Video: Unkari ei aio luovuttaa pidättämiään saksalaisia antifarikollisia kotimaahansa

Rangaistukset poliittisesti motivoituneista väkivaltarikoksista ovat Unkarissa todennäköisesti ankarampia kuin Saksassa.

Poliittiset viholliset

Unkarin viranomaiset ovat jo ennakkoon ennen Saksan pyyntöjä linjanneet, että he eivät aio luovuttaa pidättämiään saksalaisia antifasistirikollisia kotimaahansa tuomittavaksi, vaan he rankaisevat heitä omien lakiensa mukaan.

Unkarin pääkaupungissa Budapestissa järjestettiin hiljattain kansallismielinen marssi, jota oli saapunut vastustamaan antifasisteja Saksasta asti. Antifasistit olivat tapahtuman jälkeen lähteneet etsimään kansallismielisiä hakattavaksi mutta viranomaisten mukaan uhreiksi päätyi vain turisteja tai paikallisia tavallisia ihmisiä, jotka eivät olleet marssilla mukana.

Antifasistit olivat heille ominaiseen raukkamaiseen tapaan hyökkäilleet ylivoimalla ja aseistautuneina täysin yllättäen uhriensa kimppuun, niin kuin näkyy videolla esiintyvällä 40-vuotiaalla pahoinpitelyn uhrilla, joka ei ole profiloitunut kansallismieliseksi mutta antifasistit olettivat hänen olevan sellainen maihinnousukenkien ja sotilaallisen näköisen takkinsa takia.

Poliisi etsii yhteensä 15 epäiltyä tapahtuneista väkivaltarikoksista, joista kuusi on jo saatu kiinni viranomaisten perustettua yhteensä 45 poliisista koostuvan tutkintaryhmän selvittämään rikoksia. Joissain maissa poliisi keskittyy jahtaamaan oikeita rikollisia ”vihapuhujien” sijaan.

Lähteet: Remix (1, 2)

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Antifa Poliittiset viholliset Saksa Ulkomaat Unkari

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Unkarissa toimitaan oikein ja se on suomalaisille kova paikka koska täällä suurin osa on USA:n propagandan täysin aivopesemiä! Unkari taistelee oman kansansa säilymisen puolesta ja siksi tulee jokaisen ymmärtää, että Orbanin politiikka on todellista kansallista politiikkaa! Antifa on Soroksen ja hänen kätyriensä rahoittama joukko roskaväkeä ja jokainen hyökkäys tulee tulkita terrorismiksi!

  • society

   Vastaa

   Ei oo mitään USA:n propagandaa. Samaa juutalais paskaa on Venäjälläkin

   • hh1488

    Vastaa

    ei ole usan propagandaa?oletko tyhmä vai idiootti?

 • p.grandell

  Vastaa

  oiken, on enemmän oikeutta ja munaa unkarissa kuin pk pilaamassa tom of finlandiassa, täällä suojellaan moisia puniikkeja ja syytetään tavallisia veronmaksajia, hienoa että jossainpäin on vielä oikeus tajua, tom of finland on ruotsin tiellä, kohta menetetty,kiitos tyhmien eu.n ja naton pelleilyjen vuoksi. suomen kansa on mahtavan,hienoja ihmisä.pk poliitikot/ päättäjät dollari huoria, eivät välitä omasta maastaan/kansastaan hivun vertaa.

 • Teme

  Vastaa

  Voihan Jeesuksen sandaalit, että oli maailman naurettavin ”pahoinpitely”. Nuohan olivat ämmiä suurin osa. Toivottavasti HIV korjaa pois.

 • Lähti Lapasesta

  Vastaa

  Fantit tulevat nauttimaan unkarin vieraanvaraisuudesta vankilassa.

  • Parrua perseeseen

   Vastaa

   Toivottavasti saavat kiinteää eikä mitään sakkoja. Siinähän oppivat että rikoksella on aina rangaistus. Ja oppivat olemaan ihmisiksi. Samalla kun oppivat katsomaan vain lattiaan ja melko nopsasti unkarin kielen.

   Ei passaa lähteä kotinurkkiaan kauemmas jos on tyhmä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti antifapellet saavat kunnon tuomion ja heidät laitetaan istumaan se Unkarissa, toivottavasti saavat myös kunnon kurinpalautuksen siellä.

  • Sami

   Vastaa

   Valitettavasti ohikulkeneet unkarilaiset naiset eivät menneet auttamaan pahoinpitelyn uhria. Mielestäni miehet ja naiset ovat tasa-arvoisia, ja tästä hyvästä syystä ohikulkevien naisten velvollisuus olisi ollut mennä leijonan tavoin hyökkääjien kimppuun uhrin avuksi. Mikä naisia vaivaa, eikö tasa-arvo kiinnosta?

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Eikö rikolliseen tekoon syyllistynyt tuomita ja kärsi rangaistuksensa lähtökohtaisesti siinä valtiossa, missä on rötöksensä tehnyt? Vrt. Steen Christensen.

 • TT

  Vastaa

  Antifa on aivan uskomaton roskajoukko, joka on joka ikisessä yhteydessä puolustamassa upporikkaiden globalistien ja bankstereiden hankkeita. Englannissa on protestoitu kansalaisten normaalia liikkumisoikeutta rajusti rajoittavia 15 minuutin kaupunkiprojekteja vastaan. Sielläkin Antifa on ilmestynyt paikalle puolustamaan globalisteja.

  • Anonymous

   Vastaa

   Sinun fanittama ryssänmaa natsijahdissaan on oikea ”antifasistinen valtio” Ovatko hekin roskasakkia TT?

 • Anarkot on anuksesta

  Vastaa

  Antifanttien pitää saada omaa lääkettään, kaikkialla. Eivät ne ymmärrä muuta kieltä kuin omaansa.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Saksassa tai Ruotsissa poliisi ei olis alkanut lainkaan tutkia kasvonsa peittäneiden anarkistien toimia. Mellakkapoliisit toimii myös arvaamattomasti. Unkari eri maa.

 • hh1488

  Vastaa

  melkein vois jopa leipasta ennakkotapauksena 25vuotta päivästä päivään korkeimman turvaluokituksen vankilassa täydellä yhteydenpitorajoutuksella

 • society

  Vastaa

  Toivottavasti saa sellissä samalla mitalla takaisin

 • Dorkness

  Vastaa

  Kiva toimintatapa: Hakkaan sut mukavaks.
  Älykästä.

 • Ukkotuomari

  Vastaa

  EU vainoaa Unkaria koska siellä poliisi ja tuomioistuinlaitos ei ole rikollisen puolella.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi