Vuoden luontokuva: ”Me ollaan antifa”

Perinteille uskollisesti äärivasemmisto tarjosi tänäkin vuonna tahatonta tilannekomiikkaa.

Viihde

Turussa järjestettiin tänään 188 Kukkavirta ‑kulkue monikulttuurisen terrori-iskun uhrien muistolle. Kuten totuttua, paikalle rämpi myös joukko äärivasemmistolaisia osoittamaan halveksuntaa uhreille sekä vaatimaan lisää terroristeja Suomeen.

Perinteille uskollisesti äärivasemmisto tarjosi tänäkin vuonna myös tahatonta tilannekomiikkaa, josta pääsemme nauttimaan sitä mukaa, kun kulkueen yhteydessä taltioituja videoita ja valokuvia päivitetään Internetiin. Partisaanin livelähetyksen seuraajat esimerkiksi ihastuivat välittömästi kulkueen alkumetreillä ilmestyneeseen hysteeriseen kommunistinaiseen.

Toistaiseksi upeimmasta suorituksesta vastaa kuitenkin ”Me ollaan antifa” ‑lakanaa esitellyt erityislaatuinen kaksikko. Annamme kuvan puhua puolestaan. Partisaanin toimitus tunnisti puskasta tuijottaneen miehen turkulaiseksi Sakari Forsmaniksi, jolle suosittelemme pikaista hakeutumista lähimpään AA-ryhmään.

Äärivasemmisto Antifa Kotimaa Poliittiset viholliset Sakari Forsman Terrorismi Turku Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • härski

  Vastaa

  Tää sama apina käveli wiklundin S‑kaupan kohdalla vastaan. Tuijotti helvetin tuimasti varmaan ihan tajuttiin kaikki vastaantulevat mistäkin miekkarista ollaan tulossa. Käveli siinä samanlaisen päihtyneen mäkkärinuorison seurassa.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Anonyymi anarkisti?

 • pzkw

  Vastaa

  Surkuhupaisaa porukkaa 😂

 • White noise

  Vastaa

  Turun omat farc-sissit taistossa fasismia vastaan.

 • Räyh

  Vastaa

  Ivan Drago ja maailmanhallitus.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi