Näyttelijä Emma Watson rasismikohun keskellä

Myös julkkikset sortuvat vääräoppiseen rasismin vastustamiseen.

Viihde

päivitetty

Ahdistusta aiheuttanut musta neliö valkoisella kehyksellä.

Feministinä ja kulttuurimarxistina tunnettu Emma Watson on päätynyt rasismikohun keskelle. Tapaus todistaa, että myös julkkikset syyllistyvät vääräoppiseen rasisminvastustamiseen.

Kohu sai alkunsa, kun moraaliposeeraajat ympäri maailman lisäsivät sosiaalisen median tileilleen pelkän mustan kuvan osoittaakseen solidaarisuutta mustien ryöstöjengeille, jotka tyhjentävät kauppoja ja polttavat rakennuksia Yhdysvalloissa.

Emma Watson kuitenkin epäonnistui totaalisesti omassa rasisminvastustelussaan, sillä hän lisäsi valkoiset reunat mustan laatikon ympärille. Hän ei myöskään avannut kuvatekstissään asiaa sen enempää vaan ainoastaan lisäsi siihen oikeat aihetunnisteet eli hashtagit.

Pöyristyttävä teko saikin aikaan palautevyöryn Watsonin Instagram-seuraajissa. Moni tuntui olevan myös lähes raivoissaan siitä, että Watson oli muokannut mustan ruudun ympärille valkoiset kehykset siksi, että musta ruutu sopisi paremmin kuvana hänen Instagram-kuviensa joukkoon.Aikaisemmin Emma Watson on kertonut Vogue-lehdelle parisuhdestatuksensa olevan ”itsensä kanssa seurustelu.”

Lähde: Stara

Viihde

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi