Vääränlainen koronamaski johti rikosilmoitukseen

Mies meni ruokakauppaan Ku klux klan hupun kanssa. Kaupassa olleet järkyttyivät tapauksesta.

Viihde

Mies meni ruokakaupoille Ku klux klan hupun kanssa, minkä tarkoituksena oli toimia koronamaskina.

Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa sijaitsevassa San Diegossa kohdattiin maanantaina shokeeraavia hetkiä, kun mies asteli kauppaan vääränlaisessa koronamaskissa. Kaliforniassa hengityssuokan pitäminen julkisilla paikoilla on asetettu pakolliseksi. 

Miehen käyttämä hengityssuoja näyttää liberaaleissa kylmiä väreitä vielä tänäkin päivänä aiheuttavan KKK-järjestön puvun hupulta. Maskista tulikin kansainvälinen uutinen. 

Myös poliisi on kirjannut tapauksesta rikosilmoituksen. On kuitenkin vielä toistaiseksi epäselvää, mistä rikoksesta häntä epäillään. 

Myös Suomessa koettiin vastaavanlaisia kauhunhetkiä syksyllä 2015, kun Lahdessa maahanmuuttoa vastustavaan spontaaniin mielenosoitukseen osallistunut mies kääri paperitötterön päähänsä. Tuolloinkin asiasta nousi kansainvälinen kohu ja resurssipulasta kärsivä poliisi selvitti ajatusrikollisen henkilöllisyyden tutkimalla paikallisten kauppojen asiakkaita ja heidän ostoksiaan tapahtumaillalta. 

Lähde: Kansalainen

Ku klux klan Rikos Ulkomaat Viihde Yhdysvallat

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tuomas

  Vastaa

  Ollaan tärkeiden asioiden äärellä. Luotettavan tietolähteeni mukaan kaikille kalifornian osavaltion asukkaille on järjestetty kriisiapua. DHL on jakanut jokaiseen talouteen huopia ja kuumaa kaakaota. Kaikilla on ollut myös mahdollisuus osallistua ahdistusta lievittävälle kurssille missä traumaperäistä stressiä hoidetaan tanssin ja osallistavan improvisaation avuin. Kurssi on ollut menestys, tämän henkisväkivaltaisen hyökkäyksen jäljiltä ei ole raportoitu ainuttakaan kuolemantapausta.

 • Seppo Lehto historioitsija Tampere

  Vastaa

  Ei voi ymmärtää tuota yksioikoista tulkintaa. Ko valkoinen huppu eri värimuunnoksin on katolisen maailman pääsiäiskulkuehuppu

  Seppo Lehto historioitsija Tampere
  https://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.com

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi