynnys kunnianloukkauksesta ei ylittynyt. Erityisesti Viitalan oma toiminta ennen Kurun ohjeistusta vaikutti päätökseen.

Lähde: Tuukka Kuru

Äärivasemmisto Kotimaa Kunnianloukkaus Marxismi Petri Viitala Rikos Tuukka Kuru Viihde

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Rikollinen poliisi sortaa Viitalaa jolla on mielestään korkein tieto ja jopa selvännäkijäkykyjä

  https://petriviitala.wordpress.com/2020/11/30/junes-lokka-ja-rikollinen-poliisi-markku-kukko-yhteistyossa/

  Oisko Astral-TV:ssä hänelle duunia?

 • Eikka

  Vastaa

  Poliisin päätöksestä jättää tutkimatta Viitalan horinoita käy ilmi myös se, että ”lempeän kovistelun” kohde ja Tuukka Kuru ovat itse asiassa niitä, joiden kannattaisi pyytää poliisia tutkimaan onko Viitala syyllistynyt uhkailuun ja kunnianloukkaukseen.

 • Yksinäinen ihmisparka

  Vastaa

  Kun katsoo tän kaverin blogia niin se vaikuttaa yksinäiseltä kaverilta. Sellaiselta joka halusi olla kaikkien ihannoima, mutta koska ei sopeutunut muiden joukkoon niin muut hylkäsivät. Talous romahti ja heikko itsetunto ja/tai narsismiin taipuvainen luonne koki kolauksen. Todellisuuden lyödessä vasten kasvoja kuin märkä rätti, Kupittaa kutsui omiaan. Sittemmin löytänyt ”yhteisen vihollisen” ja piirin jossa on samanhenkisiä. Liekkö vieläkään saanut palvontaa, josta lienee aina haaveillut.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Sinnikäs ”muusikko” 😀 Tämä trumpetisti se ei lasiin puhalla…

 • Kansallismielinen nainen

  Vastaa

  Voi olla, että itse muistan väärin, mutta eikös se tummaihoinen ollut nainen? Nimi taisi olla Nadi ja Viitala lienee häneen joskus ollut ihastunutkin.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  Nämä Viitalan jutut menee kyllä aina huutisten puolelle. Millähän kemikaalilla tuollaisiin tuloksiin pääsee?

 • Trubadurix

  Vastaa

  Kupittaalta kajahtaa.

  Tämä ”saksofonisti” latvakakkonen on totaalinen elämäntapaluuseri, jolla iso pyörä pyörähtänyt peruuttamattomasti. ”Lempeään kovisteluun” on aiemmin kuulunut myös misogyniaa ja naisten rankkaa verbaalista alistamista (etenkin sen jälkeen, kun eivät ole lämmenneet herran lepertelyille), että sellainen SJW tämä feikkitileillään itsensä kanssa keskustelevakin poskisolisti on. Positiivisena puolena on kai jo riittävän tunnettu myös virkavallan taholla, joka ei ota kyseistä titityy-tason tapausta enää erityisen tosissaan. Toivon, ettei lopullisen naksahduksen koittaessa lähdön aika johda sivullisten kärsimykseen, vaan osaa edes hoitaa asian ns. siististi.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Nää on aina hauskoja, tyhjäntoimittajat jotka larppaavat menneen ajan työläistä lätsällään.

 • juha.

  Vastaa

  Täyttä tuubaa, vaikkei torvi ole aivan oikeanlainen. Kommunisti soveltaa siis eräänlaista ”shariaa”, jossa hän on ”siskonsa” vartija määritellen sen kenen kanssa tämä saa olla kanssakäymisissä, ettei ”kunnia” aivan menisi! Tyypillinen kommunist ja totalitaristi, joka aatteensa mukaisella tavalla ei siedä yksilönvapautta sitten yhtään, koska se on ”taantumuksellista” ja siten äääärrrrimmäisen vaarallista!!!
  Kaiken kukkuraksi tämä ”lasten kyttääjä” taistelee rassismia vastaan kieltämällä tummaihoista naista puhumasta valkoiselle miehelle! Niinpä!

 • Eläkeläinen Petri

  Vastaa

  Uskomattominta on, että kyseinen henkilö on ilmeisesti liki 60 vuotias.

  Miten sen ikäinen jaksaa rähistä netissä ympäri vuorokauden ? 

  Lienee joku setämies kompleksi iskenyt vanhalla iällä jos pari-kolme kymppisiä eukkoja vonkailee. Tosin käyttäytyy kuin hyljätty teini kun ei saa vastakaikua ja alkaa misogynistinen nimittely.

  Ennenvanhaan kylähullut huuteli vaan torilla, nykyään somessa riehuvat, ikävä kyllä.

 • Havainto

  Vastaa

  Kupittaan saksofoniin puhaltaja on kansallismielisten päädyn parhaimpia piste”miehiä”
  Kiitos näistä makoisista nauruista pikku-pete.
  Jatka samaan malliin.
  Never stop madness.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt tuo nillittäjä on tehnyt uuden rikosilmoituksen (22.12.2020).
  Täytyy sanoa, että kyllä on säälittävää toimintaa, kun heti ensimmäisenä on kipittämässä poliisin helmoihin uhriutumaan. Nolo.

 • Dick Solomone

  Vastaa

  Minusta tuo ob tehnyt myös rikosilmoituksen, kun kuulemma toimin mm. Lokan ohjeistuksen mukaan, tehden ”kaikenlaista”.

  Ei oikein mennyt sekään nappiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi