Maahanmuuttajat tappoivat antifasistijohtajan Venäjällä

Antifasistit pohtivat kuumeisesti, miten köyhiä maahanmuuttajia vainonneesta pikkurikollisesta saataisiin leivottua ”aatteen marttyyri”.

Viihde

päivitetty

Sutuga suorittamassa juutalaisrituaalia.

Venäjän antifasistiliikkeen tunnetuimpiin johtohahmoihin kuulunut juutalainen Aleksei ”Sokrates” Sutuga kuoli tiistaina vammoihinsa sairaalassa, jonne hän päätyi väkivaltaisen yhteenoton seurauksena. Moskovalaisen antifasistin kohtalo oli vähintäänkin runollinen, sillä hän joutui maahanmuuttajien pahoinpitelemäksi.

Partisaanin saamien tietojen mukaan kohtalokas tapahtumasarja käynnistyi, kun Sutuga yritti tovereineen ryöstää kauppaa. Antifasistijohtaja ei kuitenkaan ollut yhtä etevä ryöstäjä kuin esikuvansa Josif Stalin, joten kaupan vartijat antoivat hänelle unohtumattoman selkäsaunan. Vartijat kuuluivat dagestanilaisten etniseen vähemmistöön.

Aleksei ”Sokrates” Sutuga.

Tapaus on ollut äärivasemmistolle erittäin kiusallinen, sillä Sutugasta on tullut antifasistien piireissä lähes messiashahmo. Nyt antifasistit pohtivatkin kuumeisesti, miten köyhiä maahanmuuttajia vainonneesta pikkurikollisesta saataisiin leivottua ”aatteen marttyyri”.

Esimerkiksi äärivasemmistolainen The Russian Reader ‑sivusto oli muistoartikkelissaan vaitonainen yhteenoton taustoista. Sen sijaan sivuilla Sutugaa kuvattiin ”yhdeksi antifa-liikkeen tärkeimmistä aktivisteista”. Suomalaisia lukijoita huvittanee, että julkaisu kutsuu Sutugaa myös ”runopojaksi”.

Lähde: The Russian Reader

Äärivasemmisto Aleksei Sutuga Antifa Maahanmuutto Pahoinpitely Poliittiset viholliset Rikos Rotu Ryöstö Ulkomaat Venäjä Viihde

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Suvaitsevainen

  Vastaa

  Minulla on kaikki sympatiat tekijöitä kohtaan.Mitäs pienistä.Kyllä ne venäläisetkin tekee henkirikoksia.Tämä on ainoa oikea tapa käsitellä antifaurpoja.

 • Realisti

  Vastaa

  Vasemmistolaisille kaikki rikolliset ovat runopoikia, joiden rikokset ja pahat teot johtuvat jostaikin keksitystä ulkoisesta seikasta, joka liittyy yleensä valkoiseen heteromieheen joko suoraan tai aasinsillan kautta. Heitä ei haittaa se tosiseikka, että mikäli kansakunta ajautuu anarkiaan, he ketkä sitä anarkiaa vaativat kärsivät siitä eniten.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tällä menehtyneellä antifa-johtajalla on suipot korvat!

  Sattumaa?!!

  • Oiskohanjokuvaan

   Vastaa

   Tarkoititko tissejä?

 • Ei tulevaisuutta

  Vastaa

  Tällaisilla ihmisillä ei vain ole tulevaisuutta.

 • Jones

  Vastaa

  Mitä kylvää, sitä niittää. Itse juutalaiset ovat auttaneet siirtolaisia pohjoiseen, ja luultavasti veronmaksajien rahoilla, jos Suomen valtio avustaa juutalaisten pakolaisjärjestö HIAS:ta verovaroin. Kuten vahvasti epäilen, että holokaustilla painostetaan tässäkin asiassa.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

 • Dagestanin Doge

  Vastaa

  Dagestanissa ei paljoa katsella rikollisia siellä on alistettu, sodittu ja tapeltu jo satoja vuosia Venäjän imperiumia vastaan. Sieltähän tulee Venäjän parhaimmistoa painissa ja Venäjän vapaaottelussa sambossa. Paljon tyhmempää ja vaarallisempaa paikkaa alkaa keppostelemaan tuskin löytyy

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi