Kulttuurimarxistit ja äärikapitalistit valtaan Virossa – homoavioliittojen ja ”vihreän siirtymän” valmistelu alkanut

Vaalivoittajat ovat yhtä mieltä muun muassa homoavioliittojen ja "vihreän siirtymän" tukemisesta sekä aseellisesta avusta Ukrainalle suurvaltojen sijaissodassa.

Poliittiset viholliset

Kaja Kallas.

Viron vaaleissa valtaan nousevat Reformipuolue, Eesti 200 ‑puolue ja Sosiaalidemokraatit kertovat olevansa yhtä mieltä tärkeimmistä ”arvokysymyksistä”. Uuden hallituksen sisäiset ristiriidat liittyvät lähinnä veroprosentteja koskeviin yksityiskohtiin, arvioi Yleisradio.

Viron suurin poliittinen liike on vaalien jälkeen pääministeri Kaja Kallaksen Reformipuolue, joka ajaa ulkopolitiikassa Yhdysvalloille alisteista globalismia. Eesti 200 on puolestaan koonnut riveihinsä muun muassa investointipankkiireja ja toimii finanssieliitin edunvalvojana. Sosiaalidemokraatit taas pyrkii ennen kaikkea kiristämään rehellisten työntekijöiden verotusta.

Vaalivoittajat ovat yhtä mieltä muun muassa homoavioliittojen ja ”vihreän siirtymän” tukemisesta sekä aseellisesta avusta Ukrainalle suurvaltojen sijaissodassa. Yle luonnehtii kaikkia kolmea puoluetta ”arvoliberaaleiksi”.

”Arvo- ja ympäristökysymyksissä puolueet ovat samoilla linjoilla. Esimerkiksi sukupuolineutraalin parisuhdelain aiheuttamat muutokset muihin lakeihin ovat junnanneet pitkään. Nyt ne ovat vihdoin toteutumassa,” Yle iloitsee.

Lähde: Yle

Globalismi Homolobby Kaja Kallas Kulttuurimarxismi LGBT Pankit Pankkiirit Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Taloudellinen riisto Talous Ukraina Ulkomaat Vihreä siirtymä Viro Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Virolle käy kuten suomelle, kun annat kapitalistille pikkusormen se vie koko käden. Eliitti omistaa kaiken ja sinä et mitään, et edes sieluasi

  • Observer

   Vastaa

   No eipä nuo vihervasemmistolaiset kulttuurimarxistitkaan taida sitä pikkusormea paijata.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Äänestysprosentti ei vissiin ollu kovin korkea, mutta siitä huolimatta, miksi virolaiset sallivat maan täydellisen mädätyksen?
  Luulisi virolaisten ymmärtävän eurooppalaista keskiarvoa paremmin kansallisidentiteetin tärkeyden ja ymmärtävän suhtautua erittäin kielteisesti globaalia mädätyssysteemiä kohtaan.

  Viroon on luvassa kiihtyvään tahtiin lobattavaa pakkomonikulttuurisuuden ajamista, transuilua ja aivan kaikenlaisen kulttuurimarxistisen ideologian levittämistä koululaitoksiin ja yhteiskunnan instituutioihin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Viro tulee monikulttiurista EU:n tietä kuten Hölmölä. Äänestystulokset väärennetään myös siellä joku voisi arvailla.

  • Pertti

   Vastaa

   Olen ihmetellyt, miksi Suomessa demarit, vihreät ja vassarit ovat niin ”viileitä”, vaikka trendit osoittavat rökälemäisen vaalitappion suuntaan. Jospa heille on kerrottu, että tulos on jo päätetty, ei syytä huoleen.…?

   • Nimetön

    Vastaa

    Vaalituloksia manipuloidaan kaikkialla, jotta eliitti pysyy vallankahvassa. Myös Suomessa

 • Helsinki sileeksi,kiitos

  Vastaa

  Virolaiset pikkasen ylvästä ja reteetä porukkaa nykyään. toivottavasti Venäjä pommittaa tuonkin tuusan paskaksi vai mitä Halla-Aho. Nää muovipussivaltiot oikein kerjäilee turpiinsa, marjanpoimija ja lampaanvillapyörittelijä-suomi on samaa sontaa.

 • Että näin

  Vastaa

  Kun vallankahvaan päästetään tai oikeammin väkisin kammetaan näköalaton nuori naispoliitikko ja vielä sd, on tuloksena aika lailla täystuho kautta rantain. Viro on suomen tiellä, nyt jo Kallas on esittänyt yhtä utopistisia ja älyttömiä ajatuksia kuin Marin on toimeenpannut.

 • Sinivihreäliike

  Vastaa

  Kovastihan vihreää siirtymää ja Suomen hiilineutraalius 2035 tavoitteita tukee sinimustaliike kanssa. Samoin haluaa autoilun kallistuvan entisestään ilmaston nimissä. En tule äänestämään yhtään puoluetta, joka tukee noita ja sinimustaliike kuuluu niihin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitäs meinasit äänestää?
   Sano yksikin vakavasti otettava vaihtoehto?
   SML sentään on ainoa puolue, joka puhuu väestöpolitiikassaan rodusta.

   Itse en myöskään kannata ilmastohömppää (luonnon puolustaminen on eri asia kuin tämä nykytrendi), enkä autoilun kallistumista.

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Jälleen voidaan kysyä: Kumpi on suurempi uhka demokratialle, Venäjä joka puolustaa kristillisiä arvoja vai jutikat jotka haluavat tuhota ne ja sen jälkeen meidät valkoiset? Minulle ei ole epäselvyyttä vaan sanon että jutikat.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Älä jauha ryssäläistä ripulisontaa #kristillisistä arvois moskovan oblastin kohdalla
   Kuinka monta kymmentä kirkkoa läheisine kouluineen päiväkoteineen sairaaloineen on pommitettu maan tasalle muiden siviikohteiden kera?
   Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija

  • Plääh

   Vastaa

   Suomalaisten tappaminen ei oe kristillistä. Demokratia tuleekin lakkauttaa. Venäjä on uhka suomalaisille. Venäjää eivät johda kristityt, vaan juutalaistahot omistavat kaiken ja heillä on kgb ja valta Putinista alkaen ylimmässä kerroksessa

 • TT

  Vastaa

  Eesti menee huonoon suuntaan. Kaja Kallaksen taannoiset lausumat Venäjästä ja venäläisten uudelleenkouluttamisesta olivat täysin mielisairaita. Ainoa asia missä Viro loistaa, on matujen puute.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Viron Sanna Marin. EUkommunisti. Voi Viron kansaa kun ette päässyt kommunismista eroon.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi