Vuokra-asuntonsa Ylöjärvellä tuhonneen antifa-elämänkoululaisen tuomio pysyi hovissa

Antifasisti Joonas Toivo Rasmus Hakala syyllistyi oikeuden mukaan törkeään vahingontekoon. Vuokralainen aiheutti asunnon omistajalle noin 17000 euron vahingot.

Poliittiset viholliset

Hyväuskoinen ylöjärveläisvuokranantaja vuokrasi asuntonsa antifasistille lokakuussa 2019. Seuraavan vuoden syyskuuhun mennessä asuntoa oli kohdannut täystuho.

Asunnossa oli eletty monille antifasisteille ominaiseen tapaan: seinät oli maalattu, paikat rikottu, huumeita käytetty ja ovella oli käyty perimässä velkoja. Alamaailman velkoja ei yleensä makseta sosiaaliviranomaisten kautta maksusitoomuslapulla, minkä vuoksi velkojat eivät ilmeisesti olleet saaneet rahojaan sovitusti.

Asunnon ulko-oveen oli liimattu antifa area-tarra, mikä kertoo kaiken tarpeellisen vuokralaisen arvomaailmasta.

Antifasisti Joonas Toivo Rasmus Hakala syyllistyi oikeuden mukaan törkeään vahingontekoon. Vuokralainen aiheutti asunnon omistajalle noin 17000 euron vahingot.

Hänet tuomittiin lisäksi kahdesta ryöstöstä sekä laittomasta uhkauksesta. Ryöstösaaliina oli toisessa tapauksessa 45 euroa ja toisessa auton avaimet, joiden omistusta hän ei ennen putkareissua ehtinyt realisoimaan.

Rikosseuraamuslaitoksen tekemän selvityksen mukaan antifasisti ei ole kykenevä yhdyskuntapalveluun (lue: työntekoon), joten hänelle annettiin 8 kuukautta ehdotonta vankeutta. Hänet on myös maaliskuussa 2022 tuomittu vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Lähde: Ilta-Sanomat

Äärivasemmisto Antifa Kotimaa Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tulevaisuuden toivot

  Vastaa

  Vai että Ylöjärvellä… Eikös ne kommunistit koittaneet sitä Pirkkalaa käännyttää jo koulunpenkillä sosialistiseksi? Vai onkos nyt oppi aikojen saatossa levinnyt naapurikuntaakin ja mutatoitunut sen ihmisiin?

  No, mutatoitumista tapahtuu aina kun puhdas geeniperimä kohtaa saastuneen. Siksi se kuvitelma että lapsi antifan-vassarin-kommunistin kanssa parantaa maailmaa on väärä. Maailma huononee siitä.

 • Just Do It

  Vastaa

  Siinä vasta voimavara. Tuollaisia torakoita koko maa täynnä. Eivät muuta tee kuin kehuvat omaa erinomaisuuttaan ja arvostelevat tavallisia, normaaleja ihmisiä. Pää sekaisin 247 kun omaa totaalista paskuuttaan ei uskalla kohdata. Täysin turhaa biojätettä tämäkin yksilö. Voimme vain toivoa että tämäkin naurettava, arvoton saastake kokee luonnollisen antifakuoleman oman käden kautta ennenkuin tappaa jonkun yhteiskunnalle hyödyllisen henkilön.

 • Observer

  Vastaa

  Sinänsä yllättävää että antifasu ei ole kykenevä työntekoon… LOL!

 • Jupi

  Vastaa

  ennakkoluulon lyhyt oppimäärä.
  Hinta: 17000
  yhdenvertaisuus: priceless

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi