Vihreä poliitikko puolusteli riehuvia maahanmuuttajia, syytti suomalaista ratikkakuskia perättömästi rasismista

Kulttuurimarxistit asettuvat jokaisessa konfliktissa automaattisesti valkoista rotua vastaan, koska he pitävät omaa kansaansa pahimpana poliittisena vihollisenaan.

Poliittiset viholliset

Katariina Kojo.

Vihreä tamperelaispoliitikko Katariina Kojo nolasi itsensä hiljattain syyttämällä Tampereen Ratikan työntekijää rasismista sosiaalisessa mediassa. Kojon johtamaan maalittajaryhmään ehti liittyä suuri joukko äärivasemmistolaisia aktivisteja ennen kuin totuus taustalla olleesta välikohtauksesta selvisi.

”Ratikassa kuulutettiin äsken, että poikkeuksellisesti avataan vain etuovi, koska pysäkillä on henkilöitä, joiden ei tarvitse päästä sisään. Näyttivät olevan porukka ruskeita teinejä. Mikä homma, @TampereRatikka, miksei ruskeat teinit pääse kyytiin?” Kojo ärhenteli sosiaalisessa mediassa.

Äärivasemmistolaiset aktivistit tarttuivat nopeasti viestiin ja esittivät sen vedenpitävänä todisteena suomalaisesta rakenteellisesta rasismista: ”Tampereella ruskeat teinit eivät saa matkustaa julkisilla kulkuvälineillä – hirveää!”

Totuus selviää

Kaksi päivää myöhemmin Tampereen Ratikka julkaisi Twitterissä vastineensa: ”Hei! Selvitimme tilanteen kulun liikennöitsijän @vrmatkalla kanssa. Kuljettajamme on havainnut henkilöiden toimivan pysäkillä epäasiallisesti vaunua kohtaan ja evännyt sen perusteella heiltä pääsyn kyytiin.”

Toisin sanoen riehuvat maahantunkeutujat olivat omalla käytöksellään aiheuttaneet sen, ettei heidän päästämistään muiden matkustajien sekaan pidetty turvallisena.

Kuten aina, kulttuurimarxistit asettuvat jokaisessa konfliktissa automaattisesti valkoista rotua vastaan, koska he pitävät omaa kansaansa pahimpana poliittisena vihollisenaan.

Lähde: Twitter

Katariina Kojo Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Poliittiset viholliset Politiikka Suomalaisvastaisuus Tampere Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Aiemmin rasistiseen toimintaan syyllistyneet eivät olleet tervetulleita jatkamaan kansamme pilkkaamista, joten heidät jätettiin ulos.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Taas totuus pilasi kulttuurimarxisteilta heidän tarinansa. Noloja tapauksia.
  On se kumma, ettei näiden silmissä koskaan ole sellaista vaihtoehtoa, että rotumuukalaisten oma käytös on se ainoa syy.

  • Lyhyt analyysi Vihreistä

   Vastaa

   Johtuu mielenvikaisuudesta ja tyhmyydestä. Osahan on tavallaan fiksuja ja älykkäitä, mutta mielenvikaisia. Osa taas tyhmiä ja tietysti jotkut molempia.

 • TT

  Vastaa

  Ongelmaan on yksinkertainen ratkaisu eli segregaatio. Ruskeille oma vaunuosasto. Rosa Parks oli väärässä.

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Juniin vanhanmalliset ”karjavaunut” viimeiseksi ja tämä ölömölö huutajat sinne. Hirveää matkustaa samassa vaunussa, kun siellä on kaksikin tälläistä. Voi anteeksi, nyt syyllistyin äänentasorasismiin. …

 • Matti

  Vastaa

  Tampereella ei rasismia havaittavissa..makkaransakin nauttivat mieluummin mustana..

 • Ristus notta

  Vastaa

  Ruskeilla on oma maanosa, menkööt sinne

 • Mikko Tarkkonen

  Vastaa

  Luultavasti tuleekin veilä eri osastot. Valkoiset heteromiehet karjavaunuun ja kunniakansalaiset ja raketti-insinöörit ykkösluokkaan. Valkoihoiset naiset ja muunsukupuoliset pääsevät 2. luokkaan.

 • juha kukkola@outlook.com

  Vastaa

  On melkein kaikkein surkeinta, että poisulkien kaiken muun pois, että noinkin äkkiseltään fiksun näköinen nuori nainen kärsii TODELLISESTA pandemiasta eli vihreästä pöhöstä, joka tekee kantajastaan valkoisen itsetuhoisen idiootin. Ja näistä ”riehujista” sen verran, että Kreikassa kyseinen ”luonnonvara” otti ja raiskasi 11-vuotiaan tytön. Ne, jotka tätä kehitystä ajavat ja ne jotka tuon kaltaisia tekoja tekevät. Ovat itsestään perkeleestä siinneitä!

 • Pertti

  Vastaa

  ”Poliitikko”-termi on kärsinyt jonkinlaisen inflaation. Joka toista mielenterveyskuntoutujaa kutsutaan nykyään poliitikoksi (tai ainakin itse kutsuu itseään sellaiseksi). En tiedä, mikä tämän henkilö Kojon status on, mutta yleisesti ottaen, poliitikkojen pitäisi olla huolissaan heidän titteliinsä kohdistuneesta mädätyksestä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Hyvä huomio. 20-vuotias juutalaisten monikulttuurisuudella aivopesty lapsi ei ole poliitikko, vaikka nykyään niin useasti väitetään.

 • Plääh

  Vastaa

  Tietyissä piireissä tämmöisestä saa vain pisteet eikä ole mitään häpeämistä tai itsensä nolaamista siis heidän mielestään

 • Salomon

  Vastaa

  On niin kaheli, että joo päässään he kääntävät kaiken rasismiksi. On niin kaheli, että näkee jo kaiken rasismina. Katseestasi näkee, että tärkeitä osia on jo pudonnut matkalle. Voisin viedä sinut katsomaan sitä ladossa olevaa uutta hakkuria mihin menee monta tukkia kerralla, siellä kuljettimella on leninin pää, käyt pelastaa sen

 • Hh1488

  Vastaa

  toivottavasti neekerit raiskaa ton ruman noidan.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä ongelma!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi