Ilmastokommunisti tuomittu 8 kuukauden vankeuteen Saksassa

Tuomio toivottavasti tulee hillitsemään ilmastohörhöjen toimintaa.

Poliittiset viholliset

Ilmastokommunistisen Viimeinen Sukupolvi ‑ryhmittymän jäsen tuomittiin oikeudessa toiminnastaan 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen Saksassa.

41-vuotias nainen sai tuomion tämän osallistuttua kolmeen autotien tukkimistapahtumaan, joista kahdessa hän oli liimannut itsensä asvalttiin. Hän ei ollut osoittanut minkäänlaista katumusta ja sanoi aikovansa jatkaa toimintaa, minkä takia oikeus määräsi hänelle ehdotonta vankeutta.

Ryhmä tehnyt satoja rikoksia

Viimeinen sukupolvi on suorittanut yli 580 epäiltyä rikosta vuodesta 2022 lähtien. Aiemmin tässä kuussa ryhmä oli töhrinyt kuuluisan Brandenburgin portin oranssilla maalilla patistaakseen Saksan hallitusta tehokkaampiin toimenpiteisiin hiilidioksidipäästöjä vastaan.

Heinäkuussa Saksan liittotasavallan virasto perustuslain suojaamiseksi ‑tiedustelupalvelun entinen johtaja, Han-Georg Maassen, vaati viranomaisia luokittelemaan Viimeisen Sukupolven rikollisjärjestöksi mutta oikeusministeriö ei tätä suostunut tekemään.

Lähde: European Conservative

Äärivasemmisto Ilmastokommunismi Poliittiset viholliset Rikos Ulkomaat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  jospa kaikki viher/puniikki piiperöt sekä muut tyhmät poliitikot,päättäjät, kävisivät lukemassa biokemian alkeellisimman perustiedot, että hiilidioksiidi on fotosynteesin absolyyttisen välttämätön osa, ilman sitä kasvit ei kasva, on ollut 440ppm jo viimeiset tuhat vuotta vakio! ihminen ei vaikuta siihen, auringolla on se voima, 4 miljardia maapallo ollut, ei tämä ihan tästä mihinkään katoa, nämä viher terroristit ovat vain tyhmiä globaalin ja miljonäärien työkaluja että saataisiin veroja ja ihmisistä orjia. dinosaurus aikana kaikki oli valtavan suurta hiilidioksiidi oli 7000ppm, miksi kuvittelette että tomaatti kasvattamoon puhalletaan hiilidioksiidia, siksi että tomaatit ei kasva ilman sitä! miksi on niin saatanan vaikeaa ymmärtää tiedettä.

  • Että näin

   Vastaa

   Ideologiaan ei kuulu tieteelliset faktuaalit, koska päämäärä on kaikkien saattaminen kurjuuteen, tätä eivät ideologian kannattajat tajua että he ovat myös itse kohderyhmänä. Vihervasemmistolaiset elävät harhassa että he kuuluvat jotenkin jonkinlaiseen eliittiin, jota ajamansa kurjuuden maksimointi ei koske.
   Tällä hetkellä eletään aikaa, jolloin hiilidioksidin määrä on maapallon historian alhaisin eli mennään riskirajalla, se on laskenut koko teollistumisen ajan joka alkoi n.200v. sitten. Hiilidioksidi ei ole kasvihuonekaasu (vaikka sitä niihin joudutaan pumppaamaan) vaan ne ovat ihan toisenlaisia kaasuja, jopa vesihöyrykin aiheuttaa enemmän kasvihuoneilmiötä kuin hiilidioksidi ja se ei ole edes kaasu.
   Mitä enemmän hiilidioksidia, sen enemmän kasvit kasvavat ja sen enemmän happea ilmassa, ihan biologian oppien mukaan.

  • Pekka is pest

   Vastaa

   10+
   Jos Partisaanin lukija joutuu joskus tilanteeseen, jossa joku hysteerikko tulee avautumaan hiilidioksidista, niin silloin kannattaa toimia seuraavasti:
   1. Pyydä henkilöltä rauhallisella äänenpainolla selitystä sille, miten co2 vaikuttaa ilmaston lämpenemiseen. Luultavsti jo tässä vaiheessa kommunikaatio loppuu ja avautuja poistuu periferiaan. Mutta, jos vastaukseksi saat jotakin muminaa kasvihuone-efektistä ja co2: n absorbtoivasta vaikutuksesta, niin:
   2. Kaiva esiin tallettamasi kuvaaja eri kaasutyyppien osuudesta absorbtioon, erityisesti osoittaen co2:n aiheuttaman 100% absorbtion ja kysy, miten co2:n lisäys lisää absorbtiota, jos se on jo nyt 100%.
   Kuvaaja löytyy täältä:
   https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Atmospheric_Transmission-en.svg
   Kuvaajasta kannattaa huomata nyös vesihöyryn osuus, joka ei ole 100%, eli mitä kosteampaa, sitä enemmän absorbtiota/heijastumista.

 • päämäärää

  Vastaa

  Pitäisi tuomita myös rosvot, jotka työstävät kansalaisten rahoja ilmastohuijausta ja sotimista hyväksikäyttäen polttoaineita ja sähköä myydessään.
  Esimerkiksi sähkölaskun selvitys kesäkuukausina. Megawattitunnilta euroja sähkön myyjä sai 2.5, sähkön siirtäjä Caruna 17, Suomen valtio otti veroja 5.5 ja sähkön tuottaja 4. (Nämä luvut saa selville kukin omasta sähkölaskustaan, tämä käyttäjä maksoi laskunsa pörssisähkön mukaan ja käytti pääasiassa halpaa yösähköä)
  Valtio ottaa taskuihinsa hiukan enemmän kuin sähkön tuottaja, joka sekään ei sähköä tappiolla tuota. Onneksi vero jää valtiolle, josta kansalaiset hyötyvät ainakin osan. Tai mistä senkään tietää, 4,5 €/MWh voi sisältää päästömaksuja EUlle. Mutta sähkön siirtäjä Caruna rosvoaa rahoista sijoittajille (USA ja Kanada) liki 3 kertaa enemmän kuin verottaja saa.
  Jos halpaa yösähköä käytti 1000 MW kesäikana, Caruna velotti 170 €, valtio nappasi 45 €, sähkön tuottaja sai 40 € ja myyjä sai paperitöistään 25 €. Näin kansalaista rosvotaan monen toimesta. Sähkön tuotto kustannukset olivat 40 € ja ehkä todelliset siirtokustannukset 30€(?), kuluttaja maksoi 280 €. Koska sähköenergia on nykyään välttämätöntä, siitä joutuu maksamaan 4 kerttaisen hinnan.

  • pää määrää

   Vastaa

   Jäi h pois 1000 MW pitää olla 1000 MWh! Kannattaa tarkistaa oma sähkölasku ja selvittää kuinka meitä ryöstetään, ei työstetä. Jos olisin tehnyt maaliskuussa sähkösopimuksen olisin joutunut maksamaan 220 euroa enemmän. Onneksi se ei vielä ole pakollinen.
   Miten on polttoainekulut ja kuka kerää voitot? Venäjällä diesel litra maksoi vielä syyskuussa 62.640 ruplaa, mutta se on euroissa vain 60 senttiä. Mutta kallista se on naapurissakin, kaipa Putinin päässäkin riehuu ilmastohuuhaata. Hintoja euroissa maissa, joissa kansalaisia ei voi tai haluta kyniä.
   0.004 Venezuela
   0.005 Iran
   0.029 Libya

 • Humma

  Vastaa

  Tuo kuulosti ennemminkin itsemurhayritykseltä kuin mielenosoitukselta. Mutta mitä kävi sille vihreälle (Aino Pennanen) täällä Suomessa, joka pysäytti lentokoneen, jossa oli palautuslennolla irakilainen lastenraiskari? Jäikö raiskari maahan ja saiko Pennanen mitään rangaistusta teostaan? Luulisi lentoturvallisuuden vaarantamisen, häiriköinnin, lennon & jatkoyhteyksien myöhästyttämisen, viranomaisten työn (rikollisen palautuksen) estämisen, rikollisen suojelemisen jne. jne. jne. olevan vakavia rikoksia jopa EU-Suomessakin…

 • Antaa olla

  Vastaa

  Eikö ne voisi keiloilla erottaa liikennevirrasta ja antaa niiden olla siinä parikin päivää. Kyllä sen jälkeen itsekkin löytäsi konstit asfaltista irroittamiseen kun on kuset ja paskat housuissa. Vähän niinkuin sielä Porschen myymälässä kun ne pisti ovet kiinni viikonlopuksi ja sammutti lämmöt.

  Keiloja vaan sen verran että autot kiertää.

 • TT

  Vastaa

  Kun maksat enemmän veroja ja ilmastomaksuja ja vaihdat kaiken omistamasi ja jatkossa hankkimasi ”ilmastoystävälliseen” versioon, niin säät paranevat. Tosin on vaikea ymmärtää, miksi niiden pitäisi parantua, kun Suomessakin on viime aikoina vallinnut täsmällinen, kaunis ja lämminvoittoinen sää. Viime kesäkin on ollut kuin suoraan oppikirjoista tai mustavalkoisten Suomi-filmien kuvastosta. Mitään poikkeuksellista siinä ei ollut sellaisen mielestä, joka on elänyt jo useamman vuosikymmenen. 

  Mutta yhtä kaikki vihreää ja hiilineutraalia kuluttaen ja runsaita veroja ja maksuja maksellen säät siis paranevat eikä telkkarista tule jatkuvasti kuvaa maapallon syrjäisimpien kolkkien tulvista ja myrskyistä. Näin väittävät ilmastokäärmeöljyn myyjät. Tässä on jotain samaa kuin pandemia-vedätyksessä. Jos kaikki rokottautuvat geeniterapeuttisella sotkulla, niin kaikki kulkutaudit ja nuhakuumeet lakkaavat maailmasta.

 • Anony

  Vastaa

  Pennanen sai sakkorangaistuksen, 720 euroa.

 • Jupi

  Vastaa

  onneksi noi ali-ihmiset eivät ole vallassa. Huolta herättävää on kuitenkin se että vallassa olevat ajaa samaa päämäärää lainsäädännön (lue direktiivien) kautta, eikä siten näe ainakaan aktivistien ideologiassa mitään pahaa, eli sivuvaikutuksena tuleva harmiton rikollisaalto näyttää oikeutetulta tai vähintäänkin siedettävänä. Se on pieni hinta jos pelastuu maapallo

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi